z00m Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 taa vot.... pienaacis tas briidis kad gaismu iergauga arii shis gabals! lienam saitaa un kachaajam http://music.lib.ru/a/artro/alb2.shtml#paldies_ka_valdiet komentus dodam visi! plz! neslinkojam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Nesmuks piedziedaajums, novazaati vaardi. Fons man patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 man ne visai Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLeeD^ Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 varejaa buut labak , bet ir labb Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Man muzons pats nepatika , vārdos neiedziļinājos! Piedziedājums tiešām k-kāds radošs šits , bet ne viss ir ideāls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted August 30, 2006 Author Report Share Posted August 30, 2006 paldies paldies paldies par to pashu gaidu veel komentus... kas nepatika ? kas patika ? kaa teema ? skatos te repaku baigi maz ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 (edited) Piedziedajums nepatiik, paaraak aatrs, gruuti saprast, vispaar galiigi garaam. Un pats texts varbuut buutu ok, bet tu k-kaa nepareizi vinju lasi, taada sajuuta, ka tu vinju lasiitu no lapas, liekas vispaar bez emocijaam. Taaka tu to textu lasi normaalaa aatrumaa, piedziedajumam vajadzeetu buut leenam, nevis 2x aatraakam. Muuzika vareetu nebuut tik vienveidiiga, uzreiz rodas saajuuta par amatieru darbu, vismaz buutu k-kaada ritma atshkjiriibas starp piedziedajumu un paarejo textu. Tas tik mans, njuuba, viedoklis. Edited August 30, 2006 by Nak3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted September 1, 2006 Author Report Share Posted September 1, 2006 1. repaa biezhi ir taa ka saprast kaut ko nevar... vajag patiit atpakalj it iipashi ja ikdienaa neklausies repu tad patieshaam gruuti saprast vaardus... hah ! 2. taa kaa es lasu tekstu... aciim redzot laikam jau es tieshi taadaa intonaacijaa arii veeleejos to tekstu skaitiit.... taatad es pareizi to lasu... 3. un 4. nejuuti ka esi pretrunaa pats ar sevi ? Muuzika jeb biits nav vienveidiigs... piedziedaajumaa biitam ir aatraaks temps un taapeec arii skaitu aatraak... anyway paldies arii par njuuba viedokli... cerams ka njemsi veeraa arii manus ieteikumus ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Kaadus ieteikumus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted September 1, 2006 Author Report Share Posted September 1, 2006 nu ne ieteikumus bet tavu pienjeemumu ta ne apgaazhashanu bet .... vispaar lietas buutiibas apskaidroshanu,.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 (edited) KO? Labaak norepo to peedejo, varbut vares saprast labaak.. P.S. Tur ir taa pati vien stabulee puushana, tikai paatrinaata, nekaa savaadaka tur nava. Prasaas k-ko koloriitaaku... Edited September 1, 2006 by Nak3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted September 4, 2006 Author Report Share Posted September 4, 2006 ko norepot labaak ? piedziedaajumu ? vai pantu ? neierubiju.... nu taa pati flauta ir jaa bet bpm ir aatraaks... piekritiishu ka mozons ir diezgan pasauss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 pirmkart. ES IENISTU REPU!!! otrkart. jaa taa nopietni ir ok... tik piedziedajums suu** pedejais!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted September 5, 2006 Author Report Share Posted September 5, 2006 kaapeec piedz. suuds ? iebraukt tekstaa nevari ? vai kas ? blin bet ja tu ieniisdams repu saki ka ir ok tad ir ok ! a ko taa ieniisti ? repaa nav ko ieniist... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spermer_co Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 zabiis =] bet es gribeeju paprasiit par to dziesmu vienmeer manaa sirdii.. ko tur dzied piedziedaajumaa? Ar tevi sirds man pukst *** reiz dziivaak kas par vaardu ir zvaigzniishu vietaa? nevar saprast dziesmaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 Ir ok . Link to comment Share on other sites More sharing options...
labbeC^ Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Vaardi ne visai, bet fons patiik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coxy Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 nu nez nepatik sitas army reps vai kas tas ir ,bet nu ja nav ko klausities ari var sito iesukt ausis Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoP Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 zabiis =] bet es gribeeju paprasiit par to dziesmu vienmeer manaa sirdii.. ko tur dzied piedziedaajumaa? Ar tevi sirds man pukst *** reiz dziivaak kas par vaardu ir zvaigzniishu vietaa? nevar saprast dziesmaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeaTop Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 ir pilniba ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Ir labi, man patīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted October 23, 2006 Author Report Share Posted October 23, 2006 zabiis =] bet es gribeeju paprasiit par to dziesmu vienmeer manaa sirdii.. ko tur dzied piedziedaajumaa? Ar tevi sirds man pukst *** reiz dziivaak kas par vaardu ir zvaigzniishu vietaa? nevar saprast dziesmaa zvaigzniishu vietaa ir "miljons" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now