FuNk1Y Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 kārtigs cstrike fanaats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 shito es vakar skatijos un nodomaju, ka to idiotu labak but noshaut ar to pashu pistoli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 es šito pašu redzēju nonstop.lv mājaslapā!!bet tk un tā njirdzīgi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Kurš idiots uzvelk pistoli un domā, ka viņa neizšaus tādā veidā ākstoties. Es esmu šautuves apmeklējis vairākas reizes un tāpēc zinu kas un kā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 draugiem.lv neiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 draugiem.lv neiet Atkariba ? ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Atkariba ? ?? nea gribaas redzeet video Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 nea gribaas redzeet video Laikam šis Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 iists rembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Laikam šis tnks Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Vareeja ar awp speeleeties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Nē, diemžēl tikai wannabe Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Ar pistolēm nav ko spēlēties - zinu vienu meiteni, kurai nejauši iešāva galvā. Nav vienīgais gadījums tāds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 NU video tads normals bet es draugos.lv redzeju baigo kr4 viens vecis salona spele cs un visu laiku kaasa un tad saka ta psihot ka panema monitru aizsvieda uz sanu un saka aurot pa visu salonu kr4 nirdzigs bija !! Varbut ja atradisu iedosu linku . Bet ja kadam intrese dziesma par 4itarugam man kur signits ir links ietektu noklausities Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted August 11, 2006 Author Report Share Posted August 11, 2006 NU video tads normals bet es draugos.lv redzeju baigo kr4 viens vecis salona spele cs un visu laiku kaasa un tad saka ta psihot ka panema monitru aizsvieda uz sanu un saka aurot pa visu salonu kr4 nirdzigs bija !! Varbut ja atradisu iedosu linku . Bet ja kadam intrese dziesma par 4itarugam man kur signits ir links ietektu noklausities Redzeets, vairaaki ir taadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 nezinu, man kautkā liekas, ka tā skaņa tā normāli uzlikta viršu un tas ir viens sīks sūda edits Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 nezinu, man kautkā liekas, ka tā skaņa tā normāli uzlikta viršu un tas ir viens sīks sūda edits Es nesmeejos, tas varonis-tirlinjsh nepieduura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now