Jump to content
GIGN Forum

Y0!

MMX
 Share

Recommended Posts

k-line ir un paliek k-line. tāpēc jau tas ir k-line. pat stariji mužiki no zonas baidās no k-line. arī ar vazelīnu k-line izdupsēs tevi uz dzīvi. k-line nav lācis - no viņa neaizbēgsi. labi ka tagad ir pēc pusnakts, bērni jau guļ, citādi par k-line runāt mēs nedrīkstētu. k-line ir tavs ļaunākais murgs... tikai viņš tevi piemeklē nomodā. ļaudis stāsta, ka k-line klīst apkārt pa pasauli, dieva nepieņemts, un izkropļo palaistuves, klaunus un mazus, pūkainus kucēnus... neviens nezina, ko palaistuves viņam tādu ir nodarījušas. k-line ir alfa un omega.. un zet. un omicron. un k-line mirst pēdējais... ja neņem vērā, ka viņš nemirst nekad.

PH43R, U N00b!!!1~1!1!! t3h k-1!n3 h4th pr4wn3d U!1!!

Jums ta vismaz atbildēja! laugh.gif Mani e-maili tika ignorēti. Kaut gan tas bija pasen.. Kopš tās reizes neesmu centusies rakstīt - es tā teikt uz viņiem apvainojos tongue.gif. Nu vispār tagad man ir cits neta provaideris, tāpēc k-line arī vairāk nav. Bet tāpat joprojām izmantošu bnc un īsto ip paglabāšu gadījumiem, kad bnc nobruks. Vnk negribu lai arī tagadējo ip man uzreiz nobano par "proxy/abusive domain".

Edited by anfisa

k-line ir un paliek k-line. tāpēc jau tas ir k-line. pat stariji mužiki no zonas baidās no k-line. arī ar vazelīnu k-line izdupsēs tevi uz dzīvi. k-line nav lācis - no viņa neaizbēgsi. labi ka tagad ir pēc pusnakts, bērni jau guļ, citādi par k-line runāt mēs nedrīkstētu. k-line ir tavs ļaunākais murgs... tikai viņš tevi piemeklē nomodā. ļaudis stāsta, ka k-line klīst apkārt pa pasauli, dieva nepieņemts, un izkropļo palaistuves, klaunus un mazus, pūkainus kucēnus... neviens nezina, ko palaistuves viņam tādu ir nodarījušas. k-line ir alfa un omega.. un zet. un omicron. un k-line mirst pēdējais... ja neņem vērā, ka viņš nemirst nekad.

PH43R, U N00b!!!1~1!1!! t3h k-1!n3 h4th pr4wn3d U!1!!

nice izteele smiliez.de_2433.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...