Jump to content
GIGN Forum

Nevarizbanot


doGY
 Share

Recommended Posts

eem pēdējā laikā ir daudz tipiņu kururs nevar izbanot... pirmā reizē vins tiek izmest bet uzreiz ienāk atpakaļ un pēc tam nekādīgi nevar.... ko man darīt ? xbip 0 daddy WH

edit - izdevās uz 66666 min izbanot, bet citiem pirmstam ir kkāda aizsardzība ...

Edited by doGY
Link to comment
Share on other sites

taa nav ne aizsardziiba, ne ip changes .. vnk amx ir nochakareets un taapeec lielaakaa dalja nevar nobanot vairs.. es nez.. juusu serverii nepastaav taada adminu savstarpeeja komunikaacija un kontakteeshanaas ar augstaakajiem gign speekiem? varbuut worms ir pamainiijis amx un tagad ir citaadaak jaabano.. nu c`mon jums tachu tam labaak jaabuut zinaamam.. es te peedeejaas dienaas uzturos visilgaak (skatiit status) un 90% adminu nevar nobanot.. tos 10% nelieku klaat jo it kaa te forumaa snoop uzrakstiija, ka nobanoja.. nu jau kuru dienu viens un tas pats.. chiiteri pilns, neviens admins nevar nobanot.. naaaais :D

Link to comment
Share on other sites

Jā, šim topikam varētu pievērst lielāku uzmanību, jo tomēr ar xbip kaut kas nav kārtībā. Reti kuru čali var nobanot... Tikko vēl pamanīju, ka serveri spēlē čalis ar niku "shamanis" :) Vinš ir banots reizes 40, nopietni, kā arī "tutzu", "chizoo" un, pieņemu, ka vēl daudz citu kadru. Ir mēģināts gan ar xbip 0, gan ar xbip 9999999.

Link to comment
Share on other sites

worm: "es laikam vienā skriptā biju nomudījies un client_connect() vietā ierakstījis client_connected() smile.gif itkā vajadzētu strādāt tagad "

Nu csdm xbip liekas tagad ir jastrada, es manuprat vakar nobanoju tur puikas, kuri atpakalj netika vai nenaca taas 2 h kuras pavadiiju tur.

par parasto cs serveri man iista skaidriiba nav. iespejams tur joprojam kas neshtimme.

Link to comment
Share on other sites

horoshaja mislj, tolko potom budet trudno bez demo fajla dokazatj vinovnostj ili ne vinovnostj igroka. Igral 4iter 10.12.08 ban na4al rabotatj 25.12. , ja perepisal vse bani 28.12, kak ja vspomnju za 4to i v kakoj mape bil zame4em kakoj to igrok s4itami? A potom kak ja dokazu 4to on 4to on ne vinoven?

eto 4ush!

DELAJTE BAN

Link to comment
Share on other sites

Иоteriem arо vajag dot iespзju. Tв kв man bana nav, es parasti noslapoju lоdz 1hp. Lai jau paskraida pвris sekundes. :D

Bet nu cienоjamie galvenie admini, tak vajag tautu informзt. Cik man zinвms, tad ir mainоjuрвs bana komandas, bet tas nekur nav izlasвms.

Vзl esmu padzirdзjis, ka banotвji var vзrot arо pretenieku komandu. Bыtu jauki, ja to varзtu darоt visi, kam nav "z" accessa. Lielвka iespзja иоtхram tikt pamanоtam. Un jau atkal - serverо vзrojami teksti no adminu puses : "eu, es nemaz nezinвju, ka varu vзrot arо pretenieku komandu, labais :)".

Link to comment
Share on other sites

Kas atiecas uz baniem - es nebanoju uz 0, bet uz 99999999999999, tad dzeku izkikoju. Itkā neviens nav nācis atpakaļ, bet tikuntā chakarīgi.

Šķiet, ka gļuko tikai kad bano uz 0

EDIT: Es tieku serverī arī, ja bans stāv :P - pieļauju domu, ka sliktajam ir tāpat :DD

EDIT2: Sami - es zinu, vienkārši informēju dareku, kapēc varētu būt, tā kā viņš saka...vai arī es neiebraucu tavā teikumā :)

Edited by Dj_erix
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...