Excel Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: evilworm BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Excel BAN] Iemesls banam: WH BAN] Bans uzlikts pirms 486 dienam 56 stundam 44 minutem 5 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] -------------------------------------------------------------- 1 .Atdziiistu ka speeleju ar WH tajos laikos... 2. Bet nu jau meeneshus 4 to vairs nelietoju... Un nemaz nav arii vaidziba 3. Pa sho laiku esmu sapratis ka dariiju nepareizi un wallhack man nevaidzeeja lietot...! 4. Veeletos paluugt worm vai macho lai nonjem banu! 5. Protams ceriibas ir mazas..Bet savu esmu sapratis... :/ Tajos laikos biju totaals Kas iegaaja gin serevri un veelejas kljuut par baigo ...Bet nepagaja pat 5 minuutes ka izkjeeru banu no evilworm... Tapeec ceru uz juusu atsauksmeem un nozheeloju to ko esmu izdariijis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 (edited) Nuuuu, izklausās, ka puisis sapratis savu vainu un tiešām varbūt varētu viņam izņēmuma kārtā piedot un ļaut sākt jaunu karjeru @ gign!? Atbilde - Protams, ka tā pat nevienam nepiedod! Pārskaiti 10Ls @ GIGN officiālo kontu un tapsi atbrīvots no vēstures smagajām važām! Edited September 12, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Excel Posted September 12, 2006 Author Report Share Posted September 12, 2006 Nuuuu, izklausās, ka puisis sapratis savu vainu un tiešām varbūt varētu viņam izņēmuma kārtā piedot un ļaut sākt jaunu karjeru @ gign!? Atbilde - Protams, ka tā pat nevienam nepiedod! Pārskaiti 10Ls @ GIGN officiālo kontu un tapsi atbrīvots no vēstures smagajām važām! Heh..! Tevi bukuc! atceros.. Kad speelejam kopaa gign...Varbuut mani veel atveries jaa nee tad ok.. Njaa 10 LS! Pagaidaam ar finanseem taa pashavki..! Bet laika gaitaa visu vareetu nokaartot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Protams, ka laika gaitā visu var nokārtot, jo mēs tos 10LS vērtējam otrajā kadrā, jo GIGN galvenā ir labā dvēsele, jo tie 10LS daļēji ir ieguldījums GIGN attīstībai! Tu vari būt viens no daudzajiem ķieģelīsiem mūra pamatā! Izmanto izdevību & esi viens no cherņa taisītājiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Excel Posted September 12, 2006 Author Report Share Posted September 12, 2006 Protams, ka laika gaitā visu var nokārtot, jo mēs tos 10LS vērtējam otrajā kadrā, jo GIGN galvenā ir labā dvēsele, jo tie 10LS daļēji ir ieguldījums GIGN attīstībai! Tu vari būt viens no daudzajiem ķieģelīsiem mūra pamatā! Izmanto izdevību & esi viens no cherņa taisītājiem! Cik paspeeeju tagad palasiit pa forumu , jaa tieshaam ir cilveeki kas veel gign to labaako..Bet es taads ....! Protams 10 LS nav nekas salidzinaajuma ar to ko worm`s ir ieguldiijis serverii.. Godīgi sakot naacu ar domu lai palugtu adminiem unban P.S - Runaajot par tiem 10 LS! To vareetu es izdariit oktobra viduu vai beigaas... Iemesls : Tiko ievaacos jaunaa maaja...Un diezin vai sen4i tuvaakaja meenesha laikaa izsniegs kaadu baknoti.. Bet kaa jau teicu shis viss paliek juusu rokass..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 (edited) es jau esmu pret taadu lietu kaa unban ja esi wh meistars tad paliec aarpus gign!!! Edited September 12, 2006 by DeaDly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Excel Posted September 12, 2006 Author Report Share Posted September 12, 2006 (edited) Nuuuu, izklausās, ka puisis sapratis savu vainu un tiešām varbūt varētu viņam izņēmuma kārtā piedot un ļaut sākt jaunu karjeru @ gign!? Atbilde - Protams, ka tā pat nevienam nepiedod! Pārskaiti 10Ls @ GIGN officiālo kontu un tapsi atbrīvots no vēstures smagajām važām! Es te taa padomaaju.. Ja nosuutiishu naudu riit vai pariit...Mans bans tik nonjemts? un vai + ieguushu soliito slotu... ? Vai tas buus tikai unban? Edited September 12, 2006 by Excel Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Excel Posted September 12, 2006 Author Report Share Posted September 12, 2006 Kapeec ? Es vienkaarshi jautaaju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-60 Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Tev VARBUUT dos iespeeju speeleet uz servera par tiem 10ls! Par slotu no bijushajiem 4eeteriem papildus 50 ls, un Teervetes alus kaste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Excel Posted September 12, 2006 Author Report Share Posted September 12, 2006 Tev VARBUUT dos iespeeju speeleet uz servera par tiem 10ls! Par slotu no bijushajiem 4eeteriem papildus 50 ls, un Teervetes alus kaste Redz tur taa lieta ka naacu luugt unban , jo bans staav jau jomajo cik ilgi protams pats pie taa esmu vainiigs tapeec naacu jautaat vai pastaav iespeeja bnau nonjemt?!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Nekaadu slotu tu nedabuusi pa 10 Ls, tikai unban. Katraa zinjaa atbalstu ka vinjam nonjem banu, jo izklausaas ka dzeks ir sakariigs, un vai nav vienalga ka senaak speeleeja ar wh, itkaa mees visi nebuutu kaut vien reiz uzspeeleejushi ar wh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Koshkers uz banu uzprasaas ?? kaa viens dzheks to nesen uzstaadija, es tomeer nepiederu tiem 99.99%, kas ir wh izmegjinajushi. un aptaujajot zinamus GIGN dzhekus, atklaajas, ka shis 0.01% ir visai liels Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Hmm ,kautkas tomēr nelīmējas kopā.Es ticu ka puisis vēlas laboties,bet vaitad mainot dzīvesvietu paliek vecā IP??Nu teorētiski itkā jau tas ir iespējams ,bet praktiski es domaju ka jaunam pieslēgumam nāk arī līdzi jauna IP adrese.Laikam tu mums tomēr spraud batonu,ko ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 ' date='Sep 13 2006, 10:14'] Hmm ,kautkas tomēr nelīmējas kopā.Es ticu ka puisis vēlas laboties,bet vaitad mainot dzīvesvietu paliek vecā IP??Nu teorētiski itkā jau tas ir iespējams ,bet praktiski es domaju ka jaunam pieslēgumam nāk arī līdzi jauna IP adrese.Laikam tu mums tomēr spraud batonu,ko ???? gribeeju ko liidziigu no riita rakstiit, tachu kaveeju, taapeec nebija laika p.s. prieks, ka ar vecumu nezuud tava indiaanja-eerglja acs p.p.s. slota nebuus, banu veel vareetu nonjemt, ja iemaksaa droshiibas naudu p.p.p.s. veram ciet, lai te nesaaktos chernis. kad izdomaasi kauko saistiibaa ar ziedoshanu/droshiibas naudu, tad raksti kaadam no adminiem PM. un tad jau arii izdomaasim, kas un kaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts