xXx Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 (edited) Nu hmm, daudz nerakstisu! Gribetu dabut access uz voti... Iemesli: votekick, kad ir kaads kas lieto sausmiigos lamu vaardus un nav adminu ( tas parasti notiek ap 3iem naktii, kad ir kaada normaala karte un saakaas rasistu apsaukaasanaas ) votemap: kaa piemeeram shad tad naktii uzkaraas servers un ir azctec, un pat ir gadiijumi, ka peec taa pasha aztec izspeeleeshanas akal restarteejas un ir jaaspeelee no jauna, taapeec vareetu samainiit uz kaadu citu cilveekiem griboshu karti.. Nu cik es zinu man pietiks! GIGN serverii uzturos biezi! Ceru uz atsauciibu! P.S Zinu, ka ir jau daudz adminu, bet vinji visi nevar vislaik speeleet! Edited July 18, 2006 by xXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 ti vsjo vremja igraesh pod nickom xXx, cto-to ja tebja nepripomenaju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 18, 2006 Author Report Share Posted July 18, 2006 ti vsjo vremja igraesh pod nickom xXx, cto-to ja tebja nepripomenaju! yep! speleju gan, hmm es gan tevi redzu biezhi tu tik mani neredzi :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 da estj takoj.. ti uveren cto on tebe neobhadim, vedj ti ne stolj casto igraesh ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Un tu būsi tas kas sodīs citus par lamāšanos? SCTG sanākšanā pēdējā 90% no vārdiem ko džoldijs aka xxx teica bija - pimpis, kas tev sāp? ej dirst, ej dirst pimpi, Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 jā, muti mēdz palaist, tāds fakts ir... ja nemaldos, tad šitam nebija 13 gadi? katrā ziņā šoreiz domāju varētu mierīgi teikt, ka admini ir daudz un ir kas izkiko tos, kas lamājas (tevi tajā skaita), ir kas uzliek voti par karti, ir, ir, ir... domāju mierīgi vari iztikt, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 da estj takoj.. ti uveren cto on tebe neobhadim, vedj ti ne stolj casto igraesh ! sye ja ego videl neznaju kak ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 18, 2006 Author Report Share Posted July 18, 2006 psc kas jums ir ar tiem 13 gadiem! nav man 13 man ir 14 un ta ir starpiba! par vienu limenu labak domaaju komon! jaa dazreiz palaizu muti, jo parasti ir taads plikais kas speciaali mani panjem un taa shausmiigi nokaitina! Ordinary tu jau pats pie taa esi vainiigs! nevaig vislaik dirsties uz mani nekas pretii tev uzreiz nebuus! esmu pretii runaataajs!! bet parasti naktii kad es esmu iegaajis arii meedz buut taa ka nav adminu un gribas norm paspeeleet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 (edited) psc kas jums ir ar tiem 13 gadiem! nav man 13 man ir 14 un ta ir starpiba! par vienu limenu labak domaaju komon! jaa dazreiz palaizu muti, jo parasti ir taads plikais kas speciaali mani panjem un taa shausmiigi nokaitina! Ordinary tu jau pats pie taa esi vainiigs! nevaig vislaik dirsties uz mani nekas pretii tev uzreiz nebuus! esmu pretii runaataajs!! bet parasti naktii kad es esmu iegaajis arii meedz buut taa ka nav adminu un gribas norm paspeeleet! Jaa nepatiik man ari tas Plikais, ban vinju vai arii vismaz neljaut iekshaa ar to niku... Edited July 18, 2006 by Nak3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzusZ Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 jā, muti mēdz palaist, tāds fakts ir... ja nemaldos, tad šitam nebija 13 gadi? katrā ziņā šoreiz domāju varētu mierīgi teikt, ka admini ir daudz un ir kas izkiko tos, kas lamājas (tevi tajā skaita), ir kas uzliek voti par karti, ir, ir, ir... domāju mierīgi vari iztikt, ne? ja piekritu redzu xXx biezi un muti ari palaiz diezgan biezi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 18, 2006 Author Report Share Posted July 18, 2006 Tas ir deelj plikaa, jo vins man vislaik tizli kjircina un kaitina! Varu ari neizlaadeeties ja vaig tik pasakiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 posmatri 4 msg ja pomojemu, uzhe dal znatj cto ego videl...ja dumaju cto vote neobezatelen, poskolku ne u kazdogo admina estj vote kotorij gorazdo bolshe provodit vremeni v online chem xXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 14 gadi!? domāju, ka tu esi vecāks... nu it kā jau tīri sakarīgs, itsevišķi ņemot vērā vecumu, var jau būt, ka var iedot, bet no otras puses, es negribētu vairāk cilvēkus ar votenēm, tā jau besī, ka kāds uzliek voteni, kad iet kāda forša karte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 14 gadi!? domāju, ka tu esi vecāks... nu it kā jau tīri sakarīgs, itsevišķi ņemot vērā vecumu, var jau būt, ka var iedot, bet no otras puses, es negribētu vairāk cilvēkus ar votenēm, tā jau besī, ka kāds uzliek voteni, kad iet kāda forša karte... It sevishi,kad kaada no neatspeletaam mapeem, kaa vostok, vertigo un blin kads uzliek atkal vote uz dd2, vai inferno... Izraisa vnk!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Driizaak vinjam vareetu pieshkjirt gag vote vietaa. Ja reiz grib ciiniities pret lamuvardiem - gags kaa reiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 18, 2006 Author Report Share Posted July 18, 2006 (edited) isteniba laba ideja! es nekad nelieku vote uz citu mapi, kad iet kada forsa karte :/ Edited July 18, 2006 by xXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Nu hmm, daudz nerakstisu! Gribetu dabut access uz voti... Iemesli: votekick, kad ir kaads kas lieto sausmiigos lamu vaardus un nav adminu ( tas parasti notiek ap 3iem naktii, kad ir kaada normaala karte un saakaas rasistu apsaukaasanaas ) votemap: kaa piemeeram shad tad naktii uzkaraas servers un ir azctec, un pat ir gadiijumi, ka peec taa pasha aztec izspeeleeshanas akal restarteejas un ir jaaspeelee no jauna, taapeec vareetu samainiit uz kaadu citu cilveekiem griboshu karti.. Nu cik es zinu man pietiks! GIGN serverii uzturos biezi! Ceru uz atsauciibu! P.S Zinu, ka ir jau daudz adminu, bet vinji visi nevar vislaik speeleet! Man liekas vote tiesibas vin'am netraucetu jo spelejot dazreiz l'oti vajg uzlikt citu mapi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutis- Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Anti. Nedomaju, ka tew xXx shii vote buutu paraak nepiecieshama, un gag ar nepiekriitu, jo tew taa gruuti to mutiiti savaldiit, esmu manijis! Bet parejaa zinjaa normals dzeks.... Labaak spelee serveri un lai votes liek kads cits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 var jau iedot gag, lai pats var sevi savaldiit, kad gribas kaadu nolamaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 18, 2006 Author Report Share Posted July 18, 2006 nu jaa! es sapratu, viss deel manas mutes! :/ nu lab es jau tagad vairs neizladejos peec pirmajiem postiem! paslaik labi sanaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 vinja intelektuaali jautaajumi serverii man ir apnikushi, vinjam pasham vareetu uzdavinat pernamento gagu.. esu redzeejis dziivee dzheku (puisi dzheks veel neesi) , baigi visiem brauc auguma, karo4 papa @ gign , dziive siiks puisiitis, man liekas slow handa ideja ir pareiza un strikta (es neziepeejos tev klaat, bet atbalstu shaaja momentaa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 adminu pilnīgi pietiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 18, 2006 Author Report Share Posted July 18, 2006 demon vienkaarsi ej dirst! uz maniim tu maaki dirsties un uz citiem akal nevari! taspats ordinary! VISS KO ES DARU JUMS KRIIT UZ NERVIEM TAPEEC DIE! visi ir normali iznemot mani delj ta ka man bish mute liela KURA SAKA PATIESIBU! VISS ES SAPRATU CLOSED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 (edited) kaapeec man liekas, ka katraa topikaa, kur kaads prasa tiesiibas, tiek izmesta shii dzelzhainaa fraaze: "adminu pietiek." Edited July 18, 2006 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutis- Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Pinky tapec, jo vinju ir pietiekoshi daudz!!! Varbuut tapec? Visi te stasta, ka viniem biezi gadaas, ka pilns ar 4iteriem un adminu naw, ka tad!!! Pats speleju pietiekoshi biezi un tadas situaacijas ir loti maz!!!! Admini savu darbu dara labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts