^Ali^ Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 (edited) es domāju meklējam pirti majā tomer nav tas Check this http://www.pirtis.lv/info/info.php?id=559&cen=1 http://www.viss.lv/index.php?ek=1&PersID=1...ersApr〈=lat Reku te var pameklet variantus http://www.viss.lv/index.php?ek=1&kar=d3&R...rodKat〈=lat Edited November 29, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Jaaa,visa vakara programma pazudusi CIk procentus no ienakumiem BENCIJ tu paturi sev ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Ja atradīsiet kādu labu vietu, kur taisīt tusu, tad iespējams pats Hofo tur ieradīsies (ja vien vinu tur ielaidīs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 šovakar mēģināšu uzzināt nr Jaunmārupes pirtij Cik atceros tur nebija dārgi , ir daudz gultas vietas liela zāle kur dejot pirts , baseins ārā "grills" Karoč smuka guļbūves mājiņa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 (edited) šovakar mēģināšu uzzināt nr Jaunmārupes pirtij Cik atceros tur nebija dārgi , ir daudz gultas vietas liela zāle kur dejot pirts , baseins ārā "grills" Karoč smuka guļbūves mājiņa! Davaj es ar uzmetiishu aci Es jau shitos pirtis.lv un viss.lv esmu izskatiijis, nekaa sakariiga nebija ZInu to vietu saucaas Peles, vietinja zajebis, bet es vinju izsleedzu, jo vietas par maz tur 30 purniem, mees bijaa kaadi 15 un jutamies, kad ir pilns viss Edited November 29, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Bencik ludzu uzzini, aizej kadreiz uz darbu un uzzini , jo atraak jo labaak... Ew ew bencik... Ja pie teviim, tad butu ideaali man lidz majam un gultai japaariet paari ielai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 bencik neee ta nav ta vieta ta vieta ir pretii pelem vai ka tur otraa cela pusee! taja kuru tu domaji laikam vel bija sausaa tolete Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 bencik neee ta nav ta vieta ta vieta ir pretii pelem vai ka tur otraa cela pusee! taja kuru tu domaji laikam vel bija sausaa tolete O blin labi kad taa Ja kas dod zinju, ja kaadi jaunumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 (edited) Varētu jums ieteikt šito pirti http://www.valgumapasaule.lv/?cat=7〈=lv nav nekur tālu nav jābrauc, kā saka tuvāk mājām, tuvāk sirdij P.s Nosaukums jau izsaka visu "valguma pasaule" Edited November 29, 2006 by Hofo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Varētu jums ieteikt šito pirti http://www.valgumapasaule.lv/?cat=7〈=lv nav nekur tālu nav jābrauc, kā saka tuvāk mājām, tuvāk sirdij P.s Nosaukums jau izsaka visu "valguma pasaule" Mle es zvaniiju man neceela, bet nu poh riit pazvaniishu Hofo tu no taas apkaimes esi? Pats esi bijis tur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 šodien jau vēls tapēc laikam arī necēla P.s Nedzīvoju tur tuvumā, bet viena draudzene tur svinēja dzimšanas dienu (uz kuru nebiju), bet teica, ka tur bija forši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 29, 2006 Author Report Share Posted November 29, 2006 Nu bledj tas ir bezpridjels pizdjec bledj es aizbraucu uz pudienu ieliet gridu un pizdjec viss jau sacakareets BENICK TU MAN SKATIES! Karoce ta! Bencik - cik tev ir liela maja un kur tu dzivo un cik tu gribi naudas par savu vietu? Tas ir jautajums NR 1! jautajums NR 2 ir - ja mes atrodam kadu krutu vietu uz 9.dec, tad cik ir brauceji - tapec visiem ir japiezvana, bet es jau esmu par 15 dec un vajadzetu pirtu, jo tas ir tas, par ko cilveki maksa! Karoce - rita uzzinasu par tiem energo tikliem te pat purcika - moska dzekiem vieta briva - tada gadijuma varam papirteeties un patuseeties pa turieni un no ritta puses parvakties pie bencika. Es ceru - jus planu sapratat! Vispar jau riiga un tiesi purcika tuset - tas butu vairak kaa eliiti! Varetu TAAA piedzerties un ari kur palikt ir ! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Bencik, re - jaunmārupes pirts tel nr uzzvani & uzprasi kā ar datumiem un visu pārējo! 2 9 2 7 9 3 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Nu bledj tas ir bezpridjels pizdjec bledj es aizbraucu uz pudienu ieliet gridu un pizdjec viss jau sacakareets BENICK TU MAN SKATIES! Karoce ta! Bencik - cik tev ir liela maja un kur tu dzivo un cik tu gribi naudas par savu vietu? Tas ir jautajums NR 1! jautajums NR 2 ir - ja mes atrodam kadu krutu vietu uz 9.dec, tad cik ir brauceji - tapec visiem ir japiezvana, bet es jau esmu par 15 dec un vajadzetu pirtu, jo tas ir tas, par ko cilveki maksa! Karoce - rita uzzinasu par tiem energo tikliem te pat purcika - moska dzekiem vieta briva - tada gadijuma varam papirteeties un patuseeties pa turieni un no ritta puses parvakties pie bencika. Es ceru - jus planu sapratat! Vispar jau riiga un tiesi purcika tuset - tas butu vairak kaa eliiti! Varetu TAAA piedzerties un ari kur palikt ir ! Beefy Beefy biss bumbaas datums paliek tas pats 15 decembris, nekaadu 9 nevajag Ali riit sazvaniishu shiis vietas visu noskaidroshu Karoche viss bumbaas, pasakums Notiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 (edited) Nu cerams, jo esmu izlēmis braukt Edit: ja nu vienīgi nebūs kādi eksāmeni Edited November 29, 2006 by Hofo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Sazinājos ar to meiteni, viņa teica, ka ir samaksājusi ~100 ls (itkā pa 24h) + teica, ka tur ir forši!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Sazinājos ar to meiteni, viņa teica, ka ir samaksājusi ~100 ls (itkā pa 24h) + teica, ka tur ir forši!! Liels paldies Hofo par info, riit vakaraa gaidat jaunakaas zinjas Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 man patiesiiba vienalga, kur notiek pasaakums (ja vien ir transports, ar kuru tikt liidz shai vietai), galvenais, lai notiek. Protams forshi buutu uzzinaat, ka tie 10ls nav par velti samaksaati. ps. Un zheel, ka cs speelee tik maz zakju, 4ikshu, dzhushu utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Da blin Valgumi ir aiznemti To otru pirti veel joprojam nevaru sazvaniit Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Da blin Valgumi ir aiznemti To otru pirti veel joprojam nevaru sazvaniit nu neko, naaksies demoleet tavu maaju Rammschtain ritmos Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 nu neko, naaksies demoleet tavu maaju Rammschtain ritmos Uij veciit Ramstein-powe Maybe man ir labaka ideja aizmaajas man ir nepabeigtie pamati, kur vareesi ta izzardiities Bet man veel ir viens variants, ta ka redzees kas notiksies Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 30, 2006 Author Report Share Posted November 30, 2006 Uij veciit Ramstein-powe Maybe man ir labaka ideja aizmaajas man ir nepabeigtie pamati, kur vareesi ta izzardiities Bet man veel ir viens variants, ta ka redzees kas notiksies Bencik - moska tomer man ari pateiksi, cik gribi par savas majas izmantosanu un kada vina tev ir? Ja ja.. es ari pameklesu pirti - nemzi. Man rajona plavniekos 3 blakus ir vai vairak pat! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 panjemam shmigu un ejam kost uz kapiem - buus forshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 30, 2006 Author Report Share Posted November 30, 2006 (edited) Madn.Y saka, ka bushot uz 89%, ja ari nazitis buus! EDIT: Madn.Y: - nu tad 100% es tev tusa dienaa rokaa ielieku 10`nieku - a es dziivoju Olainee Vakara apbraukasu paris vietas sava rajona un painteresesos par cenam! Beefy Edited November 30, 2006 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 (edited) man katraa zinjaa, nekas nav pretii tuseet pie benchika. Pirts mani iisti nesaista un ja juus man visi apniksiet, tad vismaz ar kaajaam vareeshu tik uz maajaam (labi izklausaas, ne? ) Edited November 30, 2006 by uyinaators Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now