Mahmeds Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Taa kaa esmu atgriezies atpakal ieksh lv robezam un atsacis njemt aktivu dalibu cs speleshana esmu manijis vienu siku problemu ieksh gign servera. Redzu , ka musdienu jaunatnei truskt mazliet pieklajibas. Loti daudz rupjibu un daudz aizkaroshu vardu bez vajadzibas starp playeriem. Un kaa jau visas publiskas vietas domajams , ka ir japienjem kaut kadi meri. Jo biezi vien neviens neliekas zinis par to, ka kads uzvedas kaa ezelis. Protams , ka pa retam paradas arii komanda aziveries tas un tas, bet tas lidz tikai uz kadu piec minuti. Tadejadi gribeju palukt man pieshkjirt tadu lietu ka xgag audzinoshos nolukos un , ja tas nelidz sliktakajaa gadijumaa xkick. Bushu pateicigs, ja es pat tikai tiktu pie 1 opcijas , kas atvieglotu manas ausis un arii domajams citu arii. Paldies par uzmanibu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucia Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Es itka nesu parak aktivs vairak cs`a ,bet pac esu to ieverojis ka tiesham MAT tagad daudz kur valda ari ieksh gign! Es sho cilveku atbalstu! (Protams nesu nekads vertetajs ,bet...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 opjatj poshol period vremeni, s prosboj na access... ja vozderzhusj, za bolshenstvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
der Kranke Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Peiklajiba serverii brizhiem ir parak kritiska,tapec nenaktu par ljaunu kads,kursh rupejas tieshi par KARTIBU un vardu pielietojumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 noteikti jādod man ar apnikuši visi sitie 4*o EBA*** pidara*** etc .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 drīkst kikot bez ierunām par lamāšanos? par mahmed - atbalstu, gan ideju, gan čali pašu par sevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 drīkst kikot bez ierunām par lamāšanos? Nu bet tas tak pashsaprotami! Es igli nedomaaju un kikoju tos, kas runaa 9staavu vaardos, jo no taa, ka vinjam uzliek gagu - nekaadas jeegas nav! Chalis uztaisa retry un runaa taalaak. Kiks vismaz uz 5 min. liek vinjam apdomaaties un nomierinaaties... Par Mahmedu - Sakariigs chalis! Atbalstu, kaut vai par ideju vien, jo nekursh katrs aizdomaatos, ka uzraxtot sakariigu pieteikumu, var pretendeet uz acc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLeeD Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Recinjs!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 MaX mani arī ? Mahmedam var dot man vismaz tā šķiet!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 pilnībā atbalstu, ka gignā vajadzētu uzlabot pieklājības un morālo normu kontroli vajag palaist asinskāros literāras valodas un gramatikas apgānītāju medniekus. go get'em, mahmed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 granted (tb xk un xg) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Gribētos piebilst, ka tas attiecas uz visiem adminiem-uz lamāšanos nedrīkst pievērt acis. 4 reel! Pie tam arī jūs neesat vienlīdzīgāki par citiem, jums jārāda priekšzīme. Protams, ir (reti) izņēmumi, kā sevišķi kaitinoši 0. difficulty boti bez waypointiem, TK/TA džekiņi utml. Vispār iesaku sākumā provokatīvi pabrīdināt, piem. "n00bnick, mutīti, mazā" un, kad šis sāk jūs lamāt-xg/xk/xb uz nebēdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts