0xDEAD BEEF Posted November 22, 2006 Author Report Share Posted November 22, 2006 Un KAS DIRSA IR AR TO WORMU? Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 taa aparatuura nav jaadabuu!! ta ir maneejaaaaa :D vareetu vieniig veel duummashinu un kaadu lightu panjemt un dj ...hmm ok es varu megjinat tik es jau parasti pakjos speleeju mm un un un ... ta jau veel piicii janjem lai speletu norm un jameejaas jau arii apakalj jaadabuu buutu un es varu arii samaksat ..tas tumbas buutu tikai + no manis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Un KAS DIRSA IR AR TO WORMU? Beefy Dirsaa ir ar vinju, vins tak nebrauks Dyversant, cik tur km preciizi ir lidz taviem pakjiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 22, 2006 Author Report Share Posted November 22, 2006 taa aparatuura nav jaadabuu!! ta ir maneejaaaaa :D vareetu vieniig veel duummashinu un kaadu lightu panjemt un dj ...hmm ok es varu megjinat tik es jau parasti pakjos speleeju mm un un un ... ta jau veel piicii janjem lai speletu norm un jameejaas jau arii apakalj jaadabuu buutu un es varu arii samaksat ..tas tumbas buutu tikai + no manis teu gan nav parak daudz postu! bet niks ta kaut kur liekas jau redzets... hmmm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) no kurienes? hmm no riigas ..hmm paga ... Maršruts Km Piezīmes Bauska - Rīga 67 ceļā vidēji jāpavada 1,15h. + veel 12 km no bauskas nu taalu jau ir ,, bet letak neka 30 ls iire! mm un postu nau daudz jo es slinks raxtiitaaajs Edited November 22, 2006 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 no kurienes? hmm no riigas ..hmm paga ... Maršruts Km Piezīmes Bauska - Rīga 67 ceļā vidēji jāpavada 1,15h. + veel 12 km no bauskas nu taalu jau ir ,, bet letak neka 30 ls iire! mm un postu nau daudz jo es slinks raxtiitaaajs brinums ka vel neesi pateicis ka macies ar mani viena kursa , kas tev uzreiz butu +10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 22, 2006 Author Report Share Posted November 22, 2006 brinums ka vel neesi pateicis ka macies ar mani viena kursa , kas tev uzreiz butu +10 tipa bloodlords ari ir no laukiem! butu jauki, ja bloodlordam butu masina un vins varetu... he he.. nu tu saproti! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 tipa bloodlords ari ir no laukiem! butu jauki, ja bloodlordam butu masina un vins varetu... he he.. nu tu saproti! Beefy es neesmu no laukiem , bet gan no rigas , un es man liekas ka nemaz nebuushu PS :un man nav mashinas Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 haa haa ha eu blood maacas anaa kursaa daaaa.. aaaxts emm nu ko man teikt ka dziivoju aspisjaanos?? vai??? kur ir tur ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 22, 2006 Author Report Share Posted November 22, 2006 haa haa ha eu blood maacas anaa kursaa daaaa.. aaaxts emm nu ko man teikt ka dziivoju aspisjaanos?? vai??? kur ir tur ir! nu labi! Par muziku neuztraucaties - sa vai ta vai pavisam savadak, bet muzika noteikti buus! Lai runa benciks - vins te ir glavnijs! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) nu man jaua ar taa kaa pof es jau tik lai jautraak Edited November 22, 2006 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Dyversant parskaiti 10 ls un viss buus oki Skatishos cik naudu samaksaas, ja buus normaals pikjis aizmauksim tev pakal ar visu muziku, ja nauda nebuus tik daudz, lai mees to varetu atlauties, nemsim Ali 2.1 variantu Galvenais pasham ierasties Veel ir aktuaals jautajums par Liepaju, vai nav kaads braucejs no turienes, jo ir cilveki arii no turienes, kas gribetu braukt, bet vieniem negribaas Tapeec Liepajnieki sanemaas, japieraada, kad neesat no Laukiem ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 22, 2006 Author Report Share Posted November 22, 2006 Dyversant parskaiti 10 ls un viss buus oki Skatishos cik naudu samaksaas, ja buus normaals pikjis aizmauksim tev pakal ar visu muziku, ja nauda nebuus tik daudz, lai mees to varetu atlauties, nemsim Ali 2.1 variantu Galvenais pasham ierasties Veel ir aktuaals jautajums par Liepaju, vai nav kaads braucejs no turienes, jo ir cilveki arii no turienes, kas gribetu braukt, bet vieniem negribaas Tapeec Liepajnieki sanemaas, japieraada, kad neesat no Laukiem ;D Becnik, a tu vispar sitajam topikam seko liidzi! Mums ir ari labaki varianti par ali 2.1 Karoce - izlasi pirmo postu! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Becnik, a tu vispar sitajam topikam seko liidzi! Mums ir ari labaki varianti par ali 2.1 Karoce - izlasi pirmo postu! Beefy Daa zinu to tavu variantu, tjipa 30 ls, jamaksaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Veel ir aktuaals jautajums par Liepaju, vai nav kaads braucejs no turienes, jo ir cilveki arii no turienes, kas gribetu braukt, bet vieniem negribaas Tapeec Liepajnieki sanemaas, japieraada, kad neesat no Laukiem ;D Ej kāst! Domāju , ka izredzes man ir tikt! P.S. Man līdzi varbūt , ja var, brauks corsed! kr4 jūs viņu nezinat, bet viņš reģistrēja ar mani kopā niku, vnk viņam nets līdz 27.nov. nebūs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Daa zinu to tavu variantu, tjipa 30 ls, jamaksaa kaa jau teicu varu piedaavaat 5.1 variantinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) off topic dyversant ti kto? no pilsrundaales? atbrauc kaadreiz uz bausku pivku padzert es jau juusu vietaa dyversant'a piedaavaajumu par sound system garaam nelaistu... Riiga->Bauska 67 + -> Pilsrundaale 12km = ~1h20min normaala tempaa braucot denja ar kompi padusee? Edited November 22, 2006 by jerrico Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 buu6u 100 % Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Ja samurays mani njem liidzi tad buushu redzeesim kaa tu uzvediisies. p.s. mums tachu buus shashljiku cepshanas speciaalists ALI, taa kaa par to nav ko uztraukties p.s.2. varbuut uztaisaam ieeju tikai ar ieluugumiem? p.s.3. bloodlord lox Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) Ej kāst! Domāju , ka izredzes man ir tikt! P.S. Man līdzi varbūt , ja var, brauks corsed! kr4 jūs viņu nezinat, bet viņš reģistrēja ar mani kopā niku, vnk viņam nets līdz 27.nov. nebūs! Nu vot Plikais Snoobi arii ir no Liepajas, un GoodMan abi it kaa te kaut ko pukst par braukshanu. Snoobi gan tu sakonekte, vins tieshi prasiija, vai plikais arii brauc Plikais, tad es varu gaidiit 15 ls savaa kontaa? Kerch tad tu buusi? Edited November 22, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 - varu atnest galda speli Katanas iecelotaji tad jau uzvareetaajs laikam ir skaidrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Kerch tad tu buusi? buushu, kaapeec,lai nebuutu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 buushu, kaapeec,lai nebuutu? Kad shodien speleeju cs, viens kerchs man teica, kad nebuus Nopietni Cik sapratu, tu varot 4 pakert lidzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) savaa kontaa? Es Tev laikam personīgi naudu nodošu K-kad.. Edited November 22, 2006 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 nu pieliekiet mani ar uz jautājuma zīmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now