Jump to content
GIGN Forum

Sakiet Man!


CHILLSIDE
 Share

Recommended Posts

Sveiki, griežos pie jums ar jautājumu/sūdzību īsti nemāku pateikt, krč vakar spēlētājs "GAR1K^NAPAS1K" saņēma banu uz gign puba no admina "ManuVietuIenjemRegistretais" bet viņš šodien 20:06:15 spēlēja pubā, cik skatos bana apelāciju viņš nav rakstījis, varbūt tad varētu darīt ko lietas labā, jo sanāk kad viņš nomainījis ipē un spēlē mierīgi ar wh pubā.. :ermm:

p.s. šeit links uz viņa statiem.

Edited by edgars797
Link to comment
Share on other sites

Biju serverī, kad tika uzlikts bans. Man joprojām liekas, ka tas bija kesh, līdz ar to nav nekāds brīnums, ka viņš turpina spēlēt. Un pat ja tas nav viņš, vienīgais ko var darīt ir turpināt viņu banot katru reizi kā viņš nomaina to savu IP, bet arī no tā īsti nav jēgas, jo tikpat labi viņš pēc IP maiņas var nomainīt niku un turpināt bombīt nevienam nemanot, kamēr neviens nepiefiksē, ka tas atkal varētu būt viņš un atkal nobano. Un tā visu laiku. Bezjēdzīgi + daudz pajāta laika tupot specos. :)

Link to comment
Share on other sites

Vot, ja tā psiholoģija nav vienkārši tizla, ja viņš var nomainīp ip tad lai spēlē ar wh, pox ne? A varbūt tomēr katram kurš viņu ierauga ir jābano, jākiko vai vismaz jāsleyo, savādāk tak nevar ļaut gign spēlēt čalim ar wh.

EDĪTE : Es par regoto :D

Edited by Fake^
Link to comment
Share on other sites

A tagad tak katrs arī var noņemt banu aizsūtot 2Ls īziņu, tākā, vienkārši turpinam banot, lai gignam nāk naudinja :DD

Link to comment
Share on other sites

:)

Tas nebija kesh, jo aizvakar viņš bija vienā pasākumā ap to laiku un vakar mēs no 6-22 spēlējām volejbolu un basketbolu. Nevajag visu nolikt uz keshu :lol: Un vispār viņš spēlē bez čītiem, bet tas tā :muahaha:

Edit: <c> Hofo, aizmirsu izlogoties no brāļa profila.

Edited by revoked
Link to comment
Share on other sites

Hofo ja viņš spēlē bez wh, tad kāpēc viņš nerakstīja bana apelāciju?? ^__^ Es viņam teicu ej raksti sūdzību bet viņš ko nomurmināja un neuzrakstīja, tas jau liecina par to, kad viņam ir wh un tagad mistiski skraida pa serveri un spēlē, tas ir normāli? Par ip mainīšanu vien vajaga atstā banu kaut viņam varbūt tas wh nav bijis. stfu

*rolt0n lieta ir tāda, kad viņu tagad aizstāv un saka, kad viņam nav wh un ja tā arī ir es ierosinu, lai viņam tas bans paliktu dēļ tās ipē mainīšanas.

Edited by edgars797
Link to comment
Share on other sites

Labi lokojat ciet, kas redz to gar1ku vienkārši banojat ārā, kaut viņš jau nav rādījies divas dienas, varbūt arī vairs nenāks, vai arī jau paspējis nomainīt niku.. :/

Edited by edgars797
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...