sparky Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 jaa pļavā bija labi h1ve ar bija labs....ka ap stabu dejoja Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 tus visaa visumaa bija okey!! vieniigais bija pa maz paika sapirkta!! hive rokx Link to comment Share on other sites More sharing options...
sparky Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 tus visaa visumaa bija okey!! vieniigais bija pa maz paika sapirkta!! hive rokx Nu galja palika neizcepta vakar uz pannas sacepu Mle maybe tas bija kaada cita fochuks, mle bet kurs, tur bija taadas bildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Nu galja palika neizcepta vakar uz pannas sacepu Mle maybe tas bija kaada cita fochuks, mle bet kurs, tur bija taadas bildes Bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirurgs Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Vells traki deretu tas video ko diversants ierakstija cik atceros vins kadu bridi nostavet nevareja tapec uz paklaja gulot filmeja.Btw bencik tu man skiet ka ari kkads bildes meikoji ja jaa tad ludzu iemet link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 19, 2006 Author Report Share Posted December 19, 2006 Jimbuga - paldies par seksu! Beefy p.s. protams, ka jeeli! jimbyga___paldies_par_seksu.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 19, 2006 Author Report Share Posted December 19, 2006 Jimby - man garso desa! Kechupu es tur nesaspiedu - tas jau tur bija! Beefy jimbyga___garsho_desa.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 19, 2006 Author Report Share Posted December 19, 2006 jimby - es darba nebusu! Beefy p.s. sorry par kvalitati, bet es meginu ielist 1MB! jimby___es_darba_nebusu.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 19, 2006 Author Report Share Posted December 19, 2006 denja - laaciitis - ejiet dirst! Beefy denja___lacitis.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 19, 2006 Author Report Share Posted December 19, 2006 hive (es ceru, ka tas ir vins) - jauns glauns klauns - jo, nemiet mani meitenes! Beefy hive___jauns_glauns_klauns.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Jimbuga is da meeen. Es рodien darbв nebырu, esmu apzоmзts ar flфmоti. :ROFLCOPTER: Denjam nвvоgs skats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 hive - vecis, kam patīk tēlot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 (edited) ej nost sitie labi video... es darba sodien nebusu ko ble,nebusu.. Edited December 19, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
sparky Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 <C> sparky Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 (edited) Esmu noleemusi atvainoties visiem ko apziimeeju, iipashi dr.Painam. Centiishos vairaak taa nedariit P.S. Un chiibas atradaas kaukur dzilji mashiinaa. Edited December 19, 2006 by spite Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Esmu noleemusi atvainoties visiem ko apziimeeju, iipashi dr.Painam. Centiishos vairaak taa nedariit man gan vari neatvainoties! piecietu tavu kraakshanu! nu vot taa saceeli taadu traci, deelj chiibaam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Nu tad jau man arii jaatvainojas par apziimeeshanu, lai gan tikai nedaudz pakjeepaajos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Vells traki deretu tas video ko diversants ierakstija cik atceros vins kadu bridi nostavet nevareja tapec uz paklaja gulot filmeja.Btw bencik tu man skiet ka ari kkads bildes meikoji ja jaa tad ludzu iemet link. tas bija just a specefektiem , i hope so Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Jaa jaa specefekti tev Attaisnoties sagribeeji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 paldies par vidio kaa es reecu pie telefonsarunas ar shefu D "ko tu reec blja joptvaju " "kaa kur es esmu te es esmu" "esmu nokraasots ar flomiiti un dabaa nebuushu " nu blj kur var kko taadu pateikt shefam jimbuga best Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 (edited) Da ko tur atvainoties meitenes, tas viss bija oki, krasoshana pie lietas piederaas Kaadam fotoaparataa jabut denja bildem kaa mikimausam, es toch atceros, kad bildeeju, un es biju skaidraa Video rocks, dyversant liec iekshaa savejos!!! Da man taja vakaraa veel jimbuga zvanija un teica, ble juus pidari ar ko juus mani nokrasojaat, es nost nevaru dabuut p.s. Norwey ruleez Jaunakaas zinjas - jimijs darba vietu ir saglabaajis, tikai 50 ls sods uzlikts Un es domaju, kad mees droshi varam tiekt Jimmijs bija shii pasakuma Talismans, pielejaas noguleja puss nakti ar manu suni, piecelaas (nokrasots), nokraasoja citus, pa paalim veel pokeraa naudu vinneja, un taa saruna ar shefu, vispaar pwned Luuk to es saucu par Talismani! Edited December 20, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Da ko tur atvainoties meitenes, tas viss bija oki, krasoshana pie lietas piederaas da labi! nedirs! es, ejot uz pasaakumu, zinaaju, kaapeec tur eju. Secinaajums viens - ja pastaavees iespeeja, ka shitas atkaartosies, naakamreiz es sev un (liidz ar to arii) jums (vai tikai Duham) kokchikus netaisiishu un savas beibes neaicinaashu p.s. vai ir tik gruuti ljaut cilveeciigi pielieties? p.p.s. taa kaa spite atvainojaas, tad no saraksta izsviitroju p.p.p.s. un visu shito "maakslinieku" deelj nabaga dzhimmijs shkjirsies no 50 Ls, jo vinjsh nevareeja aiziet uz darbu tikai apziimeetaas sejas deelj Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 da labi! nedirs! es, ejot uz pasaakumu, zinaaju, kaapeec tur eju. Secinaajums viens - ja pastaavees iespeeja, ka shitas atkaartosies, naakamreiz es sev un (liidz ar to arii) jums (vai tikai Duham) kokchikus netaisiishu un savas beibes neaicinaashu p.s. vai ir tik gruuti ljaut cilveeciigi pielieties? p.p.s. taa kaa spite atvainojaas, tad no saraksta izsviitroju p.p.p.s. un visu shito "maakslinieku" deelj nabaga dzhimmijs shkjirsies no 50 Ls, jo vinjsh nevareeja aiziet uz darbu tikai apziimeetaas sejas deelj Ak juus sirdsapzinjas..... Ja grib aplieties, tad panem 1 l wiksija apsezhaas viens pats pie teluka un dzer! Ja atnak uz pasakumu ar to arii rekinaas,(tas ir pasakums, kura es rekinajos, kad kaut kas var tikt sapleest, vai izliets) es jau gadiem klausos shitajos njaudetaajos, kurus esmu apziimeejis, piesejies, nolejis, iekarinaajis, un noracis.... Man ir metushi, draudejushi, mani apzimejushi, ar cirvi pakal skreejushi, un meginajushi rokas nogriezt Vienu es varu pateikt 99 % peec tam pashi pasmejaas un viss ir kartibaa, so dont tell me bullshit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 es saprotu, ka njirgaaties par alkoholikji ir varen smiekliigi, bet taads nu es esmu - eju uz visu banku! Taatad - ja man kaads draugs dzeerumaa sapleesh manu tualetes podu, es paaraak nedusmojos, jo, kaa mees visi zinaam, dzeerums ir vainu miikstinoshs apstaaklis. Bet, ja kaads pidinjsh, kursh pie tam veel ir skaidraa, aokjeepaa mani, tad vinjsh ir... PIDINJSH! tas arii viss. Vispaar - vai taapeec, ka tu reekjinies ar to, ka tev kaut ko var sapleest (par ko, ja nemaldos, tu panjeemi kaut kaadu baksi (ja maldos, tad uzreiz atvainojos)), man uzreiz buutu jaareekjinaas, ka mani var apziimeet? tas nekas, ka man puspilseetai jaavelkas taadam apkjeepaatam cauri? tas nekas, ka man maajaas nav acetona, un taapeec jaastaigaa veel paaris dienas apkjeepaatam, jo tos suudus nevar dabuut nost? nekas, peec paaris dienaam taapat noies! mosh naakamreiz man noskujiet galvu? taapat peec laika ataugs. un visiem buus smiekliigi. mosh nogriezham naakamreiz kaadam vienu olu? abas jau nav vajadziigas - ar vienu pilniibaa pietiek! p.s. kaapeec vajag visiiti, lai aplietos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Da ko tur atvainoties meitenes, tas viss bija oki, krasoshana pie lietas piederaas Kaadam fotoaparataa jabut denja bildem kaa mikimausam, es toch atceros, kad bildeeju, un es biju skaidraa Video rocks, dyversant liec iekshaa savejos!!! Da man taja vakaraa veel jimbuga zvanija un teica, ble juus pidari ar ko juus mani nokrasojaat, es nost nevaru dabuut p.s. Norwey ruleez Jaunakaas zinjas - jimijs darba vietu ir saglabaajis, tikai 50 ls sods uzlikts Un es domaju, kad mees droshi varam tiekt Jimmijs bija shii pasakuma Talismans, pielejaas noguleja puss nakti ar manu suni, piecelaas (nokrasots), nokraasoja citus, pa paalim veel pokeraa naudu vinneja, un taa saruna ar shefu, vispaar pwned Luuk to es saucu par Talismani! ee ben4ik tas video pribambasss bija beefy! es tik operators biju un sharigan - ar specefektiem taa ka no befy jaazhmiedz aaraaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now