denja Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Ludzu pielikt manam accessam xchat xpsay jo es nevaru iztikt bez 6itas komandas . Ir daudz momenti kad 4iters spele pretiniekos un man 64iet ne4ito bet tomer vin'6 ir 4iters , man pasaka ka 4ito un vin'6 aizlaizas butu man xchat man pateiktu adm 4ata un vis BUTU OK ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 atbalstu, ir vajadziigas komandas adminiem p.s. nesmuki izskataas tik ljoti sakropljota latvieshu valoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Tiesa, kas tiesa. Ja vajag novalet un izrunit kadu 4itaku, tad domajams, ka visnotal vajag shis komandas un tadas domajams vajag visiem adminiem arii personisko attiecibu risinashana, lai nav taa, ka tas notiek kaa kadreiz pa visu servera publisko chat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 ir taada fiska kaa adm. chats. team_say pirms teksta uzraksti @ un buus adm. chats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 22, 2006 Author Report Share Posted July 22, 2006 nu es par to runaju ka ja kads pamana raksta say_team @ a man ta adm 4ata nau ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Atbalstu šito atkarīgo. Domāju šī komanda ir jābūt gadījumos, kad ir xb, jo uzreiz neuzkrītoši vari ieiet spectos pēc kāda lūguma pavērot kādu ar aizdomīgu spēlēs manieri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 vajag, vajag. denja vakar ienāk, prasu vai viņš redz adminčatu, šis saka ka nē. tā nu es gaidiju mirkli, kad tas čīters būs dzīvs, bet denja miris, lai pavēstītu par iespējamo wh klātbūtni.. čalis aizpisa ar laiku.. tā arī nepateicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 domaju, ka pec vinja banu skaita, shis debilikjis ir pelnijis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 shi "jokupeeterim "var iedot shiis tiesiibas ,bet vairaak luuduz skaties kad kaads 4iteris speele , lai tu vinju atraak izbanotu , un nebojaatu citiem speeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 denjam jaadod visu, ko tik prasa... vispaar vajadzeetu vinjam iedot atvaljinaajumu, lai dzheks atpushas Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Bija jau plaans vinju nobanot uz nedeelju, lai izbauda vasaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 22, 2006 Author Report Share Posted July 22, 2006 Bija jau plaans vinju nobanot uz nedeelju, lai izbauda vasaru. nevajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Atbalstu ļubovņiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Bija jau plaans vinju nobanot uz nedeelju, lai izbauda vasaru. looooool Link to comment Share on other sites More sharing options...
kr0p3z Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 domaaju ka denja ir pelniijis. viennoziimiigi esmu par Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 es ar visaam 4-taam par,lai tak tam cs maniakam tiek!! gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 nu sitas jau nu ir pilniigo neteikti pelniijis visu peec kaartas iisteniibaa atvaljinaajums vinjam nemaz i nekaiteetu - protams labaa noziimee Link to comment Share on other sites More sharing options...
zentos1990 Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Es domaju kak denja(m) vajag dot visus admin tiesibas tapec ka vin$ ir pats FOR$AKAJS admins uz gign serveri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
keDa Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Es domaju kak denja(m) vajag dot visus admin tiesibas tapec ka vin$ ir pats FOR$AKAJS admins uz gign serveri! Es ari ta domaju!! to you denja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arvis Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 manupraat adminchatu automaatiski dereetu pieshkjirt visiem kam ir ban tiesiibas... jo ne vienu reizi vien rodas situaacija, ka pazinjo par 4iiteri adminchataa, bet admins uz to nereagjee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 23, 2006 Author Report Share Posted July 23, 2006 Es domaju kak denja(m) vajag dot visus admin tiesibas tapec ka vin$ ir pats FOR$AKAJS admins uz gign serveri! senks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 da ja denjam apgreidosim tiesības, šis vispār aizmirsīs visu dzīvē, izņemot cs. bad idea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 da ja denjam apgreidosim tiesības, šis vispār aizmirsīs visu dzīvē, izņemot cs. tas jau ir noticis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza^ Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts