Mr|BoT Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Kuš varētu uztaisīt pamacību kā uztaisīt Linux Serveri, jo Windows Serveris Lago, Es zinu ka arī gign.lv ir linux serveris. Lūdzu uzrakstiet pamācību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 ja tev windows serveris lago tad neceri kad uz LInux kautkas daudz mainīsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 http://home.parks.lv/alvilsb/files/slackwa...inux_pamati.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-x-X Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 LinuX Tacu ir labāāks Kā Windows. Tew vienkārši serveris nelagos, bet atkal kompis vairāk bremzēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Teikšu tā, ka windows atšķirībā no linux nav paredzēts kā serveris. Serveriem ir speciālas windows versijas, kā Windows NT, Windows 2000 Server, Windows 2003 Server. Pamācību uzrakstīt nav tik ļoti vienkārši, jo linux ir neparedzama operētājsistēma, kuru, lai uzturētu, Tev jāzin vairāk kā tikai pamatkomandas. Izleks kāds errors un atkal Tu forumā bļausi, kas tas tāds. Pareizāk, linux`ā errori neizlec, tie vienkārši tur ir Vēl kas ... aizmirsti par šo ideju, ja nekad neesi lietojis linux. Es pie linux nosēdēju ~2 gadus un man radās pāris jautājumi cs servera uzstādīšanā, jo bija nepieciešami daži neparsti faili un jāzin dažnedažādas nianses. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 LinuX vairāk vai mazāk sastāv no CMD veidīgam konsolēm un katrai konsolei ir sava komanda.... Neiesaku bojāt sev nervus ar LinuX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 LinuX vairāk vai mazāk sastāv no CMD veidīgam konsolēm un katrai konsolei ir sava komanda.... Neiesaku bojāt sev nervus ar LinuX. Ne visi Linuxi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Ne visi Linuxi Visi gan. Tikai ir grafiskie interfeisi, kas izmanto tās pašas komandas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Visi gan. Tikai ir grafiskie interfeisi, kas izmanto tās pašas komandas. da ko striidies, man ir bijis linux kas nesastaav no konsolem, bet ir tads kaa Windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-tomy91-x Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 da ko striidies, man ir bijis linux kas nesastaav no konsolem, bet ir tads kaa Windows vinjsh arii to domaaja, ka taas konsoles ir, tikai redzam smuki grafiski, bet nu Windows jau ir tas pats! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syco Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Linux man staveja man vinsh totali kompi bremzeeja, - Labak ir windows servers ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Vispirms pamēģini Linux live cd un tad padomā kas un kā, tikpat labi vari savam kompim likt frebsd ja gribi priekš cs servera un kāda atšķirība tu tikuntā gribi būt cools pacans un turēt serveri uz kādas neikdienišķas OS, protams ja tu neko par to os nezini vai kautko esi dzirdējis tas nenozīme kad tev viss sanāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Linux man staveja man vinsh totali kompi bremzeeja, - Labak ir windows servers ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syco Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 n0r3k es tev saku man taa bij..mosh es biju kaut ka neparaizi sataisiji, bet man normali kompis bremzeeja ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandele Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 n0r3k es tev saku man taa bij..mosh es biju kaut ka neparaizi sataisiji, bet man normali kompis bremzeeja ! tad jau tev tas kompis ir bijis kaut kaads hujowijs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdT Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now