samuray Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 DuH's veelas pazinjot, ka netiek, bet samurays uzreiz tik leciigs!! tu jau nesaprati prikolu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 28, 2006 Author Report Share Posted August 28, 2006 DuH's veelas pazinjot, ka netiek, bet samurays uzreiz tik leciigs!! resnā dille, tas bija inside joke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 resnā dille, tas bija inside joke. pogare4ilsja Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 resnā dille, tas bija inside joke. pajāt kas pa joku - labāk lai nenāk!... redzēs - ja būs iespēja - piekāpšu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 pajāt kas pa joku - labāk lai nenāk!... Man laikam nesanaks, jo shodien jau braucu uz skolu tur dazhas lietas daramas... Ja butu weekenda tad vel varetu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 ja buuut weekendaa tad juus vareetu 2. septembriii atbraukt uz bauskas sveetkiem vareetu piemest muuljus kaa lopi ja kaadu tas interesee + ja veiakalaa atkal buutu pashapkalposhanaas tad jau buutu vispaar zaebis kaa pagaajshgad shmiga nahaljavu tika zagta Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 2 teksti ienaaca praataa: "Leetaak ir nopirkt" un "Zagt, draudzinj, arii ir jaamaak" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 (edited) 2 teksti ienaaca praataa: "Leetaak ir nopirkt" un "Zagt, draudzinj, arii ir jaamaak" pareizaak jau buutu taa leetaak ir zagt un nopirkt arii jaamaak Tad cik sapratu neviens man nakts maajas nedos Edited August 29, 2006 by jerrico Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 nebūtu tu mani toreiz TĀ piečakarējis (domāju zini par ko runāju ) .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 taa sanaaca, naakotni nevar paregjot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Aii po, atnaakshu, apnicis jau seedeet maajaas un buut neaktiivam pidinjam + beidzot dabuuju kkaadu naudinju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 ja driixtu tad piesakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Aii po, atnaakshu, apnicis jau seedeet maajaas un buut neaktiivam pidinjam + beidzot dabuuju kkaadu naudinju. Es domaju, ka vajadzetu aiziet kaut vai lai koshkeru pa looti seniem laikiem satiktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Es ar laikam piestaigāšu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Sūdīgi es netieku jāstrādā Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 forumaa ze diena, spite mani velk uz miami vice... beidzaas 23:30 takaa, ja jus tur vel chillosiet, tad varbut piekaapsim Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 būšu, bet ne uz pašū sākumu. btw mums tak atkal būs problēmas ar vietu šitādam baram!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Tad cik sapratu neviens man nakts maajas nedos Vari palikt pie mums. Viens kaut kas jau ir pieteicies, tad jau arī priekš tevis vieta atradīsies. Ja tu paspēj šito izlasīt, tad lūdzu paziņo par savu ierašanos/neierašanos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 (edited) kaads perdelis arii var pie manis , bet tad uz vietas sarunaas +worm neceri pie manis nepaliksi Edited August 30, 2006 by DeMoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 30, 2006 Author Report Share Posted August 30, 2006 būšu, bet ne uz pašū sākumu. btw mums tak atkal būs problēmas ar vietu šitādam baram!?! bars pats vainīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 mm, buutu jauki, ja es pie kaada vareetu palikt :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 mm karo4e taa, es piecos aizbraukshu peec babkaam ja viss izdosies tad es braucu uz riigu, tas ir 70%, bet pie kaa palikt? pie taa kursh dzers liidz peeddeejam un kam ritiaa anv uz darbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 ai es nebūšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 veelu veiksmi chilli picaa tadam baram vietu dabuut tur knapi 2 varam atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 PSC, es aizmirsu ka jaabrauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now