Jump to content
GIGN Forum

zveerinjs

Mirstīgais
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About zveerinjs

  • Birthday 03/17/1992

Profile Information

  • Location
    Latvia
  • Gender
    Male

zveerinjs's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Sveiki! Kā var sašaurināt ipb3 forumu, nekādīgi neizdodas, ar ipb 2.3.6 bija daudz vieglāk! Varbūt varētu kāds pateikt tieši kurā vietā kas ir jādara? Paldies!
  2. Varbūt vienkārši lapai vajadzīgs rāmis kas attdala to no fona? Ja tā, tad palīdziet man ar rāmja uzstādīšanu..
  3. Bet tieši kurā vietā, es tur izrakņājos un tā arī nekas nesanāca..
  4. Sveiki! Man ir jautājums ,kā varētu aizpildīt ar baltu krāsu tās vietas kuras esmu iezīmējis bildē ar baloniņu? Ceru uz atsaucību, paldies jau iepriekš!
  5. Es lietoju nelicenzēto versiju..
  6. Sveiki! Man vajadzetu saspiest IPB forumu ta lai vinsh nav pa visu lapu bet ka http://css.chill.lv/forums/ saspiests pa vidu. Ludzu palidziet! P.s. paldies jau tagad
  7. Skaidrs, tatad nekadas opcijas list un mainit neko nevajadzes- vnk. piesledzu austinas un viss iet? http://www.razerzone.com/gaming-audio/razer-megalodon
  8. Sveiki! Driizuma pirkshu baigi krutaas razer austinas ar surround sound 7.1 unn man jums jautajums vai ar vinam es cs`a talak,labak dzirdeshu pretiniekus skriedam vai ari vajadzigs kads specials sound configs? Paldies jau ieprieksh!
  9. Sveiki! Ludzu palidzat man ar zm mana zm serveri ir paarak tumsh un ka varetu uzlikt nedaudz gaishaku !? Paldies jau ieprieksh!
  10. Labdien! Man ir gungame serveris es veletos uzlikt vinam lai no 21:00 - 08:00 butu gg+csdm bet visu parejo laiku butu vienkarshi gungame bez csdm'a esmu ieverojis ka daziem serveriem ta ir Butu loti pateicigs ja jus man palidzetu ar so lietu! Ar cienu!
  11. Labdien! Ka var uztaisit cs1.6 serveri zem linux ar Amx Mod X 1.81 un 47/48 p ?? Paldies jau ieprieksh!
  12. Labi tas man ir skaidrs. Bet ka nomainit ranka restartesanas laiku!?
×
×
  • Create New...