cybernoob Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 da man ir probleema ar logo es uztaisu logo nomainu nosaukumu iemetu cstrike mapee logo itka straadaa bet kad nomainaas mape logo pazuuud! man teica ka vajag izdzeest 1 failu tikai vins nezinaaja kuru aj karocci plzz help Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybernoob Posted August 25, 2006 Author Report Share Posted August 25, 2006 ble plzz help Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybernoob Posted August 25, 2006 Author Report Share Posted August 25, 2006 ble psc baigais gign nevar neviens paliidzeet psc NOOBIKI ble Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 nomierinies un atslaabsti, gan jau kaads tev arii paliidzees Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 lol, uzliec tam failam (logo) Read-Only. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 te jau driizaak jaaprasa kaadu progu tu izmanto ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest weriks Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 (edited) lol, uzliec tam failam (logo) Read-Only. man ir Read-Only uzlikts psc bet vienalga pazuud!! pasaki kadu www kur var kacaat logo a ar kadu progu tu taisi logo? CyberNoob Edited August 25, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 man ir Read-Only uzlikts psc bet vienalga pazuud!! pasaki kadu www kur var kacaat logo a ar kadu progu tu taisi logo? CyberNoob taisi pats logos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest weriks Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 taisi pats logos esu taisijis i savus i kacajis no web bet vini pazuud Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 esu taisijis i savus i kacajis no web bet vini pazuud tad tu esi daunis ..!! 4ist ieej www.fpsbanana.com un ka4aaa ko gribi ieskaitot spray Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 buushu labs un iemetiishu pilnu pamaaciibu kaa var no parastas bildes, ko esi tikko uzziimeejis peintaa un pats par sevi ljoti priecaajies, dabuut sev cs logo, kas nepazudiis ne peec naakamaa, ne peec aiznaakamaa round'a: 1. Nokachaa Half life logo creator 2. Ieinstalee, noraadi hl.exe, tad atver savu izveeleeto logo, izveelies auto size, noraadi kurai speelei buus logo 3. ieraxti kur saglabaat wad failu (lejaa tur kur noraadiiji kaadai speelei taisi) un peec tam nospied MakeWad 4. Saglabaajas pldecal.wad, uztaisi shim failam kopiju un rename uz tempdecal.wad 5. Tagad tew ir 2 faili tempdecal.wad un pldecal.wad 6. talaak ej uz valve\valve\logos un izdzees visus failus, kas tur ir un iekopee sho pldecal.wad 7. ej uz valve\cstrike\logos un izdzees visu 8. taalaak ej uz valve\cstrike un ieliec abus shos failus pldecal.wad un tempdecal.wad viss, ja visu izdariisi kaa raxtiits, nekas nezudiis un viss buus kulee. veixmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
*venceso Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 man ir Read-Only uzlikts psc bet vienalga pazuud!! pasaki kadu www kur var kacaat logo a ar kadu progu tu taisi logo? CyberNoob te buus!!! kachaa kaadu logo vien gribi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest weriks Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 (edited) <<<<<<<< CyberNoob Edited August 26, 2006 by weriks Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LĪze. Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 es atceros kautkaa bija tur vajadzeja failu bet man vina vairs nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruchy* Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 es atceros kautkaa bija tur vajadzeja failu bet man vina vairs nav viens no nesakariigaakajiem textiem ko esu jebkad dzirdeejis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now