rusty Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 (edited) pats sākums. ja neesi galīgs āmurs, tad pēctam, kad būsi šo izveidojis pārejo pats varēsi dabūt gatavu. Nepieciešamās programas ir : VideoMach un Sony Vegas (5 vai 6 versiju) - uz viņu links nav, bet dc++ vai revconnect atrast būs viegli. Sākam. 1. ieejam cs'a un izsaucam konsuli. rakstam : bind (kadapoga) "startmovie movie- 90"; bind (citapoga) "endmovie" viewdemo tavsdemo.dem hud_saytext;hideradar;net_graph 0 atrodam momentu, kurš vaidzīgs spiezham '(kada poga)' kad vaidzīgais moments ir gramām spiežamt - 'citapoga' cs mapē atradīsiet kaudzi ar ***.bmp failiem. tos failus sametam visus vienā mapē. ___________________________________________________ 2. ieejam VideoMach spiežam open. atrodam savu mapi ar .bmp failiem. uzspiežam uz pirmā .bmp faila un atveram to. pēctam ejam seivot: izvēlamies - video only, format - avi, un norādam kur tiks saglabāts. pārslēdzmies uz opciju video ( taipašā logā būs rakstīts) un pie codec norādam Uncompressed. saglabājam. P.S fails visticamāk aizņems mežonīgi daudz - atkarīgs cik garš bij fagments. ___________________________________________________ 3. veram vaļa Sony vegas un rakstam sekojošo : spiezham 'Alt+Enter' Width: 800 Height: 600 Frame rate: 30 Field order: None Pixel aspect ratio: 1 Full-resolution rendering quality: Best Motion blur type: Gausian Deinterlace method: None Start all new projects with these settings: atķeksējiet tālāk 'Ok' ienesam savu failu uz laika joslas - vienalga ar open vai vnk uzklikšķinam un turot aizvelkam. tāpat varam darīt ar dziesmu kuru esam cītīgi piemeklējuši. spiezam labo peles pogu un proporties - nomainam playback rate uz 3. parādīsies 3 ''iegriezumi'' laika joslā. atrodam movie galu un saīsinam to velkot aiz tā gala līdz Pirmajam iegiezumam. rezūltatā būs normāla ātruma movie. Lai panāktu foršākas krāsas ejam uz leju un spiežam Video FX. Ķip pietiek tikai ar Brightness and Contrast. izvēlamies jebkuru ''actiņu'' un velkam uz klipa. parādīsies jauns logs - to aizvelkam kreisajā [usē, lai redzam ko daram. čakarējam stabiņus kā vēlamies. Tālāk čapojam uz color balance un izvēlamies savai mapei piemērotāko krāsu ( pastiprinās/pavājinās) daram atkal to pašu ko ar Brightness... un esam sajūsmā par interesantos četstūri kastes malā! man pātīk vel tāda lietiņa kā color cruves. to palaižot mums parādīsiestāda slīpa balta diognāle ar 2 punktiem. velkot augšējo uz kreiso pusi attēls kļūs forši gaišāks. velkot otru uz labo attēls kļūs tumšāks. šos apvienojot var baigi smuku krāsu gammu dabūt. Visbeidzot da slowmotion vienkārši labā poga uz gabala ko vēlamies palēlināt/paātrināt, tālāk envelope. parādīsies zaļa svivītra kuru bīdot uz augšu paātrinās, bet uz leju palēninās. ar labo taustiņi var pievienot punktus, lai noteiktu vietu palēlinātu. bet atkarībā no tā vai paatrinam vai palēlinam japieregulē gabala garums - garāku vai īsaku pavelc aiz malas, jo var gadīties, ka sāksies iet no jauna vai beigas notrūks. P.S ja vēlies sākumā pievieno kautkādu tekstu, tad pie Insert atradīsi to, ko sirds kāro. P.P.S pamācība līdzinās krX pamācībām, jo es mācijos no viņa pamacībām. <span style='color:red'>EDIT BY samuray: Visas nepieciešamās moviemaking programmas var dabūt šeit!</span> edit bay HoLLow^LiFe, samuray, tajā tavā saitā nevienu failu nevar nokačāt! Edited June 3, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Wtf? Kas tas tev par slowmotion? Vismaz es zinu citu veidu. Uzspiežam uz vajadzīgā kadra labo peles pogu, Insert/Remove Envelope -> Velocity un ja būsi pietiekoši gudrs tālāk pats sapratīsi kā tā lieta darās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 15, 2007 Author Report Share Posted April 15, 2007 Wtf? Kas tas tev par slowmotion? Vismaz es zinu citu veidu. Uzspiežam uz vajadzīgā kadra labo peles pogu, Insert/Remove Envelope -> Velocity un ja būsi pietiekoši gudrs tālāk pats sapratīsi kā tā lieta darās. nevienā vieta netiku minējis, ka tas ir vienīgais variants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 laikam tapināšu savu 1. īsfilmiņu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 laikam tapināšu savu 1. īsfilmiņu! man gan top gara Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 man gan top gara Man ar. Būs mans 1st movie. es jau līdz 1min. 40sec. ticis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopFun Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 (edited) Man ar. Būs mans 1st movie. es jau līdz 1min. 40sec. ticis. IIsteniibaa nav jau nemaz tik gara, bet ir OK.Ja gribi redzeet garu muuviju,tad paskaties Own-Age Tur ir muuviji gandriiz visaam populaaraakajaam speelee piem. CS, CoD, Quake u.c Edited April 18, 2007 by TopFun Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 IIsteniibaa nav jau nemaz tik gara, bet ir OK.Ja gribi redzeet garu muuviju,tad paskaties Own-Age Tur ir muuviji gandriiz visaam populaaraakajaam speelee piem. CS, CoD, Quake u.c Es kkur uzrakstīju ka es movie esmu pabeidzis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopFun Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 (edited) Es kkur uzrakstīju ka es movie esmu pabeidzis? IIsteniibaa posta doma bija paraadiit ka pastaav taada adrese no kusar var kjerties idejas video taisiisanaa un protams apskatities citu taisiitus video. PS: Labu veiksmi muuvija taisiishanaa un thx par reaalajaam pamaaciibaam visiem kuri ziedoja laiku taas rakstot. Edited April 18, 2007 by TopFun Link to comment Share on other sites More sharing options...
theCr1me Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 delj shita man radaris pazuda kaa lai dabuu atpkalaj ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 delj shita man radaris pazuda kaa lai dabuu atpkalaj ?? hideradar 0 varbūt pamēgini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 hideradar 0 varbūt pamēgini? gudrītis atradās.. raksti drawradar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamemaster Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 (edited) man ir prob ar bmp filiem kad es atrodu momentu taisu bmp giles kad pec laika otru mementu taisu ! tad cstrike visas bildes aizstaj ta otra fraga bildes piem 5 bilde sno pirm fraga 10 no otra fraga cstrike ir 15 bildes no kurma visas ir pirma fraga plz help HELP! <c> rusty pff...uztaisi primo momentu. saliec visas bildes mapē. pēctam taisi otro momentu. pfff...neto pogu uzspiedu Edited May 2, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamemaster Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 kas ir neto poga ? P.S. es esmu tads bisku nepakerigas tapec kas ir neto poga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 2, 2007 Author Report Share Posted May 2, 2007 kas ir neto poga ? P.S. es esmu tads bisku nepakerigas tapec kas ir neto poga? blin...to var pamanīt. es editēju tavu poustu nevis uzrakstiju jaunu, tādeļ pateicu ''ne to pogu uzspiedu.'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 tip a kur var dabuut to skanju muuvijaa?nu kur saudaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 gudrītis atradās.. raksti drawradar. hideradar noņem, drawradar uzliek . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamemaster Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 ne es uzliku bmp vienam un tad ieliku mape kad taisju nak man numurs otrajam biaj 1 un nevaru viena mape ar vienadu nsoaukumu ielikt rakstua r kludam jo jasteidzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 3, 2007 Author Report Share Posted May 3, 2007 ne es uzliku bmp vienam un tad ieliku mape kad taisju nak man numurs otrajam biaj 1 un nevaru viena mape ar vienadu nsoaukumu ielikt rakstua r kludam jo jasteidzas OMFG. tak katram momentam sava mape. pēctam katru mapi atsevišķi met video mačā. beigās katru iegūto avi failu met iekšā vegas un liec kopā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamemaster Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 ar kuru prog avr virsrakstus uzlikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopFun Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 ar kuru prog avr virsrakstus uzlikt? Kaadus virsrakstus?Montee un editee caur Sony Vegas v4,v5,v6 vai v7.Zemaak nezinu nevienu kursh izmantotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 (edited) virsrakstus vai ramisus? Edited May 26, 2007 by tankeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Ka var to izmeru uzlikt mazaku ? Kad seivo caur videomach, man 1,7 gb aiznema. P.S Tad moviks ari tik aiznems?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 (edited) traktorist - ej dirst stulbeni. bļa tavi nekam nevajadzīgie pousti man jau zajebal! Edited June 8, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Man ir jautājums. Kā lai uztaisa mazāku izmēru? Uztaisiju īsu mūviku (9 sekundes) un tas aizņem 700mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now