Jump to content
GIGN Forum

ExTent

Mirstīgais
  • Posts

    178
  • Joined

  • Last visited

ExTent's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

0

Reputation

  1. Piedod bet nepīpēju. Mazliet par sarežģītu man pārveidot šo kodu, vai kāds nevar palīdzēt?
  2. Sveiki! Gribēju pajautāt, vai kādam nav zināšanas kā IPB ievietot bbcode lai ipb varētu ievietot swf failus! Vadījos pēc pamācības http://forums.invisionize.com/index.php?au...rial&id=745 Bet nepastāv vairs pievienotie faili. Vai kāds nezin kur viņus dabūt vai kādu citu veidu kā šo problēmu atrisināt. Paldies!!
  3. Lieta tāda, esmu uzlicis appserveri. Man uzinstalējot IPB forumu viss strādā, bet pārsūtot tos pašus datus citam draugam šī foruma instalācija nestrādā. Respektīvi sametot uploud failu www/forums mapē un atverot caur pārlūkprogrammu, atverās balta lapa, nevis instalācijas piedāvājums. Kpc tā?
  4. Sveiki! Man sencim ir 10. žigulis, gan jau lielākā daļa zin kā izskatās. Nepieciešams iznomāt šo jumta riteņa turētāju. Kur es to varētu izdarīt, kā arī vai vsp var uz jumta uzlikt, ja nav nekādi papildus stiprinājumi. Vai iespējams kaut kā viņus samontēt uz jumta? kā arī nav āķis, lai to izdarītu uz aizmugures. Jautājums tiem, kas kaut ko saprot, nevis tiem kas grib saprast.
  5. Sveiki, kur lejuplādēt veco IPB versiju tādu, kā gign forums?
  6. S?maksāju par domēnu, man atsūtīja visus loginus un pw, kā man aktivizēt konkrētpo domēnu uz konkrēta IP plz help
  7. Sveiki, liku phpBB forumu, izmetās šāds te errors, nez kpc nevar uzlikt forumu un pēc tam šāds
  8. nestrādā links rāda ka errors tajā weblapā Es atradu šādu, bet kaut kā nevaru saprast, kā pārveidot, lai viņš rāda konkrētus jaunumus, var kāds palīdzēt?
  9. Sveiki. meklēju gign nesanāca atrast, vai kāds ir jautājis tādu lietu, kā no phpBB foruma izvilkt jaunumus. Kāds ir tas scripts. Būtu pateicīgs, ja kāds izpalīdzētu ar scriptu, vai linku, kur runāts apr šo topiku.
  10. Nē vienkārši ļoti lēni minās mapes, mainoties spēlētājus izmet ārā.
  11. Tu vispār izlasīji ko es rakstīju? Man karās serveris, nau runa par maptime
  12. pamēģini piespiest ctrl un uz peles paripini rulīti
  13. amxx ir uzlikts, rams 512 un man vajag lai serverim ir maptime
×
×
  • Create New...