Jump to content
GIGN Forum

4f1nger

Mirstīgais
  • Posts

    180
  • Joined

  • Last visited

4f1nger's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

-3

Reputation

  1. Atkarībā kāds darbs tur tev jadara...?
  2. Jā ir tikai 1. Pašam ar ir doma veidot un hostēt server Latvijā, bet ar trouble in terrorists town modu
  3. kad izdomā uzspēlēt cs - pagriez savu monitoru pulksteņrādītāj virzienā un problēma atrisināta - varēsi kapāt cs.
  4. Pa vienu galu iedzīs iekšā, pa otru iznāks, citur jau nav kur iet. Par termopastu piekrītu. Līdz ar to tas pasākums iet uz pirmo variantu - jaukt vaļā.
  5. nu tur tu neko nepadarīsi, ja nu vienīgi ka bija kautkāds plugins priekš tā lai ģenerētu steamID, bet tagad viņu diezvai kāds izmanto. Sparoti, tas "c3kc" lieto orģinālu counter strike, Bet "Stylaw" lieto neorģinālu. Tavs mērķis ir uzlikt HLstatsX cik sapratu Nokonfigurē tā lai viņš lasa nikus, nevis steamid or Ip. Ja nesenāk, noteikti ir jābūt ERROR log failiem.
  6. Labāk liec lai uz niku status ģenerē, savādāk 80% no spēlētājiem ir non-steam. Hlstats nav ieprogramēts tā lai viņš lasītu noSteamID , Līdz ar to viņš uzsprāgst, un pārstāj strādāt.
  7. Procesoram temperatūra 59 jav ir pa daudz Tāpat arī videokarte. Iemesls - Tev viņš ir piekakāts ar putekļiem. Risinājums - Jauc ārā savu mantu un iztīri viņu no putekļiem. - Pirms jauc, Pameklē onlainā info par savu modeli (kur skrūves atrodas, kā atvērt utt) Otrais variants - Ja tev ir kompresors mājās, ar riepas pumpi - lieto viņu. Trešais variants - Pardodās tie saucamie - Compressed air can.
  8. 4f1nger

    Eiro Latvijā

    Ir savi plusi un ir savi mīnusi. Pluss - nav jaiet uz valūtas maiņu ja ierodies uz atvaļinājumu no citām valstīm. Mīnus - Pazūd vērtība. Būs pašam jasakrāj visas banknotes un monētas, lai būtu atmiņas .
  9. Pamēģini šito instrukciju http://widefide.com/gaming/cs-error
  10. esmu mēģinājis regulēt to sūdu bet nekāda labuma.
  11. Sveiki. Nelielu laiku atpakaļ konstatēju ka šim Vw polo ir problēma ar aizdedzi. Bieži vien var just salonā, vai arī aizmugurē to ka šauj no izpūtēja. šodien nomainīju sveces. mierstāja apgriezieni minūtē ir tagad 1200 - 1500, bet tikuntā turpina šaut. Kas par simptomiem varētu būt īsti? http://www.youtube.com/watch?v=V6isUlDhBsg&feature=youtu.be Nevārētu būt tā ka ūdens ir ticis bākā ? Pastāv iespēja ka problēma ir tanī sūdā ? http://i966.photobuc...89/IMG_0359.jpg Kreisā augšējā malā izskatās nojāts. ir doma arī nomainīt to sūdu. Būtu ļoti pateicīgs ja kāds iedotu labu ideju ko darīt.
  12. priekš Xbox360 es nezinu, bet priekš Ps3 vari necensties meklēt. 2 gadus atpakaļ pats meklēju un nekā. Kādu laiku atpakaļ Amerikā bija modchipping priekš ps3, bet to ātri aizklapēja. Pagaidām nekādas cerības vēl nebūs.
  13. Par stock heatsink pilnīgi piekrītu. GTX 560 - nvidia - 4 reizes nācās vest uz garantiju ik pēc 2 - 3 mēnešiem. Takā es labāk turos pie ATI. Western digital cietie ir norakstāmi. Pašam bija 2 tādi, viņi nekalpo ilgi. Savukārt samsung spinpoint man jav kalpo 6 gadus. Vienīgais ko par viņu sūdzos - Skaļi vibrē ik pēc 0.5 sek.
  14. 4f1nger

    Ebaya Prece

    Visi produkti nāk vai arī tiek ražoti no Ķīnā...
  15. Sveiki, aiz garlaicības ielīdu kautkādā Krievu serverī, un ienāca prātā čakarēt viņus... anyway Video pateiks ko šodien darīju ... http://www.youtube.com/watch?v=twnNHPtYBmg
×
×
  • Create New...