Jump to content
GIGN Forum

Double Permanent Ban

`MaX`
 Share

Recommended Posts

Shodien seerfojot pa GIGN maajas lapu, izdomaaju iechekot bilzhu sadalju. Aiz gara laika saaku saktiit visas bildes peec kaartas, liidz nonaacu pie Counter-Strike skriinshuutiem. Diezgan jautras un interesantas bildiites...bet tad ieraudziiju skriinu, kursh lika manam smaidam sejaa uz briidi pazust!

user posted image

Atcereejos savas pirmaas gaitas ieksh cs.gign.lv, kad nebiju veel paziistams Gign aprindaas. Toreiz normaali bombiijot, admini notureeja mani par chiiteru, kaa rezultaataa atraavu banu! Bet ne tur taa saals - banu paspeeja uzlikt 2 admini vienlaiciigi, bet to skatu, kaads ir skriinaa, es vairs neredzeeju! biggrin.gif Taadu cherni reti gadaas redzeet, bet tieshi shodien bija liidziigs variants @ GIGN PUB!

user posted image

Tikai shoreiz chaliitis bija konkreets chiiteris...kkaads uberaimbots, jo ar vienu scauta shaavienu, 2iem hedos lika tikai taa! biggrin.gif Par WH nemaz nerunaajot...Tad nu kjeeros pie tiesiibu izmantoshanas, bet sanaaca atkal vecais triks ar dubultbanu! Taa teikt - dubults nepliist... XD.gif

Edited by `MaX`

Shodien seerfojot pa GIGN maajas lapu, izdomaaju iechekot bilzhu sadalju.

Labaak der iechekot dienas tekstu arhiivu, peec katra treshaa vakarvakaraa es gruuti savaldiijos, lai no histeerijas nepamodinaatu guljoshos.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...