^Ali^ Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Tikko pienāca šāda tīri intresanta vēstule no "pazistamas" kucītes Skatīt atačmentu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 (edited) Pie reizes pārdodu šo amīti bildi skatīt atačmentā CENA 15LS gājiens 100mm EDIT :: aizrakstiju ka patalu dzivojam un būs grūti realizēt un saņēmu Re[2]: chau smukais:*sexu gribi?:* No: gunta gustovska (mazaa miilule guntele) viegli gan!!! man tu patiic taa kaa netixi cauri:* manu churbumbuliit:* Edited August 1, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
holio Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 CENA 15LS gājiens 100mm diezin vai santorai tads gajiens Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 Nezinu maybe 90mm bet nu itka viens dzeks teica ka 100 + suntouram ir dažādi modeļi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 atradis īsto vietu, kur kādam iesmērēt suntouru Link to comment Share on other sites More sharing options...
holio Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 butu tu labak pardevis bomber dak6u tad es panemtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 (edited) Nu cmoon čali es neprasu ne 30ls ne 50 ne 100 viņa būs labāka par Gandrīz jebkuru cieto kas maksā ~15ls ,lai dažreiz pa mežu (un netikai) pabraukātu ir okey! Maksājiet savus 80-100 maybe pat vairāk par savu kruto dakšu bet lūdzu,bet iztiksim bez spama! Edited August 1, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Ja viņa ir tik pazīstama, tad kāpēc es viņu nepazīstu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 padomaa arii, ka ir iespeejams, ka kaads ir nospeeris vinjas pass... taa biezhi gadaas. bet nu taada veida cacinjas jau ik pa laikam uzpeld! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 nu ko lai saka - Ali nu ir iekritis uz kaadu manjaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Lai neuzraujas sada veida kura pectam gribes tevi katru dienu Savadak spriezu pec sevis var gadities ka neatlips kad 1 reiz patestes Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 manu churbumbuliit:* labs miillvaardinns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Lai neuzraujas sada veida kura pectam gribes tevi katru dienu Savadak spriezu pec sevis var gadities ka neatlips kad 1 reiz patestes Tu jau mums pro visaas jomaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Neesmu nekads pro jebkurs cilveks zin dabas likumus ja nezin tad kaut kas nava kartiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 vina tak ir siiika ;D psc.. Muusdienu janatne Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Da nenem vinu pa nopietnam .. Vienkarshi padirsies ,pa4ato un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Da nenem vinu pa nopietnam .. Un tjipa viņš to ņem baigi nopietni, ne? Ali, varēji uzrakstīt kautko tādā stilā - Jā, es jau labprāt, bet diemžēl esmu gejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 es pateiksu ka esmu bisek un gribu lai butu vel viens dzeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 vai arī uzprasa lai atsūta kailfoto jo tu taču negribi kaķi maisā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Lai neuzraujas sada veida kura pectam gribes tevi katru dienu Savadak spriezu pec sevis var gadities ka neatlips kad 1 reiz patestes Ххoo, nemanot "noblatoji", donюuвns atradies Jв, pзc taviem post'iem ar var spriest, ka tevi katru dienu gribзs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Džekiņ tev veicas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Šis ir vēl viens iemesls kāpēc nelietot draugiem.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Džekiņ tev veicas ! Kas tur par veiksmi? Domā viņa ir normāla meitene ja šitā uzmācās? Ja gribi sexu, aizej uz k-kādu klubu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Agrak (kad mes vel bijam berni un ar mees es domaju muus veco paaudzi), tad, ja gimene aizgaja ciemos pie citas gimenes un redzeja, ka viniem nav 3 berni, tad ar smaidu piedavajas palidzet uztaisit vel dazu (soreiz nav domats ka kaut kaads sex 3jata vai paaris - paaris, bet ka dzekam nestav sataisit vairaak par 1 vai 2). Nu tad luuk man ali konkreets jautaajums - tev vajag paliidzet vai kaa? Viens ar vinu gala netiksi? Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now