Jump to content
GIGN Forum

nom3ew

Mirstīgais
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nom3ew

  1. Man bija tāda pati problēma. Vainīgs izrādījās v-kartes draiveris, kurš nāca līdzi orģināli diskā it kā v-kartei paradzēts. Iznākums tāds dīvains beigās - vienīgā spēle kura nekārās bija counter-strike.. P.s. Visām spēlēm ir taču rekomendācijas sistēmas prasībām... check..
  2. Iemet meklēšanā gūglē torntextures.wad un iemet cstrike mapē.
  3. Nu nez.. ir piemēram jau daudzas lietas, kuras vairs neiet kopā ar amx 1.71 versiju.. Pieņemsim metamod jaunākais,bet amx mod x ne visai jauns..
  4. Ja nemaldos, tad obligāti bija jābūt tādi paši uzstd. - frekvences, mono un nedrīkstēja pārsniegt attiecīgu faila lielumu.. Tik vairs neatceros cik tieši..
  5. Labo peles taustiņu uz My computer > Manage > Device Manager > Atrodi "Sound" un attiecīgo driveri izinstalē.. Pirms to visu sāc - iesaku jau pirmstam noskaidrot kāds skaņas driveri izmanto.. Ja ir m-plates instalāciju CD tad ok, ja nav sameklē no sākuma driver..
  6. Salidzini vai gadijumaa tiem ramiem nav kadas atskiriibas.. DDR2 var aplukot jebkuraa datorprechu i-neta veikalaa..
  7. 1. Cik saprotu ja intergretaa videokarte tad neko, bet ja nav nav intergreetaa, tad laikam var.. BET vai tas ir taa verts no financiaalaas puses skatoties.. 2. Man personiigi: caur pazinju sadabuju portatiivo un vinjsh videokartei ramu bija palielinaajis par ~ 250mb
  8. skatijos http://avalanche.gungame.org/cvars_en.php , zem deathmatch Cvars sadaljas, atrodu, kas jakonfigure... izdaru to, nestrada ! meginu ari savadak, bet vienalga iznakums viens, kads varetu ludzu palidzet? Nevaru saprast kadelj respawns visu laiku ir baazee, nevis dazhadas vietas... help. Iekopee ko esi mainiijis cfg..
  9. Nekas nav jataisa. Novelc gungame 2.10 saliec kur vajag un gungame.cfg failaa sameklee rindu gg_teamplay and set to 1.
  10. Uztaisi web uz tad sapratīsi šo !
  11. Ieej rūterī uz paskaties kādas cfg saliktas.
  12. Pamācība tāda primitīva.... ar gg_dm 1 tieši ieslēdz 'Deathmatch' Nevajag jaukt ar CSDM....
  13. gg_weapon_order "glock18,usp,p228,deagle,fiveseven,elite,m3,xm1014,tmp,mac10,mp5navy,ump45,p90,galil,famas,ak47,scout,m4a1,sg552,aug,m249,hegrenade,knife"
  14. 1. raxti konsolē vai cfg. gg_turbo 1 2. Rūteris? Ja ir- neko nevarēsi izdarīt.
  15. kur zimes " ; " vai " // " vsp nekas nepareizs nevar but! Line starting with ; is a comment "loopback" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" shis vsp nav vajadzigs. Ja tas ir tavs serveris iesaku likt acc uz ip un tad tikai pieliec "de" beigas...
  16. jau meginaju... reset arī! nepalidzeja... +kad atsledzu rūteri panemu arii reset modemu,ip nomainijas ieiet tajā spēlē var,bet kad piesledzu atpakaļ rūteri tad atkal Bāc! CLOSE THIS TOPIC!
  17. Tātad mana problēma - biju atslēdzis rūteri uz kādu laiku jo nevajadzēja,bet kad ieslēdzu atpakaļ iegāju kādā online spēlē a tur BANS! Izrādas ka tieši tur kādam fruktam arī uzlikts par to laiku kamēr biju izslēdzis rūteri! Jautājums : Vai var un kā var nomainīt rūtera ārējo ip?
×
×
  • Create New...