DuH Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 19.Freelancer 10ls [20.Duh 10ls 21.Kirurgs 10 ls cool, man ir speshal nambers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 tusvieta bik netrāpiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Taa piedod par kludinjaam vnk rakstijo to visu kad jau gandriiz guleeju Ir tikai 1 kirurgs un duh tev vairaak nav special number Jimmy tu arii esi ielikts Es domaaju, uztaisiim normaalu vienu postu bik velaak, kur un kaa tik liidz maniim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Beef, iedod labak linku uz google mapi. Man taa buus vieglak noskatiit pa kurieni braukt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Beef, iedod labak linku uz google mapi. Man taa buus vieglak noskatiit pa kurieni braukt. aaa un gaidu 10 no teevimm, latus protams Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 ermm neliela mapiite.. kko tur gan jau var izburtot.. ar gaishi zaljo IKS sabiedriskaa pieturas braucot no centra, un nedaudz tumshaaki, ja brauc no citas pakaljas.. protams vel var tik arii pa citiem celjiem, bet nu neidziljinaasimies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 biķernieku iela ir tā kas beefa kartē pašā augšējā labajā stūrī taisa X ar vienu citu, resnāku ielu. Pa turieni iet 7 un 14 - vajag kāpt pie 7 galapunkta vai pieturu ātrāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 biķernieku iela ir tā kas beefa kartē pašā augšējā labajā stūrī taisa X ar vienu citu, resnāku ielu. Pa turieni iet 7 un 14 - vajag kāpt pie 7 galapunkta vai pieturu ātrāk Vajag kaapt laimdotas ielaa, bet relax guys, vakar pusee uztaisiihu normalau mapi ar paskaidrojumiem, pacietities Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 forsi. dzivoju 3min attaluma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 macho, ja brauc madball(madball tak bij spalvas brachka jurchiks, via ne ?), tad pec idejas gan jau vinsh vel atceraas kur es dziivoju un benciks dziivo man tieshi pretii, otraa ielas pusee... un par samaksaashanu, apskatiishos to tavu fakino kontu un meginashu izmurgot taja internetbankaa kaa parskaitiit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 nu lol, pat ja viņš nezinātu, par tieši cik lielu idiotu tu mani uzskati, ka domā, ka es no tās kartes neko nesapratu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 (edited) nu lol, pat ja viņš nezinātu, par tieši cik lielu idiotu tu mani uzskati, ka domā, ka es no tās kartes neko nesapratu? That depends... Vnk. gribeeju paliidzeet Benchik - parskaitiiju tev burzinjnaudu... Edited December 5, 2006 by Dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 noveeroju celtniekus darbaa.. iznaakums buus 1337.. 100 punkti.. ja vieniigi bencika suns neturpinaas dzert beefy'a alinjus, vai arii mosh tas tieshi paliidz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 noveeroju celtniekus darbaa.. iznaakums buus 1337.. 100 punkti.. ja vieniigi bencika suns neturpinaas dzert beefy'a alinjus, vai arii mosh tas tieshi paliidz njā, atgadijumu pa alinju jau dzirdēju.. kamēr plostoju iekšā iznākums protams būs 1337 bet nu cerēsim uz to labāko, es te vel vakarā parunāju a benāru, labas domas izdomājām.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Bāc no tās kartes noko saprast nevaru, kaut arii dzīvoju tajā rajonā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirurgs Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Es visticamak,ka kopa ar Shariganu brauksu,jo vells tai karte neka nevar saprast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 (edited) A ko tur nesaprast - tur kur ir kompas (labajā augšējā stūrī) tā ēka ir SIA IZZI (mana darbavieta ) Un bultiņa viņai blakus ceļš no 11, 13 troļuka galiņa, ceļš līdz tusa vietai (no tās puses) ir +/- pa pagalmiem, tādēļ es brīnos, kapēc neviens nav noteicis konkrētu adresi, jo nezinātājam tiešām būs grūti atrast Pie uzraksta IERIĶU - pie U burta ir vidusskola un pie I, veikals BEta Apakšā, apmēram pa vidu, tumšākais zaļais krustiņš norādīts +/- otrpus ielai Lielajam jaunuzceltajam RIMI hipermarketam Uz dzelzavas ielas (gaišie zaļie krustiņi ) pieturas Pie MINSKAS un pietura Pie Purčika Tirgus PS 15 es srādāju līdz 18.00, varbūt uz pāris min ieskriešu pēc darba. Edited December 6, 2006 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 ieskrien gan, sen neesi redzēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 hmm.. 1kaart taa karte taada dikti nosaciita ir.. nu lai buutu mosh aptuvens priekshstats kur tas ira.. uztaisiju vinju, jo nebij iisti nekaa labaaka ko dariit bet ja godiigi tur absoluuti nekaa sarezhgjiita nav.. tajaa privaatmaaju rajoninjaa ir tik 3 ielas.. un peec kartes manupraat dikti labi var saprast, ka vajadziigais spots atrodas uz videejaas.. un ja jau tu esi traapijis uz vinjas, ta garaam diez vai pabrauksi eniivei buus preciizaak ar viss, gan jau ar laiku.. adrese laikam Krikju iela 6 !.. vai mosh 6. dziivoja Dreams, tad 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 hmm.. 1kaart taa karte taada dikti nosaciita ir.. nu lai buutu mosh aptuvens priekshstats kur tas ira.. uztaisiju vinju, jo nebij iisti nekaa labaaka ko dariit bet ja godiigi tur absoluuti nekaa sarezhgjiita nav.. tajaa privaatmaaju rajoninjaa ir tik 3 ielas.. un peec kartes manupraat dikti labi var saprast, ka vajadziigais spots atrodas uz videejaas.. un ja jau tu esi traapijis uz vinjas, ta garaam diez vai pabrauksi eniivei buus preciizaak ar viss, gan jau ar laiku.. adrese laikam Krikju iela 6 !.. vai mosh 6. dziivoja Dreams, tad 7. man ir kriķu iela 5, un tieshi pretii ir benciks, un isteniibaa neatceros kas vinjam pa nummuru Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Karoche taaa es ieliku kartes ar visiem paskaidrojumiem,zem TOPIC PASAKUMA DALIBNIEKI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barclay Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 ar mani brauks bloods un neatceros kas + uyinators. taa ka biljetes izpaardotas, vietu nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 ar mani brauks bloods un neatceros kas + uyinators. taa ka biljetes izpaardotas, vietu nav. un ali Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 skaidra lieta, kurš tad ali atceras! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barclay Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 protams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now