Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/24/12 in all areas

  1. Tagad pastāsti to kāda tev ir izglītība (vidusskola neskaitās) un kur tad tu gudriniek strādā. Man kaut kā smaga aizdoma, ka tu vēljoprojām mācies vidusskolā un domā, ka es baigais pipars, kuru paņems uzreiz darbā, jo tev ir diploms un kā jau minēju tādēļ, ka esi ahujenais pipars. Palabo mani ja es kļūdos.
    4 points
  2. Jums bez sūdu rīšanas kačāties slabo?
    3 points
  3. Vergot Latvijā bankai 10 gadus, vai pavergot UK 1 gadu?
    2 points
  4. Tad jau labāk ir ņemt studiju kredītu, nekā braukt prom un par vergu kļūt.
    2 points
  5. bļe tapēc ka viņam ir S KLASES MERSIS
    2 points
  6. Antisociāliem frīkiem vienmēr būs problēmas atrast darbu. Ja tu esi nekomunikabls īpatnis ar tizlu runu, nepatīkamu balss tembru - labāk tiešām nolīst noliktavas tumšajā kaktā. Es to NEKĀDĀ veidā necenšos šobrīd attiecināt uz cilvēku, kuru quotoju.
    1 point
  7. Tu pat esi tik neaptēsts un nesaproti, ka darba pieredzi un darba iemaņas nepārmanto no paaudzes paaudzēs... Tas, ka tavi radi ir smagi strādājuši un 'izsitušies' dzīvē, nenozīmē, ka ar Tevi notiks tas pats. Visi cilvēki nav vienādi, to ir jāsaprot. Vienīgais, kas ar tevi var notikt, ir tas, ka kāds no šiem "virs vidējās šķiras" radiem piespēlēs kādu darbu, jo, acīmredzot, viņi nestrādā Narvessenā vai Makdonaldā, ja reiz tāda lielība ar saviem radiem. Edit: Sorry, divīt, par piecūkošanu.
    1 point
  8. Sīks vidusskolnieks runā par darba un dzīves pieredzi? Sākumā pabeidz skolu, atrodi normālu darbu un tad māci citus. Basta!
    1 point
  9. Taisnība jau ir. Pats šogad piebeidzu augstskolu, diploms ir, kur eju pieteikties darbā, prasa tik pieredzi. Par diplomu kā tādu, nemaz neprasa, ja pats, protams, nepiemin. Pats esmu diezgan meklējis, rezultāts apaļa 0. Tāpēc gribu doties prom, mazliet jau viss riebjas Un tas nav nosodāmi, ka kāds cits grib papelnīt kkur citur, vismaz ārzemēs var nopelnīt dafigā salīdzinot ar Latviju. Ja vēl esi baigais vecis ar teicamu angļu valodu, tad diezgan lielas iespējas arī Anglijā izsisties uz augšu.
    1 point
  10. Ir eksemplāri. Iepriekšejais LV saimnieks bija jūrnieks, kurš viņu turēja ponta pēc. Kad skrūvēju visu vaļā pēc pirmā kraša, tad visas skrūves, visas detaļas bija oriģinālas, nekas nesaņurcīts utt = kopts, pats arī biju šoka, jo tāda lieta tiem e36 tiešām ir retums.
    1 point
  11. Helping his dad in the garage is also a job!
    1 point
  12. un jēga? tāpatās viņš pēc tam ir jāatmaksā protams, var jau par to studijas kredītu izmācīties kādu labu arodu, bet, cik cilvēki, kuri ir izmācijušies labu arodu hujārī pa uk un citām svešzemēm, darot visādus darbus? ĻOTI DAHUJA, kas ir vairāk par dahuja!
    1 point
  13. Čau. Manas mīļākās dienas ir brīvdienas. Kuras ir jūsu mīļākās dienas ?
    1 point
  14. Kādā sakarā? Varbūt cilvēks vēlās aizbraukt piepelnīties uz kādu gadu? Kā tu vispār zini, ka viņi pastāvīgi taisās tusēt tajā noliktavā?
    1 point
  15. Un ko mēs no tā secinām? Tu nemāki šaut.
    1 point
  16. Es agrāk liku outlawā BB Brokastis, ir palikuši visi ieraksti vēl. Es arī zinu, par kuru ierakstu ir runa, bet tā diemžēl man nav. Pameklēšu, jo viņš bija kaut kur uploadots. Reku ir. Btw, to viņu grupējumu sauc "2 Old Babies" un viņš bija katru gadu. Googlē šito nosaukumu un atradīsi visu gadu ierakstus. http://www.sfx.lv/20...ld-babies-2011/ Edit: LOOL, man likās šis ir svaigs topiks. Damn you qwerty!
    1 point
  17. Šerijs smaida, tad jau nūju meklē
    1 point
  18. Long story šort! pienākusi pēcpusdiena, dodos mājās pēc skolas. paēdu pirmsvakariņu pusdienas un noskatos 4 sērijas sava favorītseriāla par pasaulslaveno beisbola spēlētāju-leģendu KENIJU PAUERSU. paskatos pulkstēnī jau 19:36, uzauju kājās ātri apavus un eju uz autobusu. Izkāpju ģertrūdes ielas pieturā un dodos 59 numura meklējumos, izrādās jauka maza mājiņa, kurai pirmajā stāvā kādreiz ir bijis veikals. sapratu nu šeit jau noteikti neviens nedzīvo. Apgāju apkārt mājiņai no otras puses, tur bija 3 brūnas krāsas durvis ne zvaniņs ne kas tikai pastkaste pilna ar reklāmas bukletiem. paraustu visas durvis slēgts (SAD) b0r1ng tu dzīvo vidējās durvīs, virs kurām ir numuriņi 2-3? būtu iedevis man pmā savu numuru es jau būtu uzvanījis, bet nu tu teici no code no nothing... logs itkā bija vaļā, bet nu negribējās kā daunim pa visu ielu bļaut "b0r1ng tu te dzīvo?" so no pussy out no shit, just discomunication
    1 point
×
×
  • Create New...