2crazy Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Kā var uztaisiit css serveri. vareetu preciizi noraadiit viasas adreses. Un nesakiet lai mekleee googlee. Paldies. p.s. es domaaju ka neviens cits kaa vieniigi worms man neatbildees. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-l-a-v-s Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Tā esmu dzirdējis jautājumus vairākos forums kā serverim uzlikt /rank top15 utt!! Esmu nolēmis jums izstāstīt par amxmodx uzstādīšanu uz servera! 1. Dodamies uz www.amxmodx.org adresii! Uzspiežam downloads un skatmaies labajā pusē ir rakstīts "Counter-Strike Addon". Kad esam to atradusii izvēlamies kāds mūsu datoram ir windows! Kad esam šo failu nolādējuši atzapojam vaļā kā folderi! To var izdarīt šādi! Kad esam atvēruši ielādēto zip failu tad spiežām SFX! Jums veiks izstalāciju, un kad instalācija būs pabeikta tad jums parādīsies instalacijas fails! Kad esat ieinstelējuši šo failu jums ir japarādas vienai mapei ar nosaukumu addons! Pēc tam šo addons mape iemetam My coputer/local disc c/Program fails/Valve/cstrike/! Tik tālu mēs būtu beiguši! 2.Tālāk dodamies atkal uz www.amxmodx.org un atkal spiežam downloads! Kad esam uzspieduši downlaods ir japaradas kreisajā puse ar lieliem burtiem uzrakstam "Core Packages" Kad esam to atraduši tad pac pirmais zem šī uzraksta ir "AMX Mod X Full Installer'' Un zem šī uzraksta ir v1.75a fails! ja ir jaunaaks tad labaak! Šo failu nolādējam! Kad tas ir izdarits ķeraties pie nākošā punkta! 3.Atveram vaļā nolādētu instalācijas failu! Šajaa failaa nav nekadas krievu valodas vai kadas citas, ir tikai angļu valoda! Takā ieinstelēt ir ļoti viegli. Kad šis fails ir ieinstelēts jums būtu jāatveras logam "Welcome to the amxmodx instaler 1.60"! Tālak rīkojamies sekojoši! Spiežam tālāk next un tikai ejam uz priekšu kamēr paradas lodziņs ar visadam direktoriju veidiem vai kas tās ir! Pēc tam izvēlamies "Select mod diraction" Vai vieglāk sakot iepriekš pēdējais! Tagad atveras vaļā logs un prasa izvēleties direktoriju! Izvelasmies direktoriju My computer/Local disc c/Progarm fails/valve/Cstrike! Kad esma izvēlējušies spiežam tikai tālak kamer paradas logs un sākas instalācija! Instalācija ilgst 20,30 sekundes un tas nebus ilgi! Kad instalācija ir pabeikta! Ejam uz My computer/Local disc c/Progarm fails/valve/Cstrike/addons/configs/ un veram vaļā amxx failu! Noējam pašā leja un atrodam Rank mode! Kad esam atraduši šādu uzrakstu tad ejam drusku uz leju un redzam csstats_rank 1! Kad esam atraduši šo uzrakstu tad rediķejam "csstats_rank 1" par "csstats_rank 0" un veram amxx failu ciet un galaa neaizmirstam nospiest "yes" lai to saglabatu! 4.Pec tam ejam uz cstrike mapii un atveram valaa "HLDS" Atveraas logs un jums tur jasarakstaa visaa nepieciesamaa informaciji serverii palaišanai! Game-Atstājam Counter-Strike Server Name-Ierakstaam servera nosaukumu! Map-Izvelamies pec savas izveles! Network-Atstajam ka ir! Max Players-Ja internets sūds tad liec 11 ja labs tad liedz 15! UDP PORT-27015 RCEON Password-123 Tad jums atversies lielaaks logs un tur pasaa auksaa kreisajaa sturii ir jusu ip! Ar to jus varat ieejiet savaa serverii! Tad pasaa auksaa ir uzraksts configs un to uzspiezot atveraas servera opcijass tas noregulejam ka patiik! bet tas viss ir angļu val! Tas takā butuu viss!! Visam būtu jājiet! Par plugieniem un to iestadisanu meklejiet forumaa vai arii nez kur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 klav btw Toutorialis Link to comment Share on other sites More sharing options...
2crazy Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 (edited) klaav bet vai tas par cs:source taa pamaaciiba, man vaig pa cs:source! paldies ravenhome vismaz pateica adresi Edited November 10, 2006 by 2crazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 protams ka nav ta ir cs 1.6 amxx moda uzliksanas pamaciba Link to comment Share on other sites More sharing options...
2crazy Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 raven tev arii ir css serveris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 uzstaadiit to serveri ir viegli, tacu bik ir 4akars kameer atrod iisto crack prieks taas css versijas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 raven tev arii ir css serveris? ermm...... ne vnk guglejoties aiz garlaicibas atradu visu kas vajadzigs lai uztisitu cs:s serveri bet tomer esmu parak slinks lai preksh tevis taisitu toutoriali tape pasviedu linku kur isuma uzrakstits kas un ka darams... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2crazy Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 (edited) to jau es izslasiiju un viss notiek bet vai prieks css ir arii kautkaadi amx taaa kaa uz cs 1.6? Kaadus crackus tur vajadzees? Edited November 10, 2006 by 2crazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Nu kr4 READ tur ir varetu teikt vis par cs:s serveriem... es neko daudz no cs:s nerubiju jo esmu spelejis vinu tikai labi ja nedelu kur nu vel serveri taisijis tapec vairak neko laikam pateikt nevareshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
2crazy Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 paldies!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 bet kas par prikolu ar aptauju ar vienu atbildes varinatu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now