sanTis Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 (edited) Nesen pieslēdzu netu, bet kā izrādās bans uz ginga jau gandrīz 1000 dienas varētu kaut kā tikt no viņa vaļā? BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: sulik BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: [No C-D][Old C-D][No C-D][Old C BAN] Iemesls banam: wh BAN] Bans uzlikts pirms 978 dienam 3 stundam 43 minutem 39 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] -------------------------------------------------------------- Edited January 9, 2008 by sanTis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 pro4itaj this one !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Nju jaa nepaveicaas tev....Taa kaa tagad ir ziedojuma laiks sacies izpaleedzesi sev un citiem! P.s. Nekad vel tadu adminu sulik neesmu redzeejis vismaz pedejo 2gadu laikaa toch tadu neatceros 0_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanTis Posted January 9, 2008 Author Report Share Posted January 9, 2008 tu paskaties cik ilgi jau bans staav Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Nu gan... Labi, peec noteikumiem jau taa ir, ka pat ja chalim nomainaas IP un uzraada banu, vieniigaa iespeeja ir 10Ls. Tomeer shii jau ir galeejiiba - 1000 dienas. Man shkjiet, ka pat ja chalis arii buutu mistiskaa kaartaa chiitojis, ir pagaajushi gandriiz 3 gadi un pa 3 gadiem jau nu vajadzeetu taa kaa pienjemties praataa. Un pat ja arii nee, vienalga uzskatu, ka pie shaadiem terminjiem un situaacijaam vareetu to banu nonjemt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 (edited) piekrītu ezītim,man pat vairs nav kommentu,viņš visu pateica manā vietā,tapēc vienīgais ko varu pateikt ir +1 vēl jau ir iespēja ka čalis te dirš.varētu kāds no administrācijas pārbaudīt vai džekam patiešām 3 gadus stāv bans edit : nē patiešām čalim 990 dienas stāv bans Edited January 9, 2008 by l33t Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Ar ko tad atšķiras čīteris nobanots pirms 3 gadiem un čīteris, kurš ir tikko atrāvis banu? Pateikšu priekšā - ne ar ko!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Nattye_ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Nē.. cilvēks var daudz izmainīties pa 3 gadiņiem.. un ganjau ir labojies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 par 3 minūtēm arī var mainīties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 bļe sory par offtopik, bet šitas vecis vnk ierule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 davai! tad liekam visiem banu uz 3 gadiem. ok? nevis pernament? būs čikiniekā un viņi visi mainīsies un nečitos... btw nereāls čujs, ka viņš tās dienas izmainijis vnk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Tas bans ir uz Puba vai csdm?? P.s. ja uz csdm, tad tas nav reāli, jo csdm taču nemaz nav 3gadus, vai arī es esmu atpalicis?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 P.s. ja uz csdm, tad tas nav reāli, jo csdm taču nemaz nav 3gadus, vai arī es esmu atpalicis?? tas var būt tikai uz csdm un banliste ir tik veca nevis serveris! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanTis Posted January 9, 2008 Author Report Share Posted January 9, 2008 es neko neesmu mainījis... mēģinu ieiet csdm a tur tāds jauks joks vienīgais ko mainīju ir i-neta provaiders bet tik un tā rēcīgi :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 kā tad bet vispār mums ir rēcīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevins Scrappys Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Man tas pac uz Pub. Nopirku jaunu pc nu lietotu un laikam ir bans ari uz to lan x[ Man ir pimrs gada pirms 400 dienam Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Kevin tavs rakstības stils ir ļoti foršs, var saprast gandrīz tavu domu! Arī tavā sūdzībā tu raksti diezgan forši! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now