GANG Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 ludzu kads varetu uzrakstit adresi kura var noka4at MU loti gribetos paspelet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 ludzu kads varetu uzrakstit adresi kura var noka4at MU loti gribetos paspelet Lol, ja tu gribi nokachaat mu un speelet uz orgjinaalaa, nokachaa no ogjinaalaa saita. Ja grbi speelee tuz konkreeta servera, tad nokachaa no vinju maajas labas klentu, vai arii tikai launcheru un klientu novelc kau vai no dc++. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIN LADEN Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 www.mu.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 www.mu.lv Jā, lai tur resu uzkačatu vari 1 gadu spēlēt. Man liekas, tagad pats normālākais servers ir www.muo.lv. Bet ja pats gribi kaut ko normālu atrast ieej tantē guuuglē un uzraxti "mu top 100" ieej un skaties ar kadu exp, drop, versiju u.tt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Atradis īsto forumu, kur prasīt MU, googlei būtu labāk jautājis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GANG Posted August 4, 2006 Author Report Share Posted August 4, 2006 (edited) nja paldies par to pasu Edited August 4, 2006 by GANG Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 nja paldies par to pasu Es nedomaaju, ka tu to teici no sirds. Es juutu tavaa sirsninjaa ir shaubu eeninja, varbuut uzprasi, lai worms uzmeiko mu manuaali, lai Tu pats vareetu buut sava servera admins? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 http://mugen.servegame.com 1.01E+ versija! es tur speleeju man ir kautkaadi 34 reseti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 mu.bagem.lv exp 200 drops 90 1.02d versija vai kā tur. kr4 jauna. ir dl P.S. Es māku dupēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 iemācisi mani plzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Tikai pret samaksu. Es skatos tev forša lietiņa signaturē, ka citi redz ko tu winampa klausies. Ja tu man tādu lietiņu uztaisītu, es pastāstītu. Vienīgi fonu pavisam savādāku. iedotu ja vaig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 te tev buus top simts http://www.xtremetop100.com/mu-online Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 (edited) Pasaki, kuru tev versiju vajag - Man ir saadas taadas versijas (iedo6u linku, kur vareesi noka4aat) Edited August 5, 2006 by DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 man nez kaapeec liekas ka vinjsh tach nezin pats.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 iedo skype niku caur skype uztaisiishu[vajag buut webam] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 taajaa versija es arii zinu ar petu vaine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GANG Posted August 5, 2006 Author Report Share Posted August 5, 2006 Pasaki, kuru tev versiju vajag - Man ir saadas taadas versijas (iedo6u linku, kur vareesi noka4aat) versija tas venalga ka iesacejam kura butu labaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 mugen ir putns! un horse kas ir ariii 99b versijaa! 1.02d versija ir arii kautkas liidziigs sunim fenrir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 versija tas venalga ka iesacejam kura butu labaka Ka iesaaceejam vislabaak buutu saakt ar taam versijaam, kur exp dod daudz (paarsvaraa visas, kur ir 1.02d vai 1.0* tur exp ir liidz 800) jo tev vajag saprast visas fi6kas, kas un kaa jaaka4aa un tml. - taatad iesaku veco labo 97d+99 items versiju, kur exp parasti ir ap 5000 varu iedot to klientu, ko juuzoju pats, jo, kaa zinaams, katram servim savs launchers ira - tapec vajag klientu + launcheri. Links uz 97d+99items Serverus vari pamekleet pa mircu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest D3v1L Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 khmmm serweri miRC ilna dirsa skaties WEB un tur tu wisu prieks ta serwer dabuusi ) personigi liekas kad mu ir garlaiciigs garlaicigi stundam kachaties wai bla bla.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GANG Posted August 5, 2006 Author Report Share Posted August 5, 2006 (edited) iedo skype niku caur skype uztaisiishu[vajag buut webam] man skyp nix splaviens Edited August 5, 2006 by GANG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freezy Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 tē , lai spēks ir ar tevi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 agrāk spēleju mu.partyilife, diemzel nokaras....nezinu gan vai iesacejam labak butu tads serveris kur daudz exp nak....labak sakuma kadas paris nedelas paspele tada kur mazaks exp.....ja sakuma pierod pie liela expirienca tad velak skiet ka visur tas ir zems..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 agrāk spēleju mu.partyilife, diemzel nokaras....nezinu gan vai iesacejam labak butu tads serveris kur daudz exp nak....labak sakuma kadas paris nedelas paspele tada kur mazaks exp.....ja sakuma pierod pie liela expirienca tad velak skiet ka visur tas ir zems..... Kur tu pirmoreiz saaki speeleet ? Uzreiz new hope ? (mu.lv) Tad redz - taadaa serverii saakot pirmoreiz speeleet (ja par speeli neko dzirdeejis neesi) Tad garanteets, ka 4ars buus sadi*sts, bet taa - speelee uz lielaaka xp - zini ko un kas jaaka4aa no statiem, liidz ar to zinaasi ar kaadu 4aru labaak speelet uz maza xp. Piekriitu - saakot ar lielu viss peec tam liekas mazs (runa iet par xp ), bet tik un taa peec laika gribeesi uz mazaaka xp, jo paliks neinteresanti Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Kur tu pirmoreiz saaki speeleet ? Uzreiz new hope ? (mu.lv) Tad redz - taadaa serverii saakot pirmoreiz speeleet (ja par speeli neko dzirdeejis neesi) Tad garanteets, ka 4ars buus sadi*sts, bet taa - speelee uz lielaaka xp - zini ko un kas jaaka4aa no statiem, liidz ar to zinaasi ar kaadu 4aru labaak speelet uz maza xp. Piekriitu - saakot ar lielu viss peec tam liekas mazs (runa iet par xp ), bet tik un taa peec laika gribeesi uz mazaaka xp, jo paliks neinteresanti Es tur saku speeleeet nab bija 43 lvl pa 3 dienam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now