^Ali^ Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 (edited) Tākā pie worma ,spites un big_shita jau gana salauzts piedāvāju savu necilo mitekli ( protams negribētos, lai kautkas salūzt) Ideja tāda, ka varētu no sākuma centrā padzert kādus aliņus un pēc tam vakarpusē kam būs vēlēšanās braukt pie manīm un turpināt kost/dzert/vemt(podā un neapvemjot malas)/dejot/spēlēt cs(tikai viens dators diemžēl)/gulēt/ēst/iet kauties ar urlām(jā domāju kautkur rajonā varēs atrast) vienvārd sakot labi atpūsties(es ceru) Galīgi nepazīstamus negribētu laist miteklī bet visi tie kuri puslīdz zināmi laipni lūgti pieteikties! Ā jāa vienīgi ar gultas vietām būs taka būs bet pāris jau atradīsies un parējie dzers tik daudz, lai varētu "forši" gulēt arī uz grīdas! Edited October 3, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 es drīkstu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 (edited) nu ja 6dien bushu spejigs , un tu mani laidiisi sava pro hausa tad domaju ka atnaakshu , a ja buushu tad man liekas ka tikai vakara pie tevis , tas ir skatoties ja cikos atbraukshu no pilsrundales , ja uz turieni aizbraukshu vispar.... Edited October 3, 2006 by bloodlord Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 3, 2006 Author Report Share Posted October 3, 2006 fuj1 pēc ta cik laipni tu mani uzņēmi pie sevis nav divu domu Varēsi iziet ārā parunāties ar mana rajona korišiem Blood ok bez tevis nekā takā gaidu Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 /me ielien barā, izbāž galvu un saslej ausis Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 emm me var pieteikties ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 3, 2006 Author Report Share Posted October 3, 2006 Tas bija vairāk domāts tādiem kas nav redžeti kautkadi Ubg etc lamzaki kurus nezinu in REAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Es arii varu? ceru, ka tev nav bailes no majoneezes Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 3, 2006 Author Report Share Posted October 3, 2006 Aizmirsu piebilst ka bez tadiem jociniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 i have plenty of snap in one's garter Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Es arii varu? ceru, ka tev nav bailes no majoneezes tu arī būsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 tu arī būsi? Nu Rīga tak vienreiz mūžā jāapskata Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 4, 2006 Author Report Share Posted October 4, 2006 i have plenty of snap in one's garter Lūdzu izsakies skaidrāk iztūlkot varu, bet domu nesapratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Vareetu uz to riigas centru aizbraukt jo taapat braucu uz riigu pa dienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Tākā pie worma ,spites un big_shita jau gana salauzts piedāvāju savu necilo mitekli ( protams negribētos, lai kautkas salūzt) Ideja tāda, ka varētu no sākuma centrā padzert kādus aliņus un pēc tam vakarpusē kam būs vēlēšanās braukt pie manīm un turpināt kost/dzert/vemt(podā un neapvemjot malas)/dejot/spēlēt cs(tikai viens dators diemžēl)/gulēt/ēst/iet kauties ar urlām(jā domāju kautkur rajonā varēs atrast) vienvārd sakot labi atpūsties(es ceru) Galīgi nepazīstamus negribētu laist miteklī bet visi tie kuri puslīdz zināmi laipni lūgti pieteikties! Ā jāa vienīgi ar gultas vietām būs taka būs bet pāris jau atradīsies un parējie dzers tik daudz, lai varētu "forši" gulēt arī uz grīdas! nu kaapeec viss tiek riikots peedeejaa briidii ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Nju tu jau zini Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 4, 2006 Author Report Share Posted October 4, 2006 nu kaapeec viss tiek riikots peedeejaa briidii ;( Beidz lauztieZ taka taada celka otrdien uzrakstiju shitu lidz sesdienai vel taalu parasti uzraksta dienu ieprieks ! + vareetu kadu piili atvest un buutu mums vakarinas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 ja driixtu pieteikties tad piesakos bet uz 50 % pagaidaam =/ !! veel iizsti nezinu!! bet ja aja tad ar denju ieradiisiemies!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 a varbuut man arii sanaak piekaapt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 (edited) cikos ja tiekas un kur ? Edited October 6, 2006 by denja Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 6, 2006 Author Report Share Posted October 6, 2006 Kulmans un sliede Skolas 21 pie ģertrūdes baznīcas (tur ir lētāks alus) varētu tur vākties sākot no 18-18;30! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 paklau Ali a kur tu dzīvo? moš man pēc tam nebūs uz grīdas jāvāļājas Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Beidz lauztieZ taka taada celka otrdien uzrakstiju shitu lidz sesdienai vel taalu parasti uzraksta dienu ieprieks ! + vareetu kadu piili atvest un buutu mums vakarinas! ali sorry nesanaaks man sestdien jaabrauc briezhus un aljnjus shaut Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 6, 2006 Author Report Share Posted October 6, 2006 (edited) Outlawz dzīvoju tuvumā wormam ķip 7 trolejbusa galapunkts a.k.a āgenskalna priedes! Edited October 6, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 tā taču ir pārdaugava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now