Jump to content
GIGN Forum

edzusZ

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

edzusZ's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. ja piekritu redzu xXx biezi un muti ari palaiz diezgan biezi!!
  2. kr4 es nesaprotu es nokacaju botus no gign.lv tad es vinus extrakteju uz Valve - cstrike - mapi es ieeju contra un raxtu pec pamacibas add_bot un man parada unknown command bet kad spezu h atveras lodzins un tur kur ir chnge team (vai ka tur) bija japarodas bultinai lai ieliktu botus bet nav varat pateikt norm bez visadiem hll un citiem vailiem jo es vinus nerubiju!!
  3. Ew ir tada problema es iekacaju botus ielieku vinus valve mape cstrike ieeju ieksaa kontra konsole raxtu add_bot bet parada unknow comand ko darit???
  4. nu pasakiet plz es taks normali paluudzu!!
  5. ew vai ir kads cits veids ka ziedot 10 ls iznemot banku??????????????
  6. ai nu nevakag ja var teikt ka tikko saku spelet, vel tik pamegini pateikt kad tu tikko saki spelet jau visu zinaji ja?????
  7. Moska tas nebus ipasi piemerots pie problemam nu bet jus jau contru spelejat diezgan ilig moska varesiet ieteikt. Vai varat ieteikt pie ka man biezak iet pie CT vai pie T un kadel deel kadiem ierociem vai wnk misijam??
  8. nu re uzmineju bet pasakat plz vai ir cita iespeja ka iegut slotu nemaksajot caur banku bet kaut ka savadak???????
  9. Cawas. weelejos pieteikties uz tiesibam jusu serveri. Drosi vien tapat neiedosiet bet vismaz pameginat var!! Jusu serveri esu bijis loti reti tikai kadas 3 reizes un to uz isu laiku uz kadam 5 min !! Man neko daudz jau nevajag tikai kick man tagad 14 tulit 15 gadi. Es maku apieties ar amx. Mans nick Edza^ es labprat ziedotu jusu serverim un dabutu slotu tikai caur banku es nevaru vai ir kada cita iespeja???? P.S noteikti lol es ne??
×
×
  • Create New...