_Yu-Gi-Oh__ Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Nu tas esmu es <---- Pa kreisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Nu tas esmu es <---- Pa kreisi nu baigais... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLeeD Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 6ariks ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 6ariks ! ne 6ariks, bet 6uriks Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 bikšu lentes rlz ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 man kaa 12tajam bija tas gods šogad iesvētīt 10os. tāds fans Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted October 23, 2006 Author Report Share Posted October 23, 2006 man kaa 12tajam bija tas gods šogad iesvētīt 10os. tāds fans mums gan 11-tie iesveeta 10-tos Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 (edited) mums skolā 12tie iesvēta 10tos. kad mani iesvētīja, es jau sāku kalt plānus kā 10tajiem atriebties vēl 1 gads japagaida, līdz 10tie cietīs Edited October 23, 2006 by shadyzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 shogad iesveetiishu 10'os, pakaljaa vinjiem ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 (edited) kas tu tads ikdiena staigaa ? cik ilgi bija javazajas vai bus javazajas tadam ? Edited October 23, 2006 by Domino Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 es shogad atravos no 12-ajiem ((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 stulbā rv1ģ nebij lemts izjust, kā ir paīstam tikt iesvētītam, jācer uz universitāti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 stulbā rv1ģ nebij lemts izjust, kā ir paīstam tikt iesvētītam, jācer uz universitāti... r&r.. ja atceros, atceros... nebija rv1g iesvetisanas un mes baigi bedajamies. Tad aizgaju uz universitati un tur bija iesvetisana - nu tads reals suuds, nometa ar olam un liek kaut kadus debilismus dariti un jabaz galva uzzimeta dirsas cauruma.. he he.. likas fun, bet tad es velaak saaku domat, ka isteniiba iesvetisana ir riktiigi debiili.. tada nirgasanas vien sanak par otru cilveku un nekaa forsa tur nav un tagad man liekas, ka iesvetisana "muusu izpratne" ir riktiigi stulbs pasakums. :/ Labi, ka uz iesvetisanu iet nav obligati... Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted October 24, 2006 Author Report Share Posted October 24, 2006 (edited) kas tu tads ikdiena staigaa ? Jociigs esi 1 dienu - no 8 ritaa lidz pusnaktij Edited October 24, 2006 by _Yu-Gi-Oh__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 iesvētīšana is overrated. bija gan skolā, gan paši rīkojām, gan akadēmijā, gan paši rīkojām. nu nebija nekas tur. huiņa. ja tā padomā, tad skolas laikā daudz kas likās svarīgs, kaut īstenībā tā bija huiņa Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 tas, kas šogad bija sse arī - sūc p.s. LOL beefijs izrādās arī mācījies rv1g. kādus tik jokus negadās pieredzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 izskaties gluži tā pat kā ikdienā. tad kāpēc jāliek tāda bilde ? un vispār ir bilžu topiks citā sadaļā, kur likt visādas savas bildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 tas, kas šogad bija sse arī - sūc p.s. LOL beefijs izrādās arī mācījies rv1g. kādus tik jokus negadās pieredzēt tik sen zināma lieta. es gan biju priecīgs, ka iesvētīšana nebija, jo rchv no kuras aizgāju iespējams viņa bija forša, bet nu tur arī ar visādiem sūdiem nomētāja. LU iesvētības piedirsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 man liekas es joprojaam nedaudz smirdu peec ziviim no manaam 10 klases iesveetiibaam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 foršas štrubantes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4v1s Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 man kā 11tajam forši bija vadīt iesvētības 10tie jau "izpriecājās" Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 es gan biju priecīgs, ka iesvētīšana nebija, jo rchv no kuras aizgāju iespējams viņa bija forša, bet nu tur arī ar visādiem sūdiem nomētāja. Kad Tu mācījies RCHV, tad jūs iesvētīja (vispār vai bija iesvētīšana?). Tagad tur nekas tāds cik zinu nenotiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMX Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 ROFL! Man iesvetības bija jastaiga pa pilsetas centru un jameklee vecas tantes kuraam pariet paari ielai btw - jaavac nauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 ROFL! Man iesvetības bija jastaiga pa pilsetas centru un jameklee vecas tantes kuraam pariet paari ielai btw - jaavac nauda mums iesvētībās bija jāsaģērbjās ka balerīnām un tad mēs skrējam pa vecrīgu, kur doma laukumā bija rīta vingrošana, pēc tam līdz stacijas laukumam, kur katrai klasei iedeva pāris beļašus, kuri par iespējami vairāk naudiņām bija jāpardod garāmgājējiem. mēs laimi (potenciālos pircējus) skrējām meklēt iekšā stacijā, bet tad kāds apsargs mūs izdzina laukā. uz dienas beigām bija "foršākā" daļa - ožamais spirts, milti matos, hvz kas uz sejas, ķermeņa etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 mums gan iesveetiibu laikaa skolaa viena vecene salauza roku, owned! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now