Jump to content
GIGN Forum

Lumix

Mirstīgais
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About Lumix

  • Birthday 04/17/1500

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Lumix's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Galīgi nejēdzīgi iepostoji, tāpat kā es tagad to izdarīšu. Ķip tu esi kautko taisījis no nulles lapu uz notepad, vot tas būtu kadrs ps. padomā loģiski, nejau viņam to darbu vajag pabeigt pēc nedēļām, vai mēnešiem - kamēr viņš visu apgūtu!
  2. Mēģini visus šos http://www.adobe.com/go/getflashplayer http://filehippo.com/download_shockwave/ http://filehippo.com/download_flashplayer/
  3. Tev tiešām problēmas, pilngadīgs auns kuram jau vajadzēja būt ģimenei sēž un mēģina sataisīt rhlg, tu visu mūžu pie datora taisies pavadīt? kautgan tā nav mana darīšana, sorr. ps. tu pats paskaidro sīkāk, savādāk no tava rakstītā, pēc manām domām neviens nesapratīs neko.
  4. Tu maz sajēdz ko uzrakstīji? AMXBANIEM augšā kreisajā malā rādās ja kas tāds zaļšs sūds.
  5. Reallite Half Life Guard [RHLG] @ www.google.lv
  6. Tev atkal vajadzēja lieki iepostot, nav kur kasīties pubertātes aun? "dulais/poxa/dimka62" Izlasi 3x reizes šo te: nezkapēc man viss iet dids97? pamēģini pēc šīm pamācībām; http://www.mostwanted.lv/forums/index.php?showforum=2 --> parakājies dziļāk! , tur bija!
  7. dproto 0.2.8 + War3FT RC13 = strādās!
  8. Kādu war3ft versiju lieto, un kādu dproto? es zin bez konsoles kas pa vainu, tikai atkarībā ko izmanto ..
  9. http://www.google.lv/#hl=lv&source=hp&...dae4d093911ce7a Es domāju, ļoti labu informāciju tur var salasīt!
  10. Ierunājās, Pamēģini pārinstalēt cs. Vispirms aizvāc no Programs and Features, tad pāri palikušos failus izdzēs ar roku. Pareiza kārtība vai ne? Man liekas sakarīgāk būtu: Programs & Features izdzēst cs? Pēctam pāri palikušos failus izdzēst no mapes kurā viņš stāvēja? Un tālāk ieinstalēt CS tikai uz citu mapi?
  11. EDIT: Problēma vēl aizvien aktuāla aga, iemet orģinālos Windows XP fontus! Drīz kad augšupielādēšu, iemetīšu! Edit: fontus iemet - c;\windows\fonts
  12. Vai amxbaniem vajag piemest klāt debug ? error_debug.rar
  13. Gaidi līdz iznāks War3FT RC14 ?
×
×
  • Create New...