funt1k Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 (edited) veeleetos ieguut shiis tiesiibas, kapeec? 1. paatrinaatu cilveekus kuri biezhi lieto piipauzes rush'a laikaa.. 2. nogaliinat mafiajas locekljus kuri sleepjas no mentiem 3. pasist tos bandiitus un mentus 4. ja notiek bankas aplaupiishana, un milichi nesteidzaas paliidzeet valstij, tad jasoda tie.. senq 4 your attention Edited October 2, 2006 by funt1k Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArQentres Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Kas jums visiem ir ar to acc prasiishanu baigi patiik pienaakumi??? Vai cerat, ka taa buus izklaide un paaraakuma izpausme paar citiem?? teikshu taa kaartiibas uztureetaaju domaaju pietiek, jo muuzhiigi, akd ieeju serverii ir vismaz 1 admins Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 arwenters jautaajums cik tu biezhi esi online? Taa kaa esmu pabiezhi online, labi biezhi esmu redzejis kad briizhiem nau adminu biju pat izbriiniits aizvakar kk 1naktii bija kk mape riebiiga un visi saakam votemap11 LOL un ito nekas nesanaaca. Manupraat funtiks ir pieredzejis un vareetu buut labs admins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArQentres Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Nu labi taas tavas domas redzeesim ko teiks noteicoshie admini. Es palieku pie sava Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 veeleetos ieguut shiis tiesiibas, kapeec? 1. paatrinaatu cilveekus kuri biezhi lieto piipauzes rush'a laikaa.. 2. nogaliinat mafiajas locekljus kuri sleepjas no mentiem 3. pasist tos bandiitus un mentus 4. ja notiek bankas aplaupiishana, un milichi nesteidzaas paliidzeet valstij, tad jasoda tie.. senq 4 your attention sapratu tikai 1. punktu, par paarejiem nav jausmas, ko esi domaajis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 visi punkti ir labi saprotami,kexam faantaazija straadaa labi!! 4alis ir savu pieraadiijis csesa!! lai tak vinjam tiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 funt1iks vai tad nav admins? ja nee tad im sorry apr iepriekshejeo psotu, domaaju ak vinjsh ~apdeitu prasa jebkuraa gadiijumaa REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Nu labi taas tavas domas redzeesim ko teiks noteicoshie admini. Es palieku pie sava 1)sitam mozgerim man liekas var atval'inajumu iedot , kas par funtiku atbalstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 dumaju to cto funt1ku paket slapa datj mozno, tak kak na servere ego vidno, dumaju cto problem s nim nekakih nebudet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Vienmēr kad ieeju gign serverī - tad vienmēr tur spēlē arī funt1k.. puisis online ilgi. Un arī cs spēlē diezgan labi. REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoP Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 (edited) Ar ko vinj6 ir labaaks ? Edited October 4, 2006 by BoP Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 ar to kad vinsh labaak spelee par teviim! un pieaudzis cilveeks kursh zinaas ko adriit ar slap un slay.! taa jau visu laiku var rakstiit ar ko vinsh ir labaks LOL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 nu ja viņam ir regots niks varētu iedoti manprāt! Spēlē labi... nediršās un neblato! Uzvedas kā nākas un viss ir čiki, piki... takā esmu vienozīmīgi par! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Funtikam rec ! Suudus nesastraadaas, gignam par ljaunu nenaaks P.S. kolja n00b ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Bet nu nekas nav pretiim lai jau tiek shim cilvekam ar fantaaziju,ts ko velaas P.s. Kolja supeer noob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coxy Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Sakarigs keks . Varetu iedot Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 coxy, vot tieši tavas domas šajā foruma sadaļā absolūti nevajag. protams, ja to skricelējumu vispār var nosaukt par domām. p.s. nezinu, kāpēc esmu tik labs un tev neesmu tavā gadījumā vēl kādas sevišķi smagas sankcijas piemērojis. ah, well... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coxy Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 coxy, vot tieši tavas domas šajā foruma sadaļā absolūti nevajag. protams, ja to skricelējumu vispār var nosaukt par domām. p.s. nezinu, kāpēc esmu tik labs un tev neesmu tavā gadījumā vēl kādas sevišķi smagas sankcijas piemērojis. ah, well... Varbut tapec ka man uzdirst tavam jobanajam viedoklim ? mudaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 cik zheel, ka koksija pie mums vairs ne tikai forumaa nevarees izteikties, bet arii cs nespeles... awwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 funt1k REC tapec kad dzheks biezhi redzeets serveri un wsp labi spele! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLeeD Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 džeks ar smadzenēm ReC Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 calens tu gan neesi redzeets!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Tas jaw laikam tapec , kad man nicks naw Reģistrēts kā jums paretam uzspēlēju godajama GIGN server Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 tavs REC neko nedod, varbuut vieniigi dazhus warnus tev plusaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 nu tak iedoddd vinjamm.. funtiks buus bankjieris, kaa pats atzina shodien, un pieredze ar slap/slay tur noteikti nodereetu.. btw slay ir ljoti patiikama komanda dziljas nakts laikaa, kad visi teetuki jau dzer vai gulj, un 12 gadiigo cheateru piepluudums saakas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts