Jump to content
GIGN Forum

Moderātora Tiesības Priekš Pirate


Noyd
 Share

Recommended Posts

Sveiki. Tātad esmu spēlējis gign Pub serverī vairāk kā gadu.

Reģistrēts niks: Pirate.

Reģistrēju apmēram pirms diviem gadiem,bet bija iemesli kapēc es CS nespēlēju.

Tātad vēlos tiesības xb un xchat.

Rekomendē mani admini Pinky un eziic. [ Par eziiti daudz nezinu, bet zinu to ka mēs bieži vakaros spēlējam.]

Vēlos tiesības jo, ir neciešami spēlet tad kad nau admini, un tad gadās ļoti bieži.

Sūdus nēsmu taisijis, un esmu tagad izaudzis lai būtu galva uz pleciem.

Link to comment
Share on other sites

chalis sakariigs. probleemas netaisa. daunis arii nav. serverii pavada pietiekoshi daudz laika. neredzu iemeslu neiedot xb, jo, cik esmu pamanijis, peedeejaa laikaa daudz jo daudz chiiteru saradushies.

REC !

Link to comment
Share on other sites

Nu re cik skaisti sanācis, ka pirmie divi posti būs tieši no tiem adminiem, kurus tu esi pierakstījis pie tiem, kuri tevi varētu rekomendēt. :) Enīvei, par tēmu runājot, Pirāts ir viens no maniem nakts draugiem, kuru bieži pamanu gan pirms brīža, kad ierāpoju serverī, gan pēc tam, kad aizeju gulēt. Nezinu cik daudz viņš spēlē pa dienu un tas arī visticamāk nav svarīgi, jo pa dienu parasti adminu pietiek, bet vakaros un naktīs serverī ir samērā regulārs apmeklētājs. Neesmu manījis stulbuma izpausmes no viņa puses + ir palīdzējis ķert mūsu draugus čīterus un nācis specos tad, kad esmu ieslīdzis alū tik daudz, ka vajag kādu, kas palīdzētu apskatīt konkrētos indivīdus. Galu galā domāju, ka ar šīm tiesībām mācēs rīkoties un neredzu iemeslu būt pret to.

REC

Link to comment
Share on other sites

Ļot ļoti ceru, kad nedabūšu warn bet, tas kā nav normāli tev online time ir tikai kādas 30 h..Labi saprotu varbūt vecajos statos ir bijušas tās stundas bet varēji jau pacensties vismaz dabūt 3 cipara skaitļu stundas un, tad prasīt aksesu +tavs regniks ir pirkts no cita. :pizdiblee:+ tu forumā esi regojies pirms mēneša domāju tu visu pārāk sasteidz. ;)TRG. tev 30 stundas liekas daudz. ?

EDIT. Kā var dot acc uz gigna spēlētājam kurš spēlē ļoti maz uz servera. Cilvēks saka, kad spēlē naktīs okey vakar naktī redzēju bet toties tajā mirklī bija vēl 3 admini iekšā domāju kāda jēga, tad no viņa.

Edited by CHILLSIDE
Link to comment
Share on other sites

Kā jau teicu, spēlēju gign jau diezgan ilgi. Forumā vienkārši ir jauns nick, iepriekšējais ir WMP kas ir regots 07 gadā.

tu forumā esi regojies pirms mēneša domāju tu visu pārāk sasteidz.

Tu tiešām nēsi gudrs. Es viņu mēģināju pārdot, bet tad sapratu ka izdariju muļķību, kā jau miedziņš teica.

Link to comment
Share on other sites

FAIL

ANTI

EPIC FAIL

Kā nav kauna prasīt, ir daudzi kuriem DAUDZ DAUDZ DAUDZ DAUDZ 100x vairāk vajadzētu acc kā tev. Es tevi serverī reti esmu redzējis, bet nejau par to. Tu esi parasts spēlētājs un tāds arī paliec ( es ceru, ka paliksi)

FUCK NO

editosu - neapvainojies, bet Tu būtu viens no pēdējiem kam Es dotu acc kas prasītu.

Eziiti nevajag vienmēr pret visiem būt tik labsirdīgam. Tu esi cilvēks no dabas tāds, bet tevi jau sāk izmantot man šķiet :) tas mans viendoklis.

Edited by doGY
Link to comment
Share on other sites

Nu nu, doGY, kuri tad būtu tie 'daudzi', kuriem daudz daudz vairāk vajadzētu acc? Tu jau zini, ka tu kopš savu tiesību iegūšanas man liecies pavisam cits cilvēks, līdz ar to necenšos ar tevi kontaktēties, tomēr ne tur tas ezis aprakts. Es tiesību sadaļā no tavas puses laikam neesmu redzējis nevienu pozitīvu postu, tāpat kā te vēl no dažiem. Liekas, ka jaunajiem adminiem [es nerunāju par vecumu] ir kaut kāda alerģija [lasīt - skaudība?] pret visiem tiem, kuri arī vēlas ko darīt, lai citiem spēle serverī būtu patīkamāka. Es nerunāju par Pirātu kā tādu, es vienā sekundē varu atrast 5reiz labāku kandidātu uz šīm tiesībām - rolt0n, bet tas nemaina faktu, ka ja cilvēks, man nezinot, mani ir pieminējis pie adminiem, kurš varētu viņu rekomendēt, ja esmu viņu redzējis serverī pietiekoši bieži un vismaz manā klātbūtnē viņš ir atstājis samērā pozitīva cilvēka tēlu, tas būtu visai loģiski, ka es ierakstīšu pozitīvu postu no savas puses. Mans viedoklis te tāpat neko daudz nemaina, nesaprotu ko tu satraucies. :)

EDIT* Es nemaz netaisījos turpināt atbildēt. ;)

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

zinu, ka mans viedoklis te netiks njemts veera.

Runajot pa Piratu, tad vinsh uzturas pa vakariem biezhi serveri, cilveks shaizi serveri netaisa! :) Ir vismaz man ar ko parunat :D :D Nezinu, kaads ir vinja 4itera atpazishanas limenis, bet nu, piemera, uz parbaudes laiku jau varetu iedot...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...