worm Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Šeit jūs varat izteikt savas domas par iepostotajiem logo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted December 16, 2007 Author Report Share Posted December 16, 2007 vispar man konceptualaali patiik godie variants, vienigi nav saskanjots ar pogu kraasu, kaa bija prasiits... kaa arii mazliet parak kraasains ir kas man nepatiik citos darbos? tas ka apakshejaa mala ir vienkarshi izblurota zilaa kraasaa... esiet kreatiivaaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Itka jau visi ir Labi, bet dodu priekšroku Teddy darbiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undertaker Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 godiE da best! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Liidz shim man likaas ka pareizi ir Merry Christmas nevis Marry Christmas, bet laikam detektiivs zina labaak P.S. Man ariidzan teddy logo liekas vissimpaatiskaakie Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 detectiv +10 par Ziemassvētku apprecēšanu teddy ftw!!!! it īpaši ja to tekstu pamainītu (gan tekstuāli gan vizuāli). Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 (edited) Ja godīgi tad uzraksts "Priecīgus Ziemassvētkus" piedurtu vairāk. Tik tālu godie variants ir foršs un mīlīgs. EDIT: Liels cepums lāčukam par latvisko uzrakstu. ;* Edited December 16, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 (edited) Paldies, paldies! Visvairaak jau pacentos ar 2 bildi Nezinaaju kur rakstiit, tapeec ierakstiishu sheit, jo tikko ieveeroju.. Foruma topika nav mineets bildes faila lielums, tapeec izveidoju kaa pagadaas, bet skatoties webaa ieraudziju 50kb. Domaaju ka sho kljuudu it kaa vaidzeetu izlabot, tapeec editoshu atkal kaarteejo reizi savu topiku edited: macho tekstu nav gruuti pamainiit.. Izdomaashu kaut ko orgjinaalaaku pat droshi varat pateikt ko gribat tur redzeet... edited2: Nu taa. Nomainiju uzrakstu otrajaa bildee(uzrakstiju angliski, nomainiju citu fontu) + samazinaaju bildes failu lielumu uz 50kb... karo4e tie kas no manis sagaida Evil Christmas - forget about it.. Ziemassveetki ir tachu mieriigs laiks, tur nevaig uuber Santas ar ak47 rokaas, kuri reaali mochii ruukjus... Edited December 16, 2007 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 godiE otrā bilde vislairāk patika. Dodu priekšroku godiE darbam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 (edited) guudija veikums baigi kontrastainais, bet teddijam paaraak "salds" tas teksts, vareetu kko bikin agresiivaaku. doinsky ideja laba, bet, tapat kaa teddy, nepaaraak pieskanots teksts kill4u abi piemeri nepatik, nezinu, kapec. detectivam ari loti labs iznacis, ja neskaita gramatikas kluudu. Piestav arii labi kopumaa lapai Vopsem es lieku par detectiv (uz so bridi) . Edited December 16, 2007 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 karoči Teddy ruļit i vso. tas godie darbs tāds gejisks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 no pašlaik esošajiem īpaši izcils neliekas neviens. vislabākais varētu būt godija. teddija darbos pietrūkst kāda akcenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Pašlaik vislabāk patīk guudija darbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 (edited) Srry, negribēju apprecēt ziemassvētkus Kuram negadās Doinsky baners sākumā patika, bet līdzko nomainīja to krāsu, vairs nav tas... Personīgi patīk teddy pirmais baners, tik man kkā liekas ka gign.lv uzrakstu vajadzētu nedaudz lielāku. Lapā iederas Godie darbs itkā pēc kompozīcijas būtu labs, bet pārāk krāsains. Baigi lec acīs sarkanā krāsa... Edited December 16, 2007 by DeteCtiV Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanchS Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 godie Link to comment Share on other sites More sharing options...
juranx Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 godie the best!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 edited: macho tekstu nav gruuti pamainiit.. Izdomaashu kaut ko orgjinaalaaku pat droshi varat pateikt ko gribat tur redzeet... edited2: Nu taa. Nomainiju uzrakstu otrajaa bildee(uzrakstiju angliski, nomainiju citu fontu) + samazinaaju bildes failu lielumu uz 50kb... karo4e tie kas no manis sagaida Evil Christmas - forget about it.. Ziemassveetki ir tachu mieriigs laiks, tur nevaig uuber Santas ar ak47 rokaas, kuri reaali mochii ruukjus... vispār jau ir "a happy new year". enivei - es tur labāk gribētu redzēt kaut kādus apsnigušus palielus burtus GIGN, tā lai to tukšumu bildē aizpilda. nesaprotu kā jums var patikt tas godie variants... ja to uzliks es viņu adblockā nobloķēšu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 (edited) Man arii bija ideja uztaisiit taa, bet man ir defaltie fonti un esmu mazliet par slinku, lai ieietu dafont.com un atrast pimeerotaaku... Gan jau shovakar vai riit uztaisiishu... P.S. godie variants tik tieshaam nav slikts, bet kaa jau detektiivs teica, sarkanaa drausmiigi kriit aciis. + man vaidzeeja paaris min lai saprastu, ka sarkanais ir sniegaviirs.(visu laiku domaaju ka tas ir kjirbis...) edited: Daudz ko paartaisiju, gribeejaas jau vel sho to pielikt, bet nevareeju atrast to ko veeleejos , tapeec gala rezultaats paliks shaads Edited December 17, 2007 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 man lielaks Teddy 1 logo ir labs, un veel Godie darbs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 <3 Teddy darbu ar sniegavīru. Samērā vienkāršs[no photoshop neko nejēdzu tāpēc nezinu cik grūti tādu uztaisīt, bet spriežu pēc vizuālā...], bet tiešām skaists. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 +1 prikols es ar domāju ka tas ir ķirbis, bet anyway tas banneris ir briesmīgs P.S. man patīk Detectiv variants, it īpaši tas pīpējošais salavecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Prieks, ka kādam patīk Man ar tas salavecis patīk. Sākumā man tur bija kkāds ledus klucis, bet ieliku "evil santa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 blood, riskam riktīgi laba ideja, man tiešām baigi patīk, tik tas izpildījums nav tik kruts kā gribētos. teddijam joprojām labākais variants ar to salaveci kas brauc pie sniegavīra, tik man tos burtus gribētos nedaudz pa labi un lielākus. Bet tās jau manas iegribas, tāpat tā bilde visforšākā. samuraja beibe arī forša. varētu te salikt kaut kādas sniegbaltīšu bildes man kaut kur uz kompja mētājas. bet nu to rītdien. p.s. man tieši tas pīpējošais salavecis nepatīk jo redzēts miljons reizes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 pa iistam ,kad sapratu ,ka patieshaam nekas labs nesanaaks, tad ari bija shitas shits domaats kaa idejas pameshana citiem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Manā skatījumā RiSkA darbs ir labākais so far! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts