ecstasy Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 bet kaada sakaraa pulkvedi aldis speeleja no tava datora !! tu vienk skatiijies ka draugs ar wh bliezh ? vot shito es meginu saprast taapeec ka vinsh ir p1mp1s peec defaulta, tieshi tik vienkaarshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecstasy Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 neviens no jums nekad nav sapratis kā xcheck strādā un neviens to arī nekad nesapratīs. Xcheck uzrāda datoru no kura čītots, kaut viņš mainītu ip vai miljons reizes. Pulkvedis tiek iekšā tikai dēļ tā ka maina ip adresi lai dabūtu nenobanotu. Visam gan pienāk reiz beigas nu labi bet kaut kaa tad vinsh to datoru atpazist - MAC adrese ? to arii var samainiit uzzvanot provaiderim un pasakot ka esi nomainiijis LAN karti ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 nu labi bet kaut kaa tad vinsh to datoru atpazist - MAC adrese ? to arii var samainiit uzzvanot provaiderim un pasakot ka esi nomainiijis LAN karti ... tas nav vis tik vienkārši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecstasy Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 tas nav vis tik vienkārši. nu kad straadaaju Latnet, tad tas bija gan visai vienkaarshi, piezvana klients un saka, ka ir nopircis jaunu LAN vai arii jaunu motherboard ar integreetu karti un luudz nomainiit MAC, taalaak seko mans zvans adminam, kursh sameklee kexu datubaazee un samaina MAC, nu vismaz tur tas bija tik vienkaarshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 (edited) Mans kaadreizeejais interneta kantoris bija CityNet. Principaa firma totaali sakoja ar servisu, teisim, ja pazuud nets pa dienu, tad vari cereet, labaakajaa gadiijumaa, ka veelu vakaraa paraadiisies! Bet bija 2 afigennie plusi! 1.) 15 Ls meenesii un ienaakoshais aatrums ~65 MB/sek...pa naktiim bija visi 80 MB/sek, taa kaa kachaat filmas un citus shitus vareeja ar 10 MB/sek. 2.) vareeju mieriigi izmntos IP adreses, kas beigaas beidzas ar *.*.*.131-231...reaali, kaadas 100 vai pat vairaak adreses! Un vinjas nomainiit vareeja pa 7-10 sek., vai pat aatraak. Cik tur taa darba peedeejo ciparinju nomainiit tiiklenes propertijos! Taa kaa nekas nereaals tur nav! Protams, ka nets nebija pieshuuts pie macadreses! Bet ja arii buutu tad ir entaas progas, lai noskaneetu kaiminja MAC adresi un peec tam ar SMAC nomainiitu Edited August 17, 2006 by `MaX` Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 nu kad straadaaju Latnet, tad tas bija gan visai vienkaarshi, piezvana klients un saka, ka ir nopircis jaunu LAN vai arii jaunu motherboard ar integreetu karti un luudz nomainiit MAC, taalaak seko mans zvans adminam, kursh sameklee kexu datubaazee un samaina MAC, nu vismaz tur tas bija tik vienkaarshi visinteresantaakais ir tas, ka Latnet ljoti reti veic mac piesaisti ne-radio klientiem. Pat radio bridzhos piesaiste tiek likta tikai droshiibas apsveerumu deelj. tas pirmkaart. Otrkaart - mainot mac, nemainaas statiskaas ip adreses. To, straadaajot Latnet'aa, tev jau nu vajadzeetu zinaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecstasy Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 visinteresantaakais ir tas, ka Latnet ljoti reti veic mac piesaisti ne-radio klientiem. Pat radio bridzhos piesaiste tiek likta tikai droshiibas apsveerumu deelj. tas pirmkaart. Otrkaart - mainot mac, nemainaas statiskaas ip adreses. To, straadaajot Latnet'aa, tev jau nu vajadzeetu zinaat lol, pirmkaart es straadaaju par nakts dezhurantu nevis adminu, otrkaart es neteicu ka mainaas IP, es teicu ka var samainiit MAC adresi, nekur nepiemineeju, ka mainot MAC Latnet mainaas arii IP Cheers mazafakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 ok, pietiek dirst. vaardu sakot shiis laikam ir manas atvadas no gign cs servera. te pat jau buushu, tikai nespeeleeshu. tikai vienu zinu - blody un veel paaris pidari kaadu dienbu tieshaam maajaas paarradiisies ar lauztaam rokaam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 nu kad straadaaju Latnet, tad tas bija gan visai vienkaarshi, piezvana klients un saka, ka ir nopircis jaunu LAN vai arii jaunu motherboard ar integreetu karti un luudz nomainiit MAC, taalaak seko mans zvans adminam, kursh sameklee kexu datubaazee un samaina MAC, nu vismaz tur tas bija tik vienkaarshi es nesaku ka nomainīt MAC adresi nav vienkārši - es saku, ka apiet xcheck nav tik vienkārši. pulkvedis ar saviem draudiem - teralol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 teralol buutu tad, ja vinji piepildiitos. neapsolu, bet ja buutu taada izdeviiba, tad nedomaatu divreiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 pulkvedi nevis draudi , bet dari saprati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 DEAD*: [GIGN]Macho : kursh pulkvedi banos? admin spite ban pulkvedis permanently Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 teralol buutu tad, ja vinji piepildiitos. neapsolu, bet ja buutu taada izdeviiba, tad nedomaatu divreiz. kļūdies, teralol ir tāpēc, ka tie draudi ir vienkārši smieklīgi. Draudēt wormam UZHAXXot gignu būtu daudz reālāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 kļūdies, teralol ir tāpēc, ka tie draudi ir vienkārši smieklīgi. Draudēt wormam UZHAXXot gignu būtu daudz reālāk nu beidz worm's jau tur taada fi4as salicis tad jau drizaak "batkja " pulkvedis mums rokas salauziis Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 lol hivemind, ja atminja mani nevilj, blodijs gignam pirms gada pusotra no skolas taadu mazinju dos uzmochiija tā ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 jaa man staastija par to kaa, vinjs karinaaja wormam serveri un worms vinjam taadu mazo pisaku pa seju blody's apmizies nu labi tad driizaak tiesham pulkvedis h4xos gign serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 lol hivemind, ja atminja mani nevilj, blodijs gignam pirms gada pusotra no skolas taadu mazinju dos uzmochiija tā ka tagad padomaa kad worms pabeidza rv1g un tajaa gadaa tas notika - precizaak pirms 3-4 gadiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 (edited) ok, pietiek dirst. vaardu sakot shiis laikam ir manas atvadas no gign cs servera. te pat jau buushu, tikai nespeeleeshu. tikai vienu zinu - blody un veel paaris pidari kaadu dienbu tieshaam maajaas paarradiisies ar lauztaam rokaam. tikai nesit vinjam pa lūpām , jo vinš spēle flautu Edited August 17, 2006 by bloodlord Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Lai gan, viņš jau neteica, ka viņš to darīs, varbūt viņš izsaka pareģojumu? Varbūt aizgāja pie zīlnieces un tā viņam izlika kārtis, ka pāris pidari un blody kādu dienu pārradīsies mājās ar lauztām rokām bloodlord Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 da ne es tik pabrīdināju , ja nu gadienā vinš sadomā ne tikai salauzt rokas , bet arī sist pa muti Link to comment Share on other sites More sharing options...
d2.molder Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Kaapeec pulkvedis vairaak nespeelees ? Es sapratu no ieprieksh teiktaa, ka vinjsh diene var 100 ip mainiit, tad jau vinjsh driikst turpinaat speeleet, ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 molder tu esi idiots vai par tādu izliecies? kā viņš var spēlēt, ja pie pirmās izdevības naidīgi noskaņotā gign crew viņu nobanos? nu viņš nomainīs to IP, bet viņu pēc 2 minūtēm atkal nobanos un kāda jēga viņam no tā? man jau liekas, ka dēļ personīgās nepatikas viņš vairs nespēlēs... par to kaušanos - it's just a game un dažreiz nervi tā uzdod, ka gribās iet un IRL skaidrot attiecības, bet vai tas ir vajadzīgs? sviests tas viss ir... P.S. puba intrigas rox! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 (edited) molder tu esi idiots vai par tādu izliecies? nee, vinjsh ir izliecies Edited August 18, 2006 by `MaX` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 protams, ka tas visticamaak nenotik, neieshu un nemekleeshu nevienu lai kautos. bet nu ja godiigi, man taads mazinjsh sapnis ir salazt paariitim no jums rokas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now