mE ^ Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 man ir MDSL bljed un visu laiku ir zem 100kb/s jeb ja arii uznaak tad maksimum liidz 200kb/sec tas ir psc nahuy es viniem maksaaju !! zb poh velc no kada dreses gribi vislaik leens !! !!! man tas ir kop6 uzstadishanas !! kaut kaadi jākļi !! takhs taa tak nevar es maksaaju un nesanemu + citreiz ilgi jagaida kamer valja atveers ! Tas ir " UZHASNA " tie visi bezmaksas taalruņi arii Lej vien lieshanaa : Es shiem prasu IP var nomainiit , shi saka ka nevar ik pec 6 men mainaas , es shim akal prasu a kaadu pprogrammu vajag lai nomainitu varbut ir kada iespeeja , a shis saka ka NEVAR ! a tagad es IP var ik pa 2 min mainiit !!! Dirsh viena gabalaa Atvainojos par shaja postaa izskaneeto lamashanos bet vnk man arii pacietiibas meers ir pilns , un ja jau esat 6o teemu aizskaarushi gribeeju " izlaadeeties " bet tiem Visiem internetiem ir nosplauties par cilvek ulabklajibu ka tikai naudiņa grozāas Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 25, 2006 Author Report Share Posted August 25, 2006 (edited) taaks rekur bija mana veestule vinjiem! > Jautajums: Labdien, esmu ljoti dusmigs un sarugtinats ar jusu sniegto pakalpojumu Apollo pDSL, sakaraa ar to ka es nu jau vairaak kaa devinjus meneshus nevaru ar sakarigu atrumu apmeklet majas lapas vai serfot interneta, kur nu vel lai es varetu uzspelet kadu speliti atnakot majas no darba > Interneta atrums man ir zems visu dienu, bet velas naktis tas ir normals, kaa arii visu dienu tas pingo saakot no 100ms liidz pat 300 > Luuk mans i-neta aatrums dienas laika 409.20 kbit/s jeb 51.15 KB/sek TO JUUS UZSKATIET PAR AATRUMU? PAR KO ES MAKSAAJU. > ILGAAK VAIRS NEVARU TO IZTUREET ESMU CIETIES JAU 9 MEENESHUS > MAN VIENALGA VAI JUSU KAUT KO LABOJIET VAI KO CITU DARIET, BET LAI MANS I-NETA AATRUMS BUUTU KAARTIIBAA. ESMU NO BAUSKAS > GAIDU ATBILDI. UN rekur vinju atbilde Mēs piekrītam,ka Pilsētas interneta pašreizējais ātrums nav pārāk liels līdz 160Kbit/s. Bet tagad ir plānots līdz šī gada beigām, esošiem klientiem, palielināt Pilsētas Interneta ātrumu līdz 2Mbit/s. Ja Jūs neapmierina arī šis ātrums tad varam Jums ieteikt pāriet uz Mājas dsl ,kura ātrums ir līdz 512Kbit/s un ir plānots to palielināt līdz 5Mbit/s.Vai arī ja nevēlaties gaidīt,kamēr tiks palielināts ātrums varam Jums ieteikt kādu no Mājas Komplektiem,kur ātrums automātiski tiek pārslēgts uz lielāku-vai nu līdz 2Mbit/s vai līdz 5Mbit/s, atkarīgs no tā kuru komplektu Jūs izvēlaties.Tāpat arī Mājas Komplektiem ir vienota abonēšanas maksa,tas nozīmē,ka par telefona līnijas abonēšanu vairs nebūs jāmaksā atseviški.Un sarunas Lattelecom tīklā ir bez maksas,tas ir tādā gadījumā,ja piesakat Mājas Komplektu.Tuvāku informāciju varat iegūt zvanot uz Lattelecom Klientu apokalpošanas dienesta diennakts bezmaksas tālruni 800 80 40. PS - kam ir pdsl ieejiet luduz ieksha www.speedtest.lv un izmeeriet savu atrumu, un sheit arii http://liepaja.ezernet.lv Edited August 25, 2006 by jerrico Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 nu pārej uz mdsl un beigta balle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 25, 2006 Author Report Share Posted August 25, 2006 nu pārej uz mdsl un beigta balle. nevajag man to mdsl, es jau taagd maxaaju par divreiz suudiigaaku inetu lielu naudu, ja paarieshu uz mdsl tad iznaaks taa, ka es maxaashu par normaalu pdsl aatrumu mdsl cenu, tad labaak es apollo izvaroju dupsii un lai sataisa man netu = maxaaju pdsl cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 (edited) Ma npat ar baltcom ir 1200kbps/sec Un stabili , vieniigais izmaxas astranomiskas . Edited August 25, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 25, 2006 Author Report Share Posted August 25, 2006 vaau shobriid man vienkaarshi ideaals aatrums 163.8 kbps publiskajaa tiiklaa un 1.73 Mbit/s ieksheejaa tiiklaa, buutu taa vislaik Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 26, 2006 Author Report Share Posted August 26, 2006 tas ir kaut kas nereaaals jau otro dienu, dienas laiaka nevis naktii aatrums publiskajaa tiiklaa 162.5 kbps, un ieksheejaa 1.72 Mbit/s Cerams taa arii paliks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 jerrico man liekas mums ar to pdsl k-kas līdzīgs ir vai kas. Jo kad es skatos ka tev pings liels ta man arī uzreiz. Labi vismaz ka pa brīvdienām bij normāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Es visu laiku domāju, ka man arī atkal jau sācis lagot nets, bet pašlaik izskatās, ka viņi man vienkārši piegriezuši open garden Vot pidari, laikam jāņem mājas komplekts būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 26, 2006 Author Report Share Posted August 26, 2006 jerrico man liekas mums ar to pdsl k-kas līdzīgs ir vai kas. Jo kad es skatos ka tev pings liels ta man arī uzreiz. Labi vismaz ka pa brīvdienām bij normāls. tev shodien uz aivakar bija pings? man normaali ideaals aatrusm taads kaadam vajadzeetu buut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Man arī apollo un ziniet ko - es nesūdzos!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 26, 2006 Author Report Share Posted August 26, 2006 es arii nesuudzeetos ja man Bauskaa buutu piejams jaunais apollo internets Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 es arii nesuudzeetos ja man Bauskaa buutu piejams jaunais apollo internets Riiga arii visur tads nets, dzivoju purvciemaa, bet loti interesanta vieta, un man tas pro nets pagaidaam nevelkaas, tapec amksaaju vikskautkaadus turbo aktru menesi, lai nets izsaktiitos peec neta Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Kadam ir majas komplekts ? ?? ( ka vinsh uzvedas? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Benčik a tu neesi mēģinājis skatīties šeit ?? www.mits.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Kadam ir majas komplekts ? ?? ( ka vinsh uzvedas? ) man 31 augustaa buus itkaa.. blood, es nevaru, man jau 2. dienu nets njirdzaas nost, ik pa laikam pazuud aktivitaate, kaadu sist gribu, neko tak padariit nevar. kko vinji tur krukjii.. peed dirsas vnk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Benčik a tu neesi mēģinājis skatīties šeit ?? www.mits.lv Erix, tu domaa es neesmu meginajis visas iespeejas Es to Lattelekom ieniidu un zvereeju, ka nekad nesleegshu, redzi es dzivoju tada interesantaa vietaa, starp Unijas un Ieriku ielu, tur ir taads privato maaju rajons, kam apkaart iet lielaas 9stavenes, un la ies atvilktu netu no kaadas no shim majaam man min ir 250m javelk. Suudi saakas kur - signals kluust vajs ik peec laika, man vajag likt pastiprinataajus, un kur vinus likt? Beigaas pats aizbraucu uz mits offisu, vini raustiija plecus un teica:''Apsveicu tu dzivo taada vietaa kur netu veel kaadu laiku no mums neredzeet'' Protams vins teica ir varianti, kas aizgaja 4 ciparu summas... Ta ka dzivoju ar savu ienistamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Skaidrs, vismaz tagad es jūtos vēl labāk zinādams, ka man ir labāks nets nekā daudziem šejieniešiem, tagad es varu mirt mierīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Skaidrs, vismaz tagad es jūtos vēl labāk zinādams, ka man ir labāks nets nekā daudziem šejieniešiem, tagad es varu mirt mierīgs Nemiiz driiz Latelekom sola pariet no mdls uz idsl kaut kaadu, vot tad nets mums buus ka mits(nu taa sola) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Benčik a tu neesi mēģinājis skatīties šeit ?? www.mits.lv you gotta love em Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Deam shut up man, i know your cool, with your internet, but plz dont put salt on my wound Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 27, 2006 Author Report Share Posted August 27, 2006 Who's your daddy! Apollo ieksheejaa tiiklaa 174.70 kbit/s - 21.84 KB/sek downloads ))) un publiskajaa 50.1 kbps ))) mhm no ip adreses nekaadiigi nevar pings atkaraaties? un ja es uz diska raxtiishu ar vienakarshu floomiiti vai markjieri nevis speciaalu disku shmaakji tad diskam nekas nenotiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitty Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 reaali man nets kaads bijis taads arii palicis, man ir mdsl un no IP, cik atceros tad nemainaas, varbuut kljuudos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now