Jump to content
GIGN Forum

Kipa Chiiti

DeSaa
 Share

Recommended Posts

neko es vēl neapskatījos, tāpēc arī neko neizdarīju. Man vienkārši nav sanācis laiks :(

skatos, ka atkal kāds moderators ir izdomājis aiztaisīt topiku nevietā. šas atradīsim kurš tas bija un atbrīvosim viņu no moderatora pienākumiem..... ...... ......nu re. viss kārtībā.

• 2 weeks later...

iedod demo - paskatīšos...gan jau, ka noņems banu.

PS. Tikai pasaki uzreiz un godīgi - čitoji vai nē? Be da man! Ja pēc demo noskatīšanās izrādīsies, ka esi lietojis cītus - paliksi muļķa lomā un visticamāk šis topiks tiks slēgts un Tev iedots atvaļinājums no foruma...Tākā padomā, vai nav vienkāršāk izsprukt ar "čiriku"(10Ls), nekā taisīt no sevis klaunu, kura cirks sen jau ir aizbraucis...

PPS. PS sanāca garāks nekā teksts pa tēmu! :lolza:

PPPS. Pālis Yo :mIm:

vareji jau pac ieiet shite un pameket bet shite ar ir man godigi nebija chiti ja es chitotu es nemaz nerastitu topiku un ja gadijuma uzrastitu kad to sledza ses vel nerastitu bet nu lai jau vini izoma kaut ka man ir ieshu citur spelt nebus jau pasaules gals

P.S meginat tagd atrak ka 1 menesi apstities :superlol:

Nja, vispaar situaacija visai debiila. Attieksme pret cilveeku ir vienkaarshi graujosha. Jau meenesi chalis seezh un gaida, kad kaads beidzot vinjam pateiks kas un kaa, bet visiem ir taa tiiri pie kaajas. Noskatiijos demo, un, lai arii mans necilais viedoklis sheit visdriizaak nevienu neinteresee, tomeer pakomenteeshu redzeeto. Atklaati sakot man kaut kaa galiigi nelikaas, ka chalim buutu norecoil or somethin'. Pa visaam 8 minuuteem manaa skatiijumaa bija tikai viens vieniigs moments, kad shkjita, kaut kaut kas nav riktiigi - frags ar AK ~7:50, bet tas tikpat labi var buut vai nu demo gljuks vai chalis vienkaarshi noraustiija roku. Vai veel sazin kas. Un iisteniibaa tam nemaz nav noziimes, jo nezinu gan vai viena it kaa jociiga momenta deelj chalim vareetu uzlikt perm banu par norecoil. Pie tam logjiski padomaajot - prikols vinjam visu kartes saakumu speeleet bez chiitiem un tad PEEKSHNJI uz 1 fragu iesleegt norecoil. No vinja taapat nekaadas iipashaas jeegas, cik man zinaams, nav. Es saprastu, ja runa buutu par kaut kaadu WH or somethin', bet nu sorry, shis tieshaam ir smiekliigi. Un lai kaads vinjsh arii nebuutu, vinjsh tomeer ir cilveeks, un nezinu gan kaa justos juus, ja jums meenesi vienkaarshi liktu miiksto. Buutu forshi, ja kaads no augstaakajaam papaam beidzot vareetu novilkt to demku un pateikt galavaardu. Dziivosim draudziigi :thumbsup:

laikam nebuus jaagaida 1 meenesis!

jagaida bus visu muuzhu!!!

ar m4 4ota neizstijas tik loti, kaut gan ar nezheligi kropligi raustijas (bet ne tik loti cik ierasts ar norecoilu) bet ar awp un deagle javna raustijas vislaik uz leju un tas ak jau bij vecais labais ierastais nervozais recoils! cerams, ka tik ilgi gaidot vismaz parak daudz nesacerejies, ka banu nonjems :)

redzi, es noskatijos demo un nenonacu pie viennozimiga sledziena... sheit patiesibaa paceljaas gaismaa cita veida jautajums - vai cilveks, kas ir dabujis banu pec defaulta ir vainigs, kamer vinsh nepierada ka ir nevainiigs, vai arii sakotneji ir nevainiigs liidz kads pieraada, ka vinsh ir vainiigs... jautajums diezgan buutisks un arii bez viennozimigas atbildes :) ieteikumi?

Un sleedziens buutu...? :) Runaajot par teemu, muusu sabiedriibaa, t.i., sheit forumaa ir taa, ka cilveeks ar banu ir vainiigs peec defaulta. Kapeec? Jo vienmeer atrodas kaads, kas, ieraugot suudziibu, ied!rsh sheit 'haha, omgroflwtf chiiters chiiters, kas tu stulbs esi, bez 10Ls neraadies' un paareejie vienkaarshi seko bara instinktam. Sho faktu pastiprina tas, ka lielaakajaa daljaa gadiijumu shis bans tik tieshaam arii ir patiess un cilveeks ir chiitojis, un shie te siikie paarpratumi, kuri gadaas visai reti, vienkaarshi tiek pienjemti kaa pats par sevi saprotams - chiitoja. Nu apmeeram taa. Katraa zinjaa par sho gadiijumu savu viedokli jau izteicu, un vismaz man shkjita, ka chalis nav vainiigs. Un ja arii ir, te tomeer, peec manaam domaam, nepietika pieraadiijumu, lai vinju 100%entiigi atziitu par chiiteri. Nu bet ne jau man to lemt. :thumbsup:

Edited by eziic

Jasna, aptuveni taa arii domaaju...

Tatad sleedziens: nepietiekamu pieradijumu deelj bans tiek nonjemts

Es patiesibaa ljoti ceru ka turpmak shadi bani vienkarshi nebuus, lai gan shii jau nav pirmaa shaada reize. Otrkart - es vispar nemedzu njemt nost banus, ja nu vienigi chalis ir 100% nevainiigs... laikam vienkarshi labs gariigais :)

nu luuk, vienaa mirklii tu gribi ieteikumus, ka sho te risinat, nakamaja tu pats atkal atbildi, ka veerteets tiek pec saviem ieskatiem un situacijas, bet shajaa situaacija tie ir bezspeecigi, kas paraada kaada konkreeta reguleejuma nepiecieshamiibu, teiksim, ka jaabuut vismaz 3 skaidri saredzamaam epizodeem ar 4iitu klaatbuutni, kur shajaa situacija ir tikai 1!

nu lab, lab, nu jaastas tak pec situacijas, shitas gadijums jau nebij nekads biezhais, gan jau nebus tadu vairs (drizuma) :)

jautajums bija diezgan saprotams un par konkretu problemu, bet tu jau globaali iesaki partaisiit visu sistemu un paljauties uz konktetiem noteikumiem... tas gluzhi nav tas, ko es biju domaajis... piemeram eziic izteicaas ljoti skaidri un saprotoshi pa teemu!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...