Jump to content
GIGN Forum

Crazy Filmmaker

Mirstīgais
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Crazy Filmmaker

  1. Nezinu vai īsti skaidri varēšu izstāstīt, bet nu mēģināšu. Tātad vispirms pieslēdz monitoru pie laptopa. Tad, turot taustiņu "Fn", nospied "F4" (taustiņi var atšķirties, manā gadījumā ir F4, uz taustiņa jābūt uzzīmētam kaut kam saistībā ar monitoriem/projektoriem). Izvēlies iespēju "Paplašināt" un nospied "Enter" taustiņu. Tad atver sagatavoto reklāmu un pārvieto logu pa labi, līdz tas iziet no ekrāna. Kad tas izdarīts, reklāmas logam jāparādās otrajā monitorā. Varbūt šis arī noderēs: http://support.microsoft.com/kb/976064 Ceru, ka saprati. Veiksmi!
  2. Gribētos jau tīru metālu/atslēgas. Slinkums visu pēctam mēģināt pārdot.
  3. Vieglākais, bet ne ātrākais, veids būtu pārinstalēt visu spēli, jo ar tām trūkstošajām tekstūrām ir kā ir. Ja spēlē esi licis kādus skinus/modifikācijas u.t.t., tad tas arī varētu būt problēmas cēlonis. Pagaidām, neko citu nevarētu ieteikt.
  4. Nevaru tikt vaļā no V. Kritzkrieg'a lvl 0. Ja kādam interesē, pa 8 atslēgām atdošu.
  5. Tās rozā krāsas ir trūkstošās tekstūras. Lai viņas izlabotu ir jāpārliek kaut kādi tekstūru faili, vai kas tāds. Slinkums čakarēties.
  6. Jā, paņem visus failus, kas ir mapē "cstrike", sākot no ajawad.wad (kopē tikai failus, kas ir pašā mapē, nevis apakšmapēs) un iekopē, neaizstājot vecos failus, tajā CS versijā, kura tev iet. Tad vajadzētu strādāt.
  7. Protams, pameklējot internetā, gandrīz katrai problēmai var atrast atrisinājumu. Precīzs faila nosaukums ir - zeditor.wad Atliek tikai pameklēt internetā un voilā...
  8. Windows 7, bet ar 7 vai 8 windows'u jebkuru spēli var palaist saderības režīmā - Labais klikšķis uz programmas -> Properties -> Compatibility -> Tad ieķeksē Windows XP
  9. Jā, man mapes arī negāja. Itkā jau vajadzēja iet, bet nezinu, tas pats error's.
  10. Man arī negāja, slinkums bija ņemties, tāpēc paņēmu radio komandas un ieliku jau ejošā spēlē. Par šo modu nemaz nezināju, bet katrā gadījumā interesanti. Tā kā CS īpaši neaizrauj, būtu interesanti šādu uztaisīt priekš TF2.
  11. Vakar bija oficiālais atjauninājums, no tā brīža serveris neiet, jo nav atjaunināts pats serveris uz jaunāko versiju.
  12. Did I ever tell you the definition...of insanity?

  13. Did I ever tell you the definition...of insanity?

  14. Noskatījos to demo ierakstu, ja godīgi man sāka sāpēt galva. Nav jau pirmais gadījums (par Turku puiku nemaz nerunājot) kad kaut kas tāds notiek. Nesaprotu tos vecākus, kuri 8-9 gadīgam bērnam ļauj spēlēt šādas spēles, kur nu vēl runāt ar svešiem cilvēkiem. Tiešām savam bērnam nevar izdomāt citu nodarbi, vai atrast un iegādāties spēli ar atbilstošu vecuma ierobežojumu? Skumji. Manuprāt "tādus gadījumus" (ar "lielajiem", un ar "plašo vārdu krājumu" apveltītajiem, kuriem patīk daudz runāt arī tas pats) vienkārši uz kādu laiciņu izmest, piemēram, uz pāris dienām. Varbūt tad sapratīs. Paldies!
  15. If we don't end war, war will end us.

  16. Vakar, parakņājos pa internetu, beigās izdomāju novilkt BitComet, qtorrenta vietā. Itkā nekādu problēmu vairs nebija - stabils ātrums un savienojums. Tagad sāku domāt, ka laikam qtorrents fonā kaut ko nelabu darīja. Tagad pamēģināšu kādu online spēli, un paskatīšos. Bet nu jā, citu interneta pieslēgumu gribu jau sen, bet tā kā man bieži internetu vajag ārpus mājas, neko labāku nevaru atrast.
  17. Tātad, lai uzskatāmāk parādītu, ielikšu ekrānšāviņu. Protams, tas nav ņemts no spēles, jo tad nevarētu saskatīt problēmu, bet lai jūs zinātu - tas izpaužas arī spēlējot. Tātad, spēlējot spēli, vai galvenokārt lejupielādējot torrentu, internets uz aptuveni 15 sekundēm ''atslēdzas'', kad ir sasniegts maksimālais lejupielādes ātrums. Pirms pāris nedēļām nebija nekādu problēmu, un itkā nēesmu licis nekādus ātruma ierobežojumus. Uz portatīvā datora viss darbojas, bet uz personālā datora ir lūk šī problēma... Izmantoju ''Vodafone Mobile Connect'' mobilo internetu Ceru, ka varēsiet palīdzēt...
  18. Aizgāja! Paldies _swallow.dll un bender par palīdzību!
  19. Nu dodu priekšroku latviešu serveriem, ja zini kādu, protams, izņemot GIGN, kurā apgrozās daudz cilvēku, tad, varbūt, padalies ar adresēm...
  20. Atradu šito konsolē +-[Access denied]---------------------------------------------- | BAN ID: 104276 | ADMIN: Iemesls | BANNED NAME: Čigāns | BANNED IP: 213.226.141.135 | REASON: aim | TIME SET: 2012-01-27 23:40:50 (216 days 20 hours 52 minutes ago) | EXPIRE: Never | More info: http://www.gign.lv/ban/104276 +------------------------------------------------------------- Disconnect: PERMANENTLY BANNED! Reason: aim! More info in console.. Disconnect: PERMANENTLY BANNED! Reason: aim! More info in console.. CAsyncWavDataCache: 5 .wavs total 0 bytes, 0.00 % of capacity Šeit laikam bija jābūt manam nikam [bANNED NAME: Čigāns] savu divu nedēļu spēlēšanas laikā nēesmu spēlējis ar tādu lietotājvārdu. EDIT: Varbūt tāpēc arī dažreiz nevaru ieiet...Šodien nēesmu slēdzis internetu ārā...Atvienošos - pamēģināšu vēlreiz...
  21. Neko nezinu, jo man tā ir bijis vairākas reizes, bet nākamajā dienā atkal iet bez problēmām....
  22. Nu jau atkal...Visu nedēļu spēlēju bez problēmām, šodien mēģināju ieiet, atkal tas pats...
  23. Tātad, šodien pa dienu atkal spēlēju, viss bija kārtībā, tagad vakarā gribēju uzspēlēt, un atkal uzlec tas paziņojums.
  24. Tātad, šodien beidzot, novilku Team Fortress 2 Free For All no Steam, mazliet paspēlēju tf2.gign.lv serverī, tad izgāju jo man ir bites mobilais internets, kurš nav diezko ātrs un dažkārt pazūd savienojums, bet tad, pēc pāris stundām, kad atkal gribēju paspēlēt, uzlec ziņojums ''Disconnect: Kicked by Console : PERMANENTLY BANNED! Reason: Aim! More info in console..'' un tā katru reizi, kad gribu ieiet serverī. Varbūt kāds zin, kā to varētu noņemt, būtu ļoti pateicīgs.
×
×
  • Create New...