Jump to content
GIGN Forum

Psc...vispar?

DeSaa
 Share

Recommended Posts

speleju CSDM apemeram 18:50 mape de_dust2 kads norecoil tas admins vispar :evilmad::evilmad::evilmad: ???????? psc

LOGIN] ----------------------------------------------------------------------

LOGIN] ----------------------------------------------------------------------

BAN] ----------------------------------------------------------------------

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: kek`s

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Y-3 | nuTeE

BAN] Iemesls banam: NoRecoil

BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 5 minutem 35 sekundeem

BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika

BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

BAN] ----------------------------------------------------------

Edited by DeSaa

Ha ha, lai nu ko es sajauktu, bet nejau nu NoRecoil un tavu banu pat es atceros kad tevi banoju un bija tiirs norecoil!

Tulitas apstishos un editoshu!

btw kapec tad neliki atrak suudzibu kad tevi izbanoju, cik atminos tas jau bija agrak kad tevi banoju! Luudzu paskaidro sito! :thumbsup:

EDIT: tiirs NORECOIL :D beigas es vel skatijos, kad pilniigi nenoturejies un jau caur sienam saaki skatiities! :):thumbsup: iigls ari smuki lekaja!

Edited by kek`s

:thumbsup: tev laikam beigā redze,jo es demkā neredzu ne aim,ne norecoil,ne wh.....man vienīgi aizdomīgi likās ka viņš tik augstu lec <_<

Nu paga paga, tu demku liidz beigam apstijies? Apsties kaa vins ar diigl sauj un apsties kaa citi sauj! saakuma vinjam nebija 4iiti, bet pectam vins ierubija vinjus! Nesties tikai saakumu! :violent:

Labi, ja neesi tik aciigs tad pagaidiisim cita admina viedokli!

Ar ak-47 kad sauj, var mieriigi pamaniit kaa recoils sitas uz leju!

EDIT: Pirmstam nekas nebija, jo vins lseegaja ieksa un ara tos 4iitus, tadejadi 4akarejot praatu, caur demo to ari ir gruutak saprast, bet saskatit var! Pasties kaa citiem normali recoils staav, bet sim.....

Edited by kek`s

Nu noskatīšos es ar, pēc laika editošu,..!

P.s nekā īpaša tur nebij ar to deagle, vienīgais kas mazliet pievērsa manu uzmanību bija tie pēdejie fragi ar Ak-47.

Tajā vietā varbūt arī bij kaut kas aizdomīgs, pirms tam es tiešām nekā neredzēju!

Edited by godiE

kek`s tev redze laba?? :D:D:D psc ar deagle skils ar pastav un ar ak es pats demku nestijos bet tu doma godie to momentu kad es lecu un paravu kadsu 2 hs?? tas (moments man patika :))))

l33t tads chits vispar ir kad aukstu lec???

ja jus domajat ka man nava nekada skila es nez es varu iedot linkus uz baltgame video

Neiet runa par nekādu skilu, iet runa apr to vai tev ir NoreCoil, nevis skills, un tajā vietā izskatijās, ka tev bija

NoreCoil, jo pārāk redzami mētāja to Ak uz leju!

Nē es nedomāju nekādu kilus lēcienā, es domāju pašu pēdejo kilu pirms tevi novāca!!!

Nu kurš gan nevar iedot video, ar kaut kādiem labiem killiem, kuri nav patstāvīgi!

Un tajā vietā tu palēcies, izskatijās baigi augstu!!

Nezinu gaidi ka demo noskatīsies kāds no ietekmīgajiem tautiešiem!

Nu ja kas šeit video

Nu psc kurš cilvēks nav dabujis labus fragus??

Btw tajā mūvijā neko labu neredzēju, jau pēc primās scēnas redzot kāda mape izsledzu!!

Gaidi kad vēl kāds noskatīsies to tavu demo!

Neiet runa par nekādu skilu, iet runa apr to vai tev ir NoreCoil, nevis skills, un tajā vietā izskatijās, ka tev bija

NoreCoil, jo pārāk redzami mētāja to Ak uz leju!

Nē es nedomāju nekādu kilus lēcienā, es domāju pašu pēdejo kilu pirms tevi novāca!!!

Nu kurš gan nevar iedot video, ar kaut kādiem labiem killiem, kuri nav patstāvīgi!

Un tajā vietā tu palēcies, izskatijās baigi augstu!!

Nezinu gaidi ka demo noskatīsies kāds no ietekmīgajiem tautiešiem!

paskaties kur lodes iet,augstu augstu augstu gaisā :lol: par to ka tu (desainais) par augstu lec bija prikols,vnk omfgwtflolz.

p.s godie tavs video pwno

Edited by l33t

:D:D:D psc ar deagle skils ar pastav un ar ak es pats demku nestijos bet tu doma godie to momentu kad es lecu un paravu kadsu 2 hs?? tas (moments man patika :))))

l33t tads chits vispar ir kad aukstu lec???

ja jus domajat ka man nava nekada skila es nez es varu iedot linkus uz baltgame video

Desinja apsties pats un saliidzini kaa tu sauji un kaa citi sauj, ar Diigl izsauj, meerkis srazu uz leju nojiet un traki pectam, ta4 visu var redzet + ar ak47 nebija nekaadu lecienu, taksto vari nirgt vai nenirgt, bet tur viss ir skaidri redzams! :violent:

P.S. Ak jaa pareiz, tu esi tas PRO :D :D :D PIEDO :superlol:

Edited by kek`s

es vēlreiz noskatījos demo.mērķis viņam izšaujot paceļas tā pat kā visiem un nolaižas atpakaļ.kur tu tur saskati norecoil?ok es saprotu tevi-tavas acc tagad likmē :pizdiblee: bet tamdēļ nevainīgam desiniekam nav jāsamierinās ar perm banu

Nu piedzeeries es neesmu, acis man neglucii, es nesaprotu, apsties kautvai uz maniim kaa man diiglam leeka meerkis un kaa vinjam vins lekaja beigas, kad skatijos vinju un ak47 uuberkuuliigi visiem leeka, attopies un skaties!

Edited by kek`s

Vienīgais, kas tur bija dīvains ir tas pēdējais ak frags, ieteikums keksam - nebano tik ātri, pavēro čali ilgāk, jo nu iepriekš tur nekā dīvaina nebija... a tā pēc tā viena ak fraga ar īsti spriest nevar...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...