Pinky Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 sveiki, veeleeots savam tiesiibu pulcinjam paluugt pievienot say komandas [iespeeju, kad var suutiit citiem speeleetaajiem pm un to, kad var rakstiit ar kraasainiem burtiem]. tieshaam nodereetu. paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 netbalstu pēc tā, kad toreiz pasakot savam teamam ka viņi ir āži jo nepalīdz sargāt bombu vai kautko tā viņs man uzlika gag ! Tā arī toreiz nesapratu par ko! Bet nu jā laikam sanāk, ka tu nespēj objektīvi izvērtēt situācijas, kad vaig viņu lietot un, kad nē ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Esmu bieži no rītiem saskāries ar šo problēmu, ka nav iespējams sazināties ar adminiem slepeni. Visu dara vieglāks fakts ja adminam, kas tai-brīdī ir online ir šis xsay. Katrā ziņā noderīga komanda. Iesaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 14, 2006 Author Report Share Posted August 14, 2006 ali, es Tevi kopsummaa neatbalstu. situaacija bija taada, ka Tu treinaa suudiigi uzliki c4 un komanda nenosargaaja. tad tu apvainoji muus, lai gan pats biji pie vains. un nemiiz, es esmu loti objektiivs. gagus es lieku visiem, kas lamaajaas/fluudo/peec katras naaves izspljauj kaadu pieziimi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 (edited) Ja man ir hp lidz 20, kā bija toreiz man vēl jāskatās kur likt c4 ? Ja es liktu Tai pareizajā vietā mani atvāktu, jo redz jūs bijat aizņemti ar fragošanu un par to es ari jūs apvainoju! Tā lūk! Btw Nav tādas pareizās un nepareizās vietas ir tikai vietas kur iz grūtāk to c4 atrast un tur arī es to liku lai mani nenovāc,jo covera no jūsu puses nebija ! EDIT !11!!!!!! ja tev ir ban tiesības tad gan mainu savas domas par say komandām,tadtās ir vajadzīgas tam iemeslam ko minority minēja kautgan liela daļa "jauno " spēlētāju tāpat nezin, ka tādejādi var paziņo adminam ! Bet vienalga manās acīs tu toreiz zaudēji visu savu pinkyismu ! Pie reizes gribētu ieteikt kautkur uzrakstīt serverī piem,kad esi nomiris tur kur rādās "Par čīteriem ziņot @ #gign pierakstīt ka var arī caur say_team @ Teksts" EDIT !!!!! NR2 Tava atmazka vnk Edited August 14, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 14, 2006 Author Report Share Posted August 14, 2006 iemaacies savaldiit savas emocijas, jo cs ir tiaki speele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Ar abām rokām par, neesmu neko sliktu manijis no pinky puses Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 ja dumaju cto mozhno datj! poskolku etoj komandoj on nekomu nekakogo vreda ne nanesjot REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 vispār taisīsjas k-kas adminčatu atdalīt no sayiem un viņš būtu visiem, kam ir xb. par pinkiju - tikai to labāko Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Pinky kaut tev izdotos, turies, tev jadabuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
archie Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 gan jau || uz maniim , bet REC nekaadus suudus itkaa nav vaarijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Es domaa var dot var arii nedot, es var iztikt bez shiis komandas... Bet sliktu neko par vinju teikt nevaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 tev vajadzētu tikai xchat un xpsay - neko vairāk - savādāk sāksies visādu burtu lidojumi pa ekrānu - naher! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 14, 2006 Author Report Share Posted August 14, 2006 es neeesmu pokemons un es neeesmu spameris, taapeec es neko taadu nedaru un nedariishu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 ok, nu labi. galvenais, kaapeec dodu, un ko tev vajadzetu izmantot ir adminchats. ar paareejo, logjiski, ar meeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts