Teddy Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 http://www.ma-1.lv/news/20060717-WCG-datori.asp mozh kaadam noder... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Domaaju kaadu laiku jaunu iegaadaaties un kaa reizi cena shiem pienjemama, iespeejams kas sanaaks. Vai tad procesors un vinja ventilators nenosaka kastes skaljumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Pats procesors troksni netaisa, troksni taisa ventilatфri. Tвpзc daudzi cilvзki izvзlas ыdensdzeses, tвs ir klusвkas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Interesēt jau interesē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 mani kkaa ieintereseeja taa videokarte Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Pats procesors troksni netaisa, troksni taisa ventilatфri. piekrоtu. kad PC bija bez manis pieliktiem kыleriem, kluss kв pelоte, tagad pateicoties vienam kыlajam kыlerim, kuram ir 8nieks , kompis rыc (vismaz neoniniтр ^&^ ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 piekrītu. kad PC bija bez manis pieliktiem kūleriem, kluss kā pelīte, tagad pateicoties vienam kūlajam kūlerim, kuram ir 8nieks , kompis rūc (vismaz neoniniņš ^&^ ). Mana kaste jau arii ruuc. Es papeetiiju datori.lv "Datoru Arhitekts", kur uzraavu taadu lietu kaa maajas dators un spēļu dators. Bet maajas datoriem procesoru ghz krietni paarsniedz speelju datoru procesorus, vai tad speeleem jaudiigs procesors nav tik ljoti vajadziigs, kaa RAM upd? Kam tad vispaar vinjsh ir vajadziigs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Nemiiz kaami! Tagad fucking videokartes ietver sevii tik daudz fucking 3d vektoru un citu 2d textuuru apstrades funkcijas, ka gandriz visi sarezgitie aprekini tiek vienkarsi nogrusti uz videokarti. Videokartes pienakumos jau sen vairs neietilpst tikai paradit uz monitora pixelamapu un textmode, bet ari sarezgitas fucking geometrijas funkcijas. Tad nu taa sanaak, ka jaunaas krutas videokartes panem visu sito steli uz saviem pleciem un pasam procesoram vien paliek taadi vienkarsi geometrijas uzdevuminji ka aprekinat headshotu (bet varbut pat to aprekina videokarte ar saviem vektoru suudiem). Toties kad runa iet par sapuvosu excel vai word, kuri vienkarsi ir sapuvusi suudi un netiek gala pat ar 1mb failinju - WOT tad videokarte daudz paliidzeet nespeej... Tu tacu zini meerfija likumu. Katru pusotru gadu softs paliek uz pusi leenaaks! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 man gandriiz tads pats pc...jatziist ka baigi kluss...bet iekshas man tomer labakas , tikai videokarte tadi pati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Pie reizes ,varbut kads var ieteikt kadu labu kuleri? ?? Bet ne skalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 NU BLED JA IEINTERESEEJA TAD NJEMAT CIET ! nav ko vaardus veejaa kaisiit - 4iki briki hujak6 un uz priekshu , vai atkal kraajam postus? fly un flashback es ari juus miilu un tie gagi ko liek flashbacks ir vismiiljaakie - zjeel ka pats varu nonjemt nost Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 He ar to silent pipe nepietiks, pats zinu jo man tāda uz 6600 GeForca stāv, troksni rada arī tas mazais sūds uz plates ko par chipsetu sauc(lamā arī par mikroshēmu komplektu) un tam ir mazs riebīgs ventilators, nemaz nerunājot par CPU cooleri un barokļa bloka.\ Tāpēc uzgriežu mūziku un neklausos kas ārdās zem galda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts