macho Posted November 15, 2006 Author Report Share Posted November 15, 2006 tev loli gadījumā nepalika uzlikts fps_max 20? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 pff nezinuu man nav nekadu wainu noka4aju ieledzu un aizgaja man kad 1 reiz iegaju pings bija uz 3sec 3000 bet tad 16 wis okman ir avg antivirus un firewalls un iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastyu^ Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 nezinu kapec bet ar buster speleeejot fps kriiitas ik pa laikam nolago ritiigi uz kaadu 1 sec vairaki saka ka taa notiek !!! CS 1.6 Patch v26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLeeD Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 nezinu kapec bet ar buster speleeejot fps kriiitas ik pa laikam nolago ritiigi uz kaadu 1 sec vairaki saka ka taa notiek !!! CS 1.6 Patch v26 man tas pats shits ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 CS 1.6, patch_full_v06.28 kachaats no gign.lv bet tur laikam nav taa probleema...lieta taada ka "buster" ir unknown file type...bet man zem properties, staav iekjeksets : always use the selected program to open this kind of files nezinu kaa lai vinju dabuuju nost... varbuut kaads var paliidzeet??? PS: sorry worm pa to postu peec tevis, vnk laikam rakstiijaam vienlaiciigi un tu biji aatraaks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Mani met arā no servera ar tekstu ka nepieciešam busters lai šeit spēlētu,bet man viņš stāv ieslēgts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 xk komanda laikam nestradaa... unknown command Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 ok taa. ieejot ar busteri mani ~5 minuushu laikaa izmet ar to pashu pazinjojuma ka neesot busteris. windows xp sp2 ar visaadiem apdeitiem no microsofta. es ar steam cs`u speeleeju, tas man arii vienmeer apdeiots un taapeec nezinu iisto versiju. antiviirus man ir kasperksijs 5.0.325. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 aaa...... es wnk besos ara jau neiet man tas nolapitais busteris....... nokachaju visus umiku txt par to vai vaig cs mape vai nevaig likt visu izmegjinu nu kiko aaraa tapat ka bija tas basters vai nebija.. cs1.6 patch v_21 kompis - profailaa nets radiolink + rooter+swith+dyversant! daa.. problemu pat nezinu tak ka aprakstit,, wnk kiko aaraaaa un viss.. win xp_sp2 professionaalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 (edited) Es pamaniju vienu lietu,ka kad es iesledzu BUSTERI,mans ANTivirus izrubas!Cho ta tas nava normali!Pirmo reizi shodien ko tadu pamaniju!3reiz rr kompi un meigjinaju no jauna,bet vnm tieshi kad palaizhu busteri un sledz cs,anti virus OFF!Man ir AVIRA-AntiVir! A parejais ir OK!bet sajuta,ka kompis brizhiem sak bremzet,un fps kritas viennozimigi un raustas,bet nu araa nemet vismaz! Windowa XP ,patch v21 kjipa viss kaa jabut! Edited November 15, 2006 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 man tā sāk likties, ka to buster nemaz nevajag 1kārt, pēc komentiem te pusei neiet, pat vairāk, 2kārt serveris ir gandrīz pilnīgi tukšs Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 negribu uzdod tizlu jautajumu, bet man fails rara veida ar kadu progu man vins japalaizs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 negribu uzdod tizlu jautajumu, bet man fails rara veida ar kadu progu man vins japalaizs? Vnk double click un ja tev ir winrar, tad atversies logs kur ir 3 faili, to kuram beigaas ir .exe double click, tjipa taa jabuut Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Nu taa nezinu vai tas kautko palidzes,bet toties man palidzeja. no sakuma teica ka jarestarte programu, bet tad es extrakteju viena mape un vis aizgaja. Nu pameginiet varbut palidzes (tiem kuriem bij problema ar to hl.exe ja nemaldos) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Man ir kkāds Kaspersky AntiVirus, bet nezinu vai tas ir 6.0! Viss iet kā smērēts, bet brīžiem fps nokrītās uz 20! Busters ir vnk ideāls, pats šodien savām acīm redzēju kā viens čalīts tika nobanots! Jūs pamēģinat to Busteri extractot kādā atsevišķā mapē, piem. man viņš stāv CS\Buster un viss iet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 man tā sāk likties, ka to buster nemaz nevajag 1kārt, pēc komentiem te pusei neiet, pat vairāk, 2kārt serveris ir gandrīz pilnīgi tukšs Nevajag uztraukties, gan jau iztiksiet paaris dienas bez normaalas cs speeleeshanas gignaa Probleemas ar busteru gan jau worms atrisinaas. Ja vinsh nevarees vai apniks chakareeties, busteru visticamaak nonjems. Galvenais ir nemiizt Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 15, 2006 Author Report Share Posted November 15, 2006 Vnk double click un ja tev ir winrar, tad atversies logs kur ir 3 faili, to kuram beigaas ir .exe double click, tjipa taa jabuut nevajag gan nekādu doubleclick - busteri vajag ekstraktēt ar visu dll un ini failu un tad palaist Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Nu taa nezinu vai tas kautko palidzes,bet toties man palidzeja. no sakuma teica ka jarestarte programu, bet tad es extrakteju viena mape un vis aizgaja. Nu pameginiet varbut palidzes (tiem kuriem bij problema ar to hl.exe ja nemaldos) Tieshi taa arii vajag dariit ja paradaas erros par hl.exe failu Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadam Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 (edited) Kr4 mani met aaraa 2min laika.. Windows Ce Professional SP2 Atnivirus - Nod32 Aminstrator Edtition Cs 1.6 No steam Patch v21 Net apollo + m0n0wall router Edited November 15, 2006 by sadam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 gan jau worms uztaisis ari busterim normalu instalaciju nevis KAUT KADU JOBANU WINRARU - WINRARS SMIRD - ZB, KAPEC NE self extracting exe ar paroli.. OMG! Izglab pasauli un aizmirsti par RAR, kas nav freeware BTW!!!! OTRKART! Busteri vajag palaist, kad CS nav palaists, TB, pirms palaizat CS UN CDHACKU! TRESKART, busteris var konfliktet ar antivirus programam! un ir ari 4kart, bet es aizmirsu! Beefy ps 4kart - ja nebus slinkums, uztaisisu busterhacku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 (edited) kaads kuram ir probleemas ar busteru - pameegjina uztaisiit jaunu mapi ar nosaukumu Buster (or smthng) un extrakto visus triis failus tanii mapee, un double click uz Buster'a ikonas. pasham nav pilniigi nekaadas probleemas. viss iet ideaali. ja nav nosleepums, kaads vareetu pastastiit, kaa iisti shis anti cheats straadaa? taisa screenus liidziigi kaa anti cheats ScreenShotClient ? EDITED: tiko webaa izlasiiju, ka "Busteris uz steam neiet", muljkjiibas, visu laiku speeleeju ar steamu, un kaa ieprieksh mineeju, nav pilniigi nekaadas probleemas. P.S. uz VAC2 veel gan neesmu meegjinaajis. Edited November 16, 2006 by SHARp^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 kaads kuram ir probleemas ar busteru - pameegjina uztaisiit jaunu mapi ar nosaukumu Buster (or smthng) un extrakto visus triis failus tanii mapee, un double click uz Buster'a ikonas. pasham nav pilniigi nekaadas probleemas. viss iet ideaali. ja nav nosleepums, kaads vareetu pastastiit, kaa iisti shis anti - cheats straadaa? taisa screenus liidziigi kaa anti cheats ScreenShotClient ? Mana vienigaa problema dzivee ir taada,kad palaizhu bosteri ar cs kopaa,mans ANTI virus izsledzas un tas man cho ta nepatik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 karo4 neiet. visu gaishu gign Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 karo4 neiet. visu gaishu gign labs bugreports Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 1. palaizu buster 2. palaizu CS 3. ieeju cs.gign.lv 4. iejoinoju team 5. spawn un kick - nav bustera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now