samuray Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 šitas čalis dzīvo citā dimensijā. paraleelajaa pasaulee Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 tepat vien esmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 es visas eerces nodirsu, taapēc tās man nekoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 labi vismaz, ka vinjas tev negribeeja sadot pa purnu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 HAHAHAHAH bomba :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 es visas eerces nodirsu, taapēc tās man nekoda vai arī paņēmi uz moraļņika Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Mani neviena ērce nesakoda , skatoties uz to , ka gulēju redBoota teltī priekštelpā uz zemes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Publicēju lietas, ko esmu atradis, tīrot mašīnu. Īpašnieki piesakās: 1. Aptuveni kilo smiltis; 2. Dr. Paina disku; 3. Dimantes Jay-Z disku; 4. Ali lādētāju ar akumulatoriem; 5. Tūlīt kāds priecāsies - krisha Zippo . Es vismaz domāju, ka tās ir krisha škiltavas. EDITED: Smilšu īpašnieks var iet rakņāties Statoila putekļusūcējā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 krish tev ir paveicies , tad jau laikam taaas bija dia vecaas skiltavas alvim +10cm kaa labaakajam masiinu ieracejaam pasaakuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 21, 2006 Author Report Share Posted August 21, 2006 Publicēju lietas, ko esmu atradis, tīrot mašīnu. Īpašnieki piesakās: 1. Aptuveni kilo smiltis; 2. Dr. Paina disku; 3. Dimantes Jay-Z disku; 4. Ali lādētāju ar akumulatoriem; 5. Tūlīt kāds priecāsies - krisha Zippo smile.gif. Es vismaz domāju, ka tās ir krisha škiltavas. EDITED: Smilšu īpašnieks var iet rakņāties Statoila putekļusūcējā. blē, tev pizģec ir. Smilšu īpašniece ir resnā dille uz kvadracikla kura tev šas rēķinu piestādīs. kilo iet pa 15ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Ble kurā statoilā ir smiltis a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Tajā, kas Mārupē. Resnajai dillei pateikšu, ka bloodlords aizlidināja šLOHbaumu un viņa aizbrauks pie viņa. Man būs laiks evakuēt savu pakaļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Tajā, kas Mārupē. Resnajai dillei pateikšu, ka bloodlords aizlidināja šLOHbaumu un viņa aizbrauks pie viņa. Man būs laiks evakuēt savu pakaļu. tas ka bloodlord karstasiniigi aizmeta šLOHbaumu , noziimeja to ka vinjs gribeeja sevi pieradiit ka istu veci labi vismaz vinjs pie stures negulejaa (trauceeja fakts ka vinjs nekad pie stures sedeejis nav) Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Kas tas Tev par zaļa locekļlamas avatāru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Publicēju lietas, ko esmu atradis, tīrot mašīnu. Īpašnieki piesakās: 1. Aptuveni kilo smiltis; 2. Dr. Paina disku; 3. Dimantes Jay-Z disku; 4. Ali lādētāju ar akumulatoriem; 5. Tūlīt kāds priecāsies - krisha Zippo . Es vismaz domāju, ka tās ir krisha škiltavas. EDITED: Smilšu īpašnieks var iet rakņāties Statoila putekļusūcējā. oo! naisiks! gribu savas šķiltaviņas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 alvi, auģukam aizmugurē nemētājas zils latnet kepons? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Kursh nozaga manu guljammaisa maisu???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Kursh nozaga manu guljammaisa maisu???? jimbuga, es aizbraucu bez un atbraucu ar guļammaisu. Iespējams, ka tavējais. Kāds tev vinš bija ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 krish, viņam ir pazudis guļammaisa maiss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 ā ok! kā viņš izskatījās, jimbuga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 es atbraucu ar sarkanu guļammaisu sarkanā maisā, aizbraucu ar sarkanu guļammaisu zilā maisā. probably naits aizbrauca ar zilu guļammaisu sarkanā maisā Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 krish neatceros vrodi z ilaa vai zaljaa kraasaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 man ir melns maiss uz kura ir uzzīmēta bilde, kurā parādīts sarkans guļammaiss. Savukārt iekšā zils guļammaiss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 (edited) man liekas, ka tur ir vainīga resnā dillear savu cērtamo mazmazmeitu ! Edited August 21, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 alvi, auģukam aizmugurē nemētājas zils latnet kepons? Audī īsti neesmu vēl līdis. Paskatīšos un tad jau ziņošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now