bencik Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Bet tai pirtij (ja tas pasākums vispār notiks pirtī) obligāti jābūt pie kāda kalna, lai var pa dienu visi kopīgi izslēpoties/izsnovoties un vakarā atpūsties (vai arī nenormāli piedzerties)! Nu tas jau buutu ideaali, bet tadu vietu par sapratiigu cenu atrast.... teiksim taa looti gruuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 (edited) Pie zagarkalna 'cirulishu' kompleksa ir pirts i baseins...un 200 m talak viesniica. siikaks info : http://www.atputa-cirulisi.lv/ Edited November 14, 2006 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Nu shitas tad buutu taads pieklaajigs variants:) Bet manupraat vislabakaais butu saviem savs namins uz kadam 30 h,pirts, shimga, karoche chill Protams var jau arii pieklajiigi aizbraukt paslepot un nedaudz vakaraa iedzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 mes vienreiz aizbraucām tad kad kalns aizslēdzās tad prosta uzgulāmies uz dēļiem un šļūcām lejā atrums vnk konkretnijs + kalna augšā stāvēja viskijs drosmei teikšu godīgi tāds funs bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 (edited) Karoche teikshu taa pirtis visas praktiski >100ls, ir kaadi 6 varianti kurus riit apzvaniishu, uzzinaashu aptuvenaas cenas. Viena vieta ir ahujenna kruta, bet tur no purna toch 10 ls (30 cilvekus vajag), bet blakus kalns, pirts baseins, pool 2 stavs gulamizstaba utt... Riit doshu talaakaas zinjas, varbuut kaut ko sanaaaks sabidiit Edited November 14, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 10ls domaju ir norm par to visu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 10ls domaju ir norm par to visu ! Kaut jel buutu vairaak tadu kaa tu Es neshaubos, kad veel 10 cilveki nutu gatavi likt 10 ls, bet ja mees savaaktu kaadus 30 cilveeku, varetu reaali krutas telpa dabuut Protams, veel japieskaita nauda shmiga, paika celjs... Un taa summinja aug, bet visi nevar atlauties taapat kaut vai to pashus 15 ls nolikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Nu labi ,bet kur tu tagad lētāk tiksi pa 10ls un neviens jau negribēs arī kautkādā uķī sēdēt! Ja reāli tikai pirti tad var runāt vienu jaunmārupē guļbūve samērā lēti baseins pirts daudz veitas kur gulēt dancfloors un cilvēkus 50-60 tur var mierīgi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Nu labi ,bet kur tu tagad lētāk tiksi pa 10ls un neviens jau negribēs arī kautkādā uķī sēdēt! Ja reāli tikai pirti tad var runāt vienu jaunmārupē guļbūve samērā lēti baseins pirts daudz veitas kur gulēt dancfloors un cilvēkus 50-60 tur var mierīgi ! Taa vietaa ir nostaak no civilizaacijas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Līdz jaunmārupei ar mikriņu autobusu un tālāk gabaliņš ar mašīnu, bet var protams iet ar kājām ~ 25min ar mašīnu 5min Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 tagad jau bez 20ls kabatā vispār neko nevar izdarīt Nav tā kā agrāk, kad aliņš maksāja 50 saņus barčikā un 23 veikalā un par ēšanu nevajadzēja domāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Nu bet 20ls prieksh gign pasaakuma - taa tak nav nemaz tik liela summa! Galu galaa to gign pasaakumu nav nemaz tik daudz un paaris reizes gadaa, taadu summinju jau nu vareetu atljauties ikviens, pilngadiigs (ali, tu ar ), straadaajosh, vai kaa citaadi naudu pelnosh cilveeks! Esmu tikai par! Citaadaak zb gaidiit gign vasaras pasaakumu, kad varees ar visiem gign kraaniem sadzert! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 (edited) Taatad, ja runajam aktiva atpuuta+parastaa atpuuta, atradu taadu piedavaajumu.... Vieus nams Mezkalni www.mezkalni.lv Par vienu nakti prasa 300ls, cenas aar kalnu var redzeet majas lapa . Runajot par datumiem tad pagaidaam ir briivs decembris lidz 15 datumam, pec tam tur viss baigi pilns:( Tas buutu pirmais variants Edited November 15, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Otrs variants viesu nams Kāļi, vieta super un cenas arii sapraatiigas tikai 140 ls par nakti, tieshi tapeec visas brivdienas tuvakaas jau ir aizsistas, datumi kuri palikushi ir 7,11,12 decembris varbuut veel kada darba diena ir briva, bet nu kopumaa izskataas taa Man jau der arii darba diena, bet domaju kad parejiem varbuut ne gluzhi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Pagaidaam baigi labs variants ir shis viesu nams Madaras Atrodas netalu no Riigas:) Pats esmu bijis un vieta super, pats galvenais, kad maaja baigi liela tur 50 cilveeki var saliist Taatad par cenaam... 12 h 2 staavi - 120ls +3 stavs 20 Ls, ja gribam vairaak kaa 12h katra nakamaa h -10ls. Nu ja mees forshi vakaraa 9 sakam un liidz nakama riita 12 nemamies, tad sanaka visi 3 staavi 170 ls Runajot par datumiem 8 un 15 dec briivs tas ir 5dienas, karoche baigi labi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 uz tallinas ielas taja gala ir kautkads bomzatniks ar pirtinu un mazu baseiniju! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 uz tallinas ielas taja gala ir kautkads bomzatniks ar pirtinu un mazu baseiniju! Beefy Ja taa ir taa vieta ko domaaju... Es domaju uz tallinas ielas stuura... Gign man liekaas nav tik zemu kritis lai taadaas vietaas tuseetos Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Ja taa ir taa vieta ko domaaju... Es domaju uz tallinas ielas stuura... Gign man liekaas nav tik zemu kritis lai taadaas vietaas tuseetos nu kaut kads pagrabins un tur ari akvarijs ir un 2vas gulamistabas! Ja godigi - pirts ir suuds! Varetu jus uzaicinat uz savu maju, ko celju, bet nedomaju, ka toletes neesamiba un 2vas spuldzites jums liksies cool - 2vas spuldzites ir viss, kas tur ir - toties nahalavu vieta! Beefy p.s. nu ok... pec kada laika bus ari dazas sienas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 bet vai taa pirts maz ir vajadziiga?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 bet vai taa pirts maz ir vajadziiga?! nu es ar saku, ka pirts ir suds - galvenais kada normala vieta kur visi satiekas un piedzeas un uzpipe zali1 Varam kopigi aiziet gigna pusdienas vai patuset kada alustipa seta! tad pat es varetu atnakt! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 ja dzer, tad dzer - tad nav ko dirsties Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 (edited) Ierosinaajums: *)datumi: 27.-28.novembris vai 28-29.novembris, respektiivi samita laikaa *)vieta: viesu nams "raksi": www.hotelraksi.lv *)cenas: 9ls/no cilveeka ja ir > kaa 20 cilveeki *)tas atrodas ljoti tuvu zhagarkalnam, kas jau buutiibaa straadaa + pa to summu dabuujam gan pirti, gan guljvietas, gan karaoki, gan solaariju (taatad buus arii cilveeks . Izchekojat maajaslapu! - vinji piedaavaa arii peintbolu (ja ~ +2 graaadi, var arii speeleet) + sniega mochus. Ko teiksiet? Veel ir iespeejams rezerveer shitos datumus... edit: aizmirsu piebilst, ka ja buutu shie datumi uz sho vietu, tad mees jau 4 (es, worms, big_shit un darek) buutu droshi brauceeji. Edited November 15, 2006 by spite Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 (edited) šitā ideja vislabākā liekas. Man patīk tieši tie piedāvātie bonusiņi (peinbols un tie sniegamocīši) + (un tāds leils un trekns plussssss) cilveeks Edit: Manuprāt, cilvēki jau varētu lēnām teikt vai vispār brauktu, jo pagaidām tāda maza tā aktivitāte. Edited November 15, 2006 by big_shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 25-29 es ar peinu netiekam moš tests arī netiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 es ar samita laikā ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now