macho Posted August 18, 2006 Author Report Share Posted August 18, 2006 kaadam tur vietu vajadzeeja , man liekas rr (6181701 -vinjs numurs) rr jau ir lunātiķu mobīlī jo netiek tik ātri kā alworths. duh - būs peina maģis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 ok, tad es savu grabulīti neņemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 karo4 dia buus ap 16:30 centraa laikam un tad mees brauksim , kaa jau visi sievieshi ilgi taisaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 cerams ka mani pakers jo uz centru nepaspeeshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 kur tu dziivoji ? a Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 pur4iks turpat kur dia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 tad uzvani pakjers tevi liidzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 necelj klausuli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 peec 30 min vinja buus pie tevis sazvaniiju un pasaki vinjai lai brauc uz centru uz narvasenu barona/dzirnavu tur buusim mees un fuj1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 ok es arii vinju sazvaniiju tas ir tipa pie adidas veikala ja nemaldos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 tieshi taa jimbuga Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Neaizmirstiet visi paņemt fočikus - bilžu nekad nav par daudz . Lai jums labi iet, un paceliet glāzes arī par mani (). Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 reekinies ka mees buusim ap 17 00 ne aatraak sievishkis kraameejas Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 bloodlords vai test2, kursh nu tur gribeeja ar mums braukt riit no riita - dodiet wormam zinju laiciiigi jau shovakar, lai var sarunaat meetingu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Pašlaik kratos autiņā, pēc kādas stundas būšu talsos. Forši ka spite ātrāk nepateica, ka viņiem brīva vieta, citādi man būtu normāli ar mašīnu jābrauc P.S. Moš varu tādu kā īsu Live Coverage no pasākuma te kādā brīdī iebliezt. Ir atsaucība, mājās palicēji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Pašlaik kratos autiņā, pēc kādas stundas būšu talsos. Forši ka spite ātrāk nepateica, ka viņiem brīva vieta, citādi man būtu normāli ar mašīnu jābrauc P.S. Moš varu tādu kā īsu Live Coverage no pasākuma te kādā brīdī iebliezt. Ir atsaucība, mājās palicēji? Pasaki tik vienu, cik cilvēku ir. p.s: redzēs mo6 pats arī šodien būšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 P.S. Moš varu tādu kā īsu Live Coverage no pasākuma te kādā brīdī iebliezt. Ir atsaucība, mājās palicēji? Sacīts - darīts! p.s *mājās palicēji aplaudē EDD* Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 OK, head count buus. P.S. Denja, GL Tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Mani tagad hiperbojs un haivmainds ved, ir kaadi 30 purni, taa dzirdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 izbraukushi no bauskas bijam , es - unders un deglis , netaalu sapliisa mashiina un nav iespeejams turpinaat celju , esmu tikko ieradies majas ar sapakotajam mantaam un nobirdinu asarinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 He he esmu majaas, un jutu sekas pec vakardeinas mazaaas uzdzivoshanas . Pirmaa diena pec manam domaam izdevusies, lielaaakaa dalja vienkrashi neema un paardzeeraas,bet tas jau def. <c> stoke Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 stuulbi es netik, bet toties gandriiz piedzeeros CD! veel 1 tekilas shotins un viss buutu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Yo! Chill pill! Aaaaij! Naaaajsiks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Yo! Chill pill! Aaaaij! Naaaajsiks! Nu davai nekārdini, bet liec fotoreportāžu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Tikai debili ka no mobila nevar bildes attachot. Ta jums butu bijis kartigs live coverage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now