funt1k Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 veeletos dabuut shis admin komandas.. domaaju nav jaaraxta kur es taas izmantoshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 veeletos dabuut shis admin komandas.. domaaju nav jaaraxta kur es taas izmantoshu Tad velies vien talak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 atbalstu sakariigs dzheks, speele labi , skill ir, smadzenes ir , vieniigi locekla nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 (edited) nezin gan vai shis maz ko ir pelnijis...pieteikums vnk spaarda... Edited July 27, 2006 by `MaX` Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Es pie sevis sadus topikus sledzu ciet bez skatisanas talak. P.S hmm interesanti laiki postiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Es pie sevis sadus topikus sledzu ciet bez skatisanas talak. P.S hmm interesanti laiki postiem. tu jau pie sevis klusiibaa to vari dariit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Domāju ,ka tev viņas nepienākas un nav jāraksta kapēc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 dumaju on slap slay zasluzil PAPA Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1gg4z a.k.a ziepiite Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 man ar liekas ka vinjam pienaakas slap & slay sakariigs 4uvaks, nav DAUNIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Visiem nedauņiem jau uzreiz nav jādod access. Nedomāju, ka Tev tās tiesības ir patiešām nepieciešamas. fubt1ks sakarīgs džeks liekās, bet nu nav nepieciešamības pēc tiesībām, manuprāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funt1k Posted July 27, 2006 Author Report Share Posted July 27, 2006 neesmu tev nekads fubt1ks... chill Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 funtik skolka tebja zamechal, mogu skazatj odno, ti predsudstvuesh na servere togda, kogda adminov vpolne hvatajet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
funt1k Posted July 27, 2006 Author Report Share Posted July 27, 2006 ja bivaju ve4erom s 19.00 do.., pokuda na son netjanet Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 ja bivaju ve4erom s 19.00 do.., pokuda na son netjanet s 19 chasov ih polno !!!! eto to samoje vremja, kogda adminov bolshe chem obicnih playerov... pokraine mere, sam licno zamechal i ne raz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 domaaju, ka ir cilveeki, kas speelee biezhaak un ir vairaak pelniijushi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 cik es speeleju ar savaam 5h dienaa, vinjs ir vienmeer gandriiz bijis online Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutis- Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 cik es speeleju ar savaam 5h dienaa, vinjs ir vienmeer gandriiz bijis online njaa vieniigi vinam tas online times videeji dienaa zem 2h.... Nedomaju ka shis pelniijis tiesiibas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 nu kamooon, kaa vish var nebuut pelnijis tiesiibas.. Koolja turies, arii citi ir nesekmiigi fizikaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutis- Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 FreeLancer Posted on Jul 28 2006, 18:04 nu kamooon, kaa vish var nebuut pelnijis tiesiibas.. Labaak pasaki man ka vinsh var buut pelniijis tiesiibas ja nospeeleejis tikai ~130h uz gign servera??? Moshk vinsh tavs draugs un tu vinju tikai atbalsti.... Tjipa tas ka norm dzeks un maak speleet, noziimee to, ka pelniijis tiesiibas??? Tad jau visiem tadiem var dot tas tiesiibas, kas to grib... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 FreeLancer Posted on Jul 28 2006, 18:04 nu kamooon, kaa vish var nebuut pelnijis tiesiibas.. Labaak pasaki man ka vinsh var buut pelniijis tiesiibas ja nospeeleejis tikai ~130h uz gign servera??? Moshk vinsh tavs draugs un tu vinju tikai atbalsti.... Tjipa tas ka norm dzeks un maak speleet, noziimee to, ka pelniijis tiesiibas??? Tad jau visiem tadiem var dot tas tiesiibas, kas to grib... Tu laikam vinju nedaudz parprati... vins vienkarshi neredz citu iespeju kaa vien iedot iedot, daaaa dzeks ar skujamo rokaas, par to vien jau xslay jadod... un speelee maita labi Mmm...., biezhi mani noshauj... ai nepatiic tu man nevajag tev tiesibas :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 (edited) Liekas funt1ks diezgan sakarīgs, bet nu k-kā īsti neatbalstu viņu uz prasītajām komandām, jo domāju, šīs komandas viņam nepienākas! (ņemot vērā mazo online time) Edited July 28, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Liekas funt1ks diezgan sakarīgs, bet nu k-kā īsti neatbalstu viņu uz prasītajām komandām, jo domāju, ka ar xb viņam diezgan pietiek! (ņemot vērā mazo online time) tu bishkinj sajauci, xb ir bot1kam nevis funt1kam Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 tu bishkinj sajauci, xb ir bot1kam nevis funt1kam vo vo es ari ta nodomaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 (edited) ko lai saka pa 6o 4ali - aims vinjam ir,bet man tik un taa labaaks!! labi tas taa tuvaa lietai kex ir okey tas nekas ka vins naf speeleejis pietiekamu laiku uz gign iedosiet vinjam tiesiibas vins speelees 24h neatejot no PC!! P.S taas ir tikai manas domas!! Edited July 28, 2006 by DeaDly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Tu doma - "otrs denja" ? shaubos, jo tads ir tikai viens! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts