XekToR Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 esmu bijis banots par wh uz shi servera , veletos iegut galvenokart ban tiesibas jo speleju praktiski tikai par naktim un kad nav adm ir speletaji ar wh .. zinams uz servera esmu ar nick xEq. , esmu nospelejis pec bana kuru ieguvu gandriiz 100h. par reciem alinsh no manis gign balle Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 smushajet lish odno to cto ti igral s wh!!! a tak vrode pritenzij net ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Xektor,tev viss ir ok ar galvu ?Pēc tā ka tu esi spēlējis ar wh tu prasi tiesības,neliekas ka tev ir atļauts spēlēt gign serverī ,ka tas jau ir daudz.Pīlnīgi un galīgi neatbalstu.Kapēc lai pa naktīm kad nav adminu tu atkal nesāc vecās lietiņas,kārdinājums ir tik liels. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Piekrītu Komai/-am par to, ka tas tā kā par šerpu liekās, kaut gan kā pret cilvēku man pretenziju pret xeq nav. Onlainā liekas tāds baigi sakarīgs džeks, no kura nevienu izlecienu neesmu redzējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Allworth, bet tas jau taka vairak principa jautajums! Man ar vinjsh liekas tiri normals cilveks un par to nemaz i neshaubos... Bet par tam tiesibam, vinjam jabut pateicigam, ka vel var spelet uz gign! Tas prieksh vinja bus, vairak vai mazak, bet tiesibas. Cik chiteru uz gign ir nobanoti?! Vismaz 2k, ne? Ja ne vairak! Taka, no offence, bet neatbalstu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 nu bet piemēram para taisīja topiku, lai noņem banu un atļauj spēlēt serverī. a xektors neko tādu nav darījis. viņam vnk nomainījās IP un turpina spēlēt. esmu pret. u nvispār hektor, tev angļu valoda pieklibo "quess" Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted August 9, 2006 Author Report Share Posted August 9, 2006 visi alinji paliks pie manis .. TL ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 tebja i adminom priznatj trudnovato, nado bilo dumatj golovoj, kogda s wh igral.. esho i so mnoj cw 3x3 umudrilsja s wh igratj ANTI!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 anti , ja ir speelejis nav nekaadu garantiju ka atkal nespeeles Link to comment Share on other sites More sharing options...
mersy Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 (edited) vispar pa naktiim darbojas daudzi ar vajadzigajam tiesibam - aToss,denja,jerrico,kr0p3z (nezinu vai jau ir dabujis prasitas tiesibas )... labak vaig kadam iedot kas parasti spele no ritiem no 7.00-12.00 Edited August 9, 2006 by mersy Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted August 9, 2006 Author Report Share Posted August 9, 2006 sye palasi abus savus replijus d00h ! kaa jau mineeju - TL ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Ja TL, tad TL. Tā arī laikam būs pareizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 LOL es shito faktu nebiju pamaniijis, ka arii kaads cits beidzot tomeer saprata. i guess... TOLD YOU SO, BITCHES!!! mums ar r&r toreiz vieniigajiem bija taisniiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Tu prasi tiesības? Es vispār nesaprotu kādā sakarā tu vispār spēlē uz servera. Apsveru nobanot neatgriezeniski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 nekas, ja es vinju maniishu, tad no manis vinsh to divkaarshi dabuus VĒLREIZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts