Jump to content
GIGN Forum

trail0000

Mirstīgais
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

trail0000's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. avolknet daunis! pie tāda jūs vēl hostējaties! © ( LHC ) Jānis Aizkalns Tad tev labākajā variantā iet DIRTS?
  2. trail0000

    Iekoda Lapsene

    jebāl aizej tak pie ārsta un domāju ka tev ir alerģija nahuj odekolonu lej virsū? varēji tīru spirtu edit; da bļ sorry! tev ir aids.. edit2; te kautkāds šits mbe noder un varbūt vari paskatīties goglē ar angļu atslēg vārdiem vai pajautāt irc.lv tur diezgan sakarīgu atbildi sniegs http://inese1980.wordpress.com/2007/07/02/...s-vai-lapsenes/
  3. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...st&p=480122 ā un atslēdz xredirect jo viņš lagina serveri ja kas
  4. trail0000

    2 Cilvēki

    kautkāds absurds šitā valsts
  5. tur kur pirki forumu tur arī pajautā
  6. tāpēc ka steam'ā ir apdeiti cs + uzlabojumi nevis gadiem vecs nopuvis cs ar bugiem/kļūdām daudz.
  7. trail0000

    2 Cilvēki

    kā tad ir ar 2 cilvēkiem? ķip nopērku 10 biļetes(braucieni) un mēs esam 2 cilvēki, tad 2 reiz jābāž pie tā aparāta?(cik saprotu tad tas aparāts kontrolieriem nosaka tikai pēdējo reizi kad pielikts vai kā)
  8. lūdzu palīdziet atdzīvināt divas dienas beigtu līķi < Un vai tas maz ir iespējams, ja ir, tad lūdzu kādam padalīties ar pieredzi!
  9. tas pilnībā neko nedod, vai tev ir pases kopija vai nav.
  10. protams ka nepatiks, jo kad viņiem bija dzelži sūdi un vistu nevilka tad tikai nodirsa pēctam nopirka labākus dzelžus un uzlika kā pēdējo versiju windows 7 un tas arī ierullēja un tā arī palika ka vista "smird" un ticu ticu katram tavam vārdam tālāko jau var saprast
  11. tu debīls nēesi? vistai ir mazāk resursi jāpatērē nekā Windows 7! Un Windows 7 ir pretīgs plaģiāts/izkropļojums Vistai kurš ir galīgi nēerts un sakropļots + vairāk resursus patērē. pirmo reizi redzu tik debīlu cilvēku!
  12. Skype 4.2 s4x! Abi novelkat šo un pie reizes pamēģinat pārinstalēt manageri http://filehippo.com/download_skype/4911/ un kas tā ir vispār par spēli, citas iet?
  13. tad jau labāks auksts! aukstumā vispār neviens nesūdzās! varbūt bābas kuras īsos svārkos nevar savas spalvainās kājas lielīt! ps.
  14. pa to naudu būtu nopircis sev nevis īrējis
  15. feils esi tu. ps. reāli padomā kā Windows 7 varētu nebūt feils ja viņam vajag pat vairak resursus nekā vistai? (vistai min.: 512MB bet w7 min.:1GB) ps.2 microsoft neteica: Vista is epic fail.
×
×
  • Create New...