Jump to content
GIGN Forum

Ho4u Preobresti Xk I Xslay


Zloy^
 Share

Recommended Posts

Uvazajemije admini !!! Ja igraju na gign o4en davno pod nickom Zloy^ i gl.team # Zloy^. Igraju dnem , a tak ze i no4ju. Mne bi hotelos priobresti acces s komandami xslay, xk, x_votemap,tak kak mne ne nravjatsa te igroki kotorije ne ispolnjajut missiju, sidjat s bomboj ili voob64e za nej ne idut.Takih ljudej nado prinuditelno zastavljat ispolnjat missiju slap`om ili slay`em. A inogda, daze o4enj 4asto ni odnogo admina ne prisutstvujet i prihoditsa zdat novogo raunda ili e64e huze, smotret kak igrajut 4iteri,kotorih mozno bilo bi hotjabi kickun. Kak polzovatsa poketom ja osvedomljen. Prosu rasmotret moju prosbu. S uvazenije Zloy^.

Link to comment
Share on other sites

Es dotu rec, jo tieshaam normals čalis, bet tad jau iisteniibaa sanaak taa, ka katrs kursh ir normaals un nospelejis pietiekoshi daudz stundas var dabuut tiesiibas......

Tgd jau vispar adminu, manupraat, netrukst, jo vienmeer kad uziet uz gign majaslapas kads sarkanais admins ir iekshaa....

Link to comment
Share on other sites

Guest darek

Par vinju, itka, neka sliktu nevaretu teikt, serveri spele biezhi un liekas tiri normals chalis! smile.gif Taka neitrali... teikshu ta, ka vinjsh spele, principa, tad kad spele admini un tadelj - vai tas tiesibas ir vajadzigas, nezinu gan!

Link to comment
Share on other sites

Spēlē labi, dara kas darāms, vispārēju sūdzību nav - neredzu šķēršļus, lai upgreidotu tiesības. Vot vienīgais par votemap, parcik ir vairākas sūdzības, tad tas lai pagaidām izpaliek.

Atbalstu xk, slap, slay

Sagaidam, ko teiks citi gignieši un tad jau izejot no tā..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

REC

PSC!! Tu domaa, ka tu kaadam intresee pasakot tikai REC?? Domaa liidzi un pasaki kaapeec!!

p.s. No manis rec, taapeec, ka chalim normals skills un arii biezhi war redzeet!! smile.gif

EDIT : bija jaapieliek dazhas pieturziimes!! 1d71.jpg

Edited by zero
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...