denja Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 busim ar snaikeru tik es nez kur ir skolas 21 BLOODLORD vari iedot savu mob numuru privataja ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 ew mans draugs ar dzivo turpat un es turpat zasulaukaa psc nedomaju ka jus tur dzivojat , likās ka kkur Rīgas centra Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 uy, naakamreiz laiciigaak uzzinjo, ka buusi, es taadai sawljei kaa tev speciaali vakaru izbriiveetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 7, 2006 Author Report Share Posted October 7, 2006 tā taču ir pārdaugava Tieši tāa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 busim ar snaikeru tik es nez kur ir skolas 21 BLOODLORD vari iedot savu mob numuru privataja ! denja , es tikko atvilkos majaas , doma ir iet nedaudz pagulet tapec nezinu vai tieshi uz saakumu buushu , labaak uzprasi kadu citu numuru kadam kas tur buus ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 uy, naakamreiz laiciigaak uzzinjo, ka buusi, es taadai sawljei kaa tev speciaali vakaru izbriiveetu U know me, es jau tikai saku, ka buushu, bet beigu beigaas taa pat neatnaaku. Izskataas, ka shoreiz vareetu buut liidziigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 9, 2006 Author Report Share Posted October 9, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 9, 2006 Author Report Share Posted October 9, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 9, 2006 Author Report Share Posted October 9, 2006 parējas vēlak, jo nav laika vairs un ir vēl zināms rebums Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 denja Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Šitie visi labie kadri, it sevišķi denja rosolā . Labākais tas, ka iepriekš tieši kāds kaut ko runāja par to, lai denja neapvemjas gultā . Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 9, 2006 Author Report Share Posted October 9, 2006 > Sesdiena plks ~18 zvana mr.veemeejs un saka, ka ar snikeru jau esot centrā eju ārā no mājām un braucu uz kafejnīcu > Iesākām 3jatā pēc brīža atbrauca AsinainaisssslordZzz kā arī worms ar spiti > Tā nu mēs tur sēdējām un dzērām, bet worms aizbrauca mājās ieiet vannāā(vai arī darīt ko citu) > ap 9 kad kafejnīcas oficiante mums lika manīt, ka grib tīties prom un pēcāk jau sakot, ka tūlīt slēgs ciet un alu vairs nevar ņemt nolēmām doties pie manīm ! >Atbraucām līdz manīm sākām ietresīt un pēc brīža jau atbrauca worms(tīrs) >Tika sazvanīts arī allworthZ un izvilkts no gūltas kurš jau pēc dažām minūtēm bija klāt un sāka triekt aliņus ! >Tā nu mēs pirmoreiz nobildējāmies > Labi, ka worms paklausīja denju un sāka ar 5%, savādāk būtu žopa! sexseris worms > Tālāk jau daži sāka mīcīties > kamēr denja vēma > worms būdams saprātīgs cilvēks teica, lai vairs tā nedarot > Protams tika ieiets gignā "pakrušīt"(nu labi paslapot hivemaindu un 4uwi) > Tas, ka denja vēma nenozīmēja, ka viņš nebija svaigs kā gurķītis > Šoreiz iztikām bez majonēzes, bet tika izmantots floomāsteris > & man sāka asiņot pirksts Reklāmas pauze > asinjlords pielējās kā žūpa > Un kāds vēl pamanijās viņu apzīmēt (vot nelieši) > Worms atviegloti uzelpoja, jo viss bija beidzies > Klusā daba Tā nu tas vakars beidzās visi devās pie miera, bet daži cilvēki skatījās filmu, diemžēl no rīta neviens neatcerējas kādu ! Nakamajā dienā visi aizbrauca prom bet mēs ar asinjlordu izdomājām dzet tālāk , tika nopirkta šmiga, bet bloodlords kā rigtīgs alkāns nopirka bezalkoholisko alu kurš oēc tam tika izliets podā Tā nu mēs tur sēdējām un dzērām ik pa brīdim iešnaucām, lai papildinātu degunu ar brūno masu, kas savienojumā ar alu labi deva galvā Tākā neviens negribēja braukt tusēt tad tika izlemts braukt ciemos (Ja muhameds nenāk pie kalna , kalns nāk pie muhameda) Bija rīgtīgi forši, jo kāds bija uzcepis pankūciņas šur, pankūciņas tur ap 8 vakarā tika izlemts doties mājās, jo kā nekā rīt skola šorīt pamodos un sapratu, ka vēlaizvien man ir pālis,bet līdz skolai tomēr tiku, kautgan pateicu māsiņai, ka jūtos slikti un aizbraucu uz mājām & tagad sēžu te un atkal dzeru alu Tā nu īstenība bija tīri labs pasākums, bet ka vienmēr biku par daudz iedzēru un vienu brīdi pat nevarēju nostāvēt kājas, rezultāta apgāzu pakaramo un ar visām šmotkām nogāzos lejā Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 un kur ta palika staasts par 4uwi, kura sirsninja tika aizvainota tajaa vakaraa un vinsh aizgaja piemesties kaa lops? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 9, 2006 Author Report Share Posted October 9, 2006 (edited) neko tādu neatceros, jo tobrīd laikam jau bija labs pālis EDIT::: AA nee atradu vestuli Edited October 9, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 nu kaa, bind p "xslap 4uwis" neatceries? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 9, 2006 Author Report Share Posted October 9, 2006 (edited) ^Ali^ rakstīja ? Kaa iet sauliit? H!vemind rakstīja ? nebur draamu mazais ^Ali^ rakstīja ? Shodien nespeeleejas sauliit? 4uwis rakstīja ? ko saulit es tuliit raudaash uzb nafig tu mani slap besii laukaa taa gariigais dirsaa paldies tew! jaiet galiigi pielikt muulis! piss! Edited October 9, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Man teica, ka 4uwis aizgājis "piepist mūli", no kā secināju, ka viņš aiz bēdām ies minetu kādam taisīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 9, 2006 Author Report Share Posted October 9, 2006 (edited) allworthC no tevis pāris aliņi p.s Kā šņaucas? EDIT Kāa mans avatars ? ? ? Edited October 9, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Pāris aliņus jau es varētu kaut kad pienest (un pats pusi izdzert ), jo kā nekā sestdien pa 1,20Ls nopirku 4 alus un barclay pačku. Supernetto nobankrotēs. Vēl neesmu šņaucis, mājās ieliku atvilktnē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 uzliku "Show pictures = 0" lai nebojatu apetiiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 ali ar to seksiigo smailiju uz vaiga reaali iepwno, par denju vispaar nerunaasim Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 1)Ali avatardupsis = riktiigi feins 2)denja = publiskais fui, lai nu kur, bet ali maaminjas gultaa to tomeer nevaidzeeja dariit 3)kopumaa bija forshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 nu es atvainojos nebij domajis ka aizmigot kkas tads notiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now